washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 τρέξε το Active File Recovery ...Στέλιο
steliosmavros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ετρεξα και το Active File Recovery και στον C δεν ειδα τπτ!!! Εβαλα ομως πανω τον εξωτερικο (στον οποιον προυπηρχε ο φακελος εκει,πριν τον μεταφερω στον C),τον φακελο αυτουσιο δεν τον ειδε,αλλα ειδε καποια τραγουδια και τα εκανα recover.Τωρα εχω ανακτησει καποια απο τα σημαντικοτερα αρχεια,αλλα δε θυμαμαι ονοματα απο τα αρχεια που μου λειπουν. Κι ας πουμε οτι τα παραταμε,κουραστηκα κι εγω κι εσεις,για λογους μονο γνωσης μπορει να απαντηθει ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΕΟ? καλη χρονια ειπα?δεν ειπα...Δεν τη βλεπω.... p.s. Αναλυτικα τι εκανα -ανοιγμα c -cut τον φακελο -πληκτρολογω κωδικους GMAIL DRIVE.ανοιγμα (μηπως εδω δεν προλαβε να ανοιξει και βιαστηκα να κανω paste?) -paste -εμφανιζεται εικονιδιο με χαρακτηριστικο το μπιπ και κοκκινο Χ που μου λεει (δε 8υμαμαι ακριβως) οτι δε μου επιτρεπει αυτη τη διαδικασια. -Κλεισιμο εικονιδιου,επιστροφη στο c -O ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ! Εικαζω οτι η δυσκολια προκυπτει στο οτι η επικολληση (που δεν αρχισε καν,αφου δεν εμφανιστηκε το παραθυρακι) απευθυνοταν σε τοποθεσια web κι οχι μεσα σε καποιο path του σκληρου.. To system volume information που δε μπορω να ανοιξω δε θα μου φανει χρησιμο ε?
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι στον C γίνονται συνεχώς εγγραφές από το λειτουργικό(και όλα τα προγράμματα που τρέχεις) με αποτέλεσμα ένα φάκελο που το κάνεις αποκοπή να έχει μεγάλες πιθανότητες να γραφή κάποιο αρχείο πάνω από το χώρο που πριν κρατούσε αυτό. Δηλαδή αν έκανες εύρεση με το active αμέσως μετά το cut θα είχες πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεις όλα σου τα αρχεία,αλλά όσο πάει γράφονται αρχεία οπότε έφτασες τώρα στην κατάσταση να σώσεις μόνο λίγα από αυτά.
washcloud Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ...What does "system volume information" folder have to do with ANYTHING...? Τεσπα, στον εξωτερικό έλεγα να τρέξεις το AFR, όχι στον Σι. Αυτά τα λίγα που ανέκτησες, εννοείς πως τα ανέκτησες μέσω ΑFR; Αν ναι, έτρεξες το "Super Scan"; Κι αν ναι, τσέκαρες τον φάκελο "lost and found" που έβγαλε;
steliosmavros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 NAI!Τα ανεκτησα μέσω ΑFR με super scan στον εξωτερικο.Μου εβγαλε την πιστη.Πηρε ωρα.Στον φάκελο "lost and found" ηταν. Κοιτα στη αρχη ετρεξα το recuva,μου βρηκε ενα μονο τραγουδι(χωρις να μου δωσει το ακριβες path που ηταν.Μου εβγαλε δλδ.. C:/ ? )και μετα ετρεξα το AFR, (και με super scan).Ολα αυτα στο C (αφου εκει δημιουργηθηκε το προβλημα).Σε καποια φαση το AFR στο C μου εβγαλε εναν φακελο παρεμφερη με αυτον που ψαχνω (π.χ. αν ο φακελος μου λεγοταν BEATLES μου εμφανισε καποιον _#LES με 4 αγνωστα αρχεια μεσα πολυ μικρου μεγεθους.Δε ξερω αν σημαινει κατι,μηπως τα αρχεια μου καταστραφηκαν ολοκληρωτικα?Δε ξερω) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! TheELF δινεις μια λογικη εξηγηση.Επρεπε αμεσως να τη ψιλιαστω και να τρεξω το AFR αμεσως.Αλλα περασαν 2-3 μερες γιατι δεν πιστευα οτι η ζημια θα ηταν τοσο μεγαλη...Λεω σε καποιον αλλο φακελο θα χωθηκε και συνεχισα,γιατι ειχα πολλη δουλεια.Για να φανταστεις ανησυχησα μετα απο 1 μερα οταν εκανα το search των windows..Και οντως λογω του προβληματος με τον εξωτερικο γίνονται συνεχώς εγγραφές από το λειτουργικό.. Παντως αυτο το GMAIL DRIVE τωρα που το εχω κοιταξει περισσοτερο απατη φαινεται...ΤΟ ΓΑΜ#$**Ο!!!! Κι εχω κολλησει με αυτο γιατι αν η επικολληση γινοταν μεσα στον σκληρο πιστευω πως θα εβρισκα ακρη...
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ...με ψιλομπέρδεψες κάπου με τον "#LES", και δεν κατάλαβα τελικά αν τα έχεις βρει όλα τ' αρχεία σου - σε κάθε περίπτωση, ό,τι έσωσες στον "Lost and Found!", αυτά είναι, κι άλλα δεν έχει...(θέλει βέβαια ψάξιμο στους υπο-φακέλους που περιέχει).
