SpirosRonto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα , εχω το state of decay yose, αν καποιος θελει ανταλλαγη ή κατι αλλο ας στειλει
Arkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Καλησπερα , εχω το state of decay yose, αν καποιος θελει ανταλλαγη ή κατι αλλο ας στειλει Και το αγορασα χθες θα σου ελεγα αλλιως τι εχω να την καναμε.
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Έχω τα: Frostpunk Warhammer: End Times - Vermintide THIS WAR OF MINE: COMPLETE EDITION Μερικά ενδεικτικά που θα με ενδιέφεραν είναι τα: Ocean's Heart Airborne Kingdom Serpent Rogue Shadows Over Loathing Coromon Nexomon Vigil The Longest Night Stray Tunic Neon White Καθώς και διάφορα σχετικά ανεξαρτήτου ηλικίας.
ChristosG82 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα, έχω και εγώ έναν κωδικό από το Amazon για αν κάποιος θέλει να ανταλλάξουμε. Έχω το Wolfenstein: The Old Blood για το Xbox. Θα μπορούσα να ανταλλάξω κωδικό από οποιαδήποτε πλατφόρμα (xbox-ps- switch-pc steam/epic/gog)
geodevil Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Έχει κάποιος κλειδί από το The Medium? Περιλαμβάνεται στο Humble IGN Live 2025 Bundle. Έχω κλειδιά από humble choice για ανταλλαγή
Despotas Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Αν κάποιος δεν θέλει το Rogue Trader από το τωρινό Humble Choice, ας ενημερώσει. Κάτι θα βρούμε, στη χειρότερη του το αγοράζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα