Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο, ηλεκτρονικό σεξ, ηλεκτρονικό παιχνίδι..άγαμη πια.

αυτό είναι το μέλλον...

ηλεκτρονικοί άνθρωποι...

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Γιατί είστε κατα του καπνίσματος;" χμ...καλή ερώτηση,εγώ θα παίξω αλλιώς όμως:

"Γιατί ξεκίνησα το κάπνισμα;"

Εμπρός,όσοι έχουν λίγη αυτογνωσία να παραδεχτούν ανοιχτά πόσο μαλάκες ήταν.

Οχι Κώστα,δεν θέλω να κάνω παρέα με τους μάγκες φίλους σου

Οχι Μαρία,το Silkcut δέν είναι in και δέν με κάνει σκληρό άνδδδρα.Παρεμπιπτόντως,είσαι τσουλάκι

Χέσε με ρε Βίκτορα, εσύ και η περιέργειά σου.Ζαλίζομαι και δακρύζω λές και έχω φάει ληγμένο δακρυγόνο...

Δημοσ.

Οι πιο παλιοί τις έχουν προλάβει. Ο παππούς μου θυμάμαι μου είχε πει μια ιστορία με διάβαση.

:-D

Άνοιξε την πίσω πόρτα, μπες στο αμάξι και βγες απο την άλλη πόρτα. Κύριος.

Έχω ακούσει οτι στο εξωτερικό τα αμάξια σταματάνε στις διαβάσεις για να περάσουν οι πεζοί, αλλά για urban legend το κόβω, τι λέτε;

Δημοσ.

Βασικά ο liverpool δεν έχει άδικο.

Πολλοί μη καπνιστές (και εγώ μαζί) το θεωρούμε έως και σιχαμερό να καπνίζει ο άλλος την ώρα που τρώμε.

Και εννοείται είναι απαράδεκτο να σου φυσάει ο άλλος τον καπνό στην μούρη.Είναι και μερικοί στο κάνουν σαν ένδειξη "μαγκιάς" ξέρω γω και παίρνουν το υφάκι "αν δεν γουστάρεις κάτσε αλλού" :rolleyes:

κατά τ΄άλλα καθαρά για θέμα υγείας δεν θα το άγγιζα ποτέ.

Δημοσ.

Πολλοί μη καπνιστές (και εγώ μαζί) το θεωρούμε έως και σιχαμερό να καπνίζει ο άλλος την ώρα που τρώμε.

Κι εμένα με ενοχλεί αυτό, όντας καπνιστής.

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο, ηλεκτρονικό σεξ, ηλεκτρονικό παιχνίδι..άγαμη πια.

απο δω και περα να πεταξεις το τροφοδοτικο στο Pc Και να βαλεις βενζινογεννητρια.

και να κουρευεσαι με χλοοκοπτηκο(διχρονο κιολα)

Δημοσ.

Το να εισπνεεις τον καπνο που βγαζει ο αλλος ειναι ως γνωστον πιο ανθυγιεινο απ το να καπνιζεις ο ιδιος.

Οσοι ειστε παθητικοι καπνιστες καλο ειναι να λαβετε τα μετρα σας πρωτου ειναι αργα :whistle:

Δημοσ.

Το να εισπνεεις τον καπνο που βγαζει ο αλλος ειναι ως γνωστον πιο ανθυγιεινο απ το να καπνιζεις ο ιδιος.

Οσοι ειστε παθητικοι καπνιστες καλο ειναι να λαβετε τα μετρα σας πρωτου ειναι αργα :whistle:

Ρε πούστη διαφωνώ 200 έρευνες να μου φέρετε. Όπως και να έχει, ξεκινήστε το.

Δημοσ.

εγω πάντως , όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει οτι το να καπνίζει διπλα μου σε ταβερνα-εσταιτόριο-στην στάση (όπως ειπε πιο πρίν ο φίλος) , δηλαδή να με φουντώνει με κάτι τέρμα ανθυγειινό ,δεν ειναι ότι καλύτερο και ευγενικό

του το ανταποδίδω καταλλήλως..

τραβάω ενα γερό κλανίδι και προσπαθώ να κάνει και το "φρουυπ".

αν μπορεί , ας μου παραπονεθεί μετά .

Δημοσ.

Γιατί θέλω να απεξαρτηθώ απο κάθε είδους εξάρτηση.

Αυτός ήταν ένας καλός λόγος που το έκοψα και εγώ ;)

Αυτές τις μέρες κλείνω ένα χρόνο άκαπνος, οι πρώτες 15-20 μέρες είναι δύσκολες :D

Δημοσ.

Γιατι θελω οταν παω για φα'ι' να μην κοπαναει ο αλλος τον καπνο του πανω μου...ή οταν καθομαι και περιμενω π.χ το λεωφορειο θελω ο αλλος να με σεβεται και να μην καπνιζει και να φυσαει τον αερα κατα πανω μου..

Και δεν μ'αρεσει να φιλαω γυναικα που καπνιζει...

Όσο για το φαγητό, δες παρακάτω.;ρ

Μου θυμίζεις έναν τύπου, που ήταν δίπλα μου, στην παραλιακή, και οι δυό μας με μηχανή στην κίνηση, εγώ είχα τσιγάρο στο στόμα, και αυτός ήταν μπροστάστην εξάτμιση του λεωφορείου και άφησα τον καπνό να φύγει από το στόμα μου και πηγε κατά πάνω του και μου την είπε.;ρ

Είναι κακά όλα αυτά κατά την γνώμη σας;Τα μόνα κακά είναι ότι μπορεί να κάνει ίσως κακό σοτ δέρμα.

Και κακό στα μαλλιά..

Κι εμένα με ενοχλεί αυτό, όντας καπνιστής.

Δια ροπάλου, μου χαλάει την μυρωδιά του φαγητού και δε γουστάρω, μετά ας ντουμανιάσει ο τόπος, με μέτρο.;ρ

Δημοσ.

Κόψε το νερό.

Αυτο δεν ειναι εξαρτηση, ειναι βιολογική ανάγκη.

Άλλο παραδειγμα.

Βιολογική ανάγκη: Σεξ με όμορφες κορασίδες

Εξάρτηση: Σεξ με δυο όμορφες κορασίδες (μαζι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...