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ...με ψιλομπέρδεψες κάπου με τον "#LES", και δεν κατάλαβα τελικά αν τα έχεις βρει όλα τ' αρχεία σου - σε κάθε περίπτωση, ό,τι έσωσες στον "Lost and Found!", αυτά είναι, κι άλλα δεν έχει...(θέλει βέβαια ψάξιμο στους υπο-φακέλους που περιέχει). Όταν έχουν καταστραφεί τόσο πολύ τα δεδομένα που δεν μπορεί να διαβάσει καν ολόκληρο το όνομα του φακέλου,έχουν καταστραφεί κάποια γράμματα και τα αντικατέστησε με ο,τι ποιο πλησιέστερο βρήκε,φαντάσου πόσα αρχεία θα βρήκε.
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δε σε πιάνω ούτ'μ εσένα Έλφη...Το να μην είναι αναγνώσιμη η ονομασία ενός φακέλου, δε σημαίνει ότι και τα περιεχεόμενά του θα έχουν απαραίτητα πρόβλημα...
steliosmavros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οταν εγραψα οτι μου βγηκε η πιστη αναφερομουν στους απειρους φακελους που υπηρχαν μεσα στο Lost and found..Οπως σωστα καταλαβε ο TheELF βρηκα παρα παρα πολλα αρχεια.Πιαστηκε κανονικα ο καρπος μου,να τους ανοιγω αλλα επρεπε να το κανω. washcloud εχω ανακτησει καποια απο τα αρχεια αλλα οχι ολα!Ο φακελος ηταν 62 MB κι εγω τωρα εχω λιγοτερο απο 40ΜΒ τα οποια ηταν στο Lost and Found σε εναν υποφακελο με ασχετη ονομασια (FOLDER38778 καπως ετσι).Γιατι ομως γαμω την καταδικη μου μεσα δεν ηταν εκει και τα υπολοιπα τραγουδια??? Αυτο που λεω με το "#LES" ειναι ακριβως οπως το γραφω.Ψαχνω π.χ. το φακελο μου BEATLES και βρισκω μεσα σε υποφακελο στο lost and found εναν "#LES" (μου ειχε φαει δλδ τα πρωτα γραμματα) "ΩΠΑ" λεω "εδω ειμαστε!" Τον ανοιγω και βλεμω 4 αγνωστα αρχεια ολιγων KB ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! (κι εννοειται οτι ποτε δεν κατειχα φακελο με την επωνυμια _*#LES) Και τωρα θα σας πω κατι.μαλλον ειναι ασχετο αλλα ελπιζω να μη σας μπερδεψω. Τις τελευταιες 2 μερες προσπαθω να διαγραψω εναν φακελο και μου πεταει συνεχεια οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα κ.τ.λ.π.Ο φακλεος αυτος βρισκεται στην 3η ονομαστικα θεση καθως ανοιγω τον Σι,στην ιδια θεση που ηταν και ο φακελος που ψαχνω!!Τυχαιο?Δε νομιζω!(καλα αν συνεχιστει τον διαγραφω κι απο τα ντος δεν ειναι προβλημα..) Παιδακια λεω να το σταματησουμε εδω γιατι θα με βρισετε στο τελος.Και θα εχετε και δικιο...
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Χαλάρωσε, γιατί να σε...βρίσουμε. Δεν μας βαράς δα και κουδούνια τα χαράματα για να σε βοηθήσουμε με τους δίσκους σου... Όποιος δε γουστάρει - δεν απαντά, απλά, καθώς δεν είναι υποχρεωμένος... Κατά τ' άλλα, για τον φάκελο, εγώ απλά να πω ότι μπορείς "με ένα κλικ", να τον διαγράψεις και με το πρόγραμμα "Unlocker" (χρησιμότατο είναι, κατέβαστο κι εγκατάστησέ το, για όποια περίπτωση το χρειαστείς και στο μέλλον, χωρίς να ψάχνεσαι μέσω CMD). Τέλος, αυτό που είπα για τον "#LES", ήταν πως δεν είναι απαραίτητο να έχουν εξαφανιστεί περιεχόμενα, όταν ο φάκελος είναι "μισοκατεστραμμένος". Δεν γράφονται άλλωστε "συνεχόμενα" τ' αρχεία σ' έναν δίσκο... Ουκ ολίγες φορές μου έχει τύχει εμένα το folder name να είναι τρέχα-γύρευε μετά από ανάκτηση, αλλά τα περιεχόμενα να ειν' οκ. Στη δικιά σου περίπτωση, εκ των πραγμάτων έχεις απώλειες βέβαια. Πράγμα επίσης καθόλου απίθανο να συμβεί, καθώς προφανώς υπήρξε πρόβλημα στα σημεία που γράφτηκαν τα απωλεσθέντα αρχεία. Μην το ψάχνεις πάντως περισσότερο, θα έλεγα - ό,τι βρήκες-βρήκες...Από το τίποτα, πάλι καλά.
steliosmavros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!!!!Ναι? Ποιος? Στο dos μου εβγαζε αν θελω να διαγραψω τον φακελο παταγα yes,το δεχοταν και ο φακελος στη θεση του!!! Οποτε κατεβασα το Unlocker1_9_1_ και σε 1" ο φακελος πηγε στον αγυριστο.. Θενκς και παλι. Το εχω συνειδητοποιησει οτι εχασα καποια αρχεια.Κριμα..Αλλα ναι,οπως λες από το τίποτα, πάλι καλά... Να δω τι αλλο θα μου τυχει.... (Ελπιζω τπτ κι εσεις το ιδιο!)
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!!!!Ναι? Ποιος? Λολ ρε :ρ Άντε, κι άλλο κακό να μη σε βρει τον μαύρο... (pun obviously intended)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα