Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι εξαρτηση, ειναι βιολογική ανάγκη.

Άλλο παραδειγμα.

Βιολογική ανάγκη: Σεξ με όμορφες κορασίδες

Εξάρτηση: Σεξ με δυο όμορφες κορασίδες (μαζι)

Και αυτό ανάγκη είναι, εγκεφαλική, εαν δεν έχεις κάνει ένα τριο στη ζωή σου, τι σκατά κάνεις και σπαταλάς οξυγόνο μου λες;

;)

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αυτό ανάγκη είναι, εγκεφαλική, εαν δεν έχεις κάνει ένα τριο στη ζωή σου, τι σκατά κάνεις και σπαταλάς οξυγόνο μου λες;

;)

Δυστυχως οι λέξεις "ενα" και "εξαρτηση" ειναι αντιθετα. Αν το "ενα" ήταν "40" τοτε θα ειχαμε μια "πολυ ευχαριστη εξάρτηση".

Δημοσ.

Δυστυχως οι λέξεις "ενα" και "εξαρτηση" ειναι αντιθετα. Αν το "ενα" ήταν "40" τοτε θα ειχαμε μια "πολυ ευχαριστη εξάρτηση".

Το «τουλάχιστον» εννοείται.;ρ

Δημοσ.

Μακάρι να κάπνιζα και να το σταματούσα. Με δύο πακέτα την ημέρα Marlboro Lights θα είχα 3000€ επιπλέον τον χρόνο.

Δημοσ.

Μακάρι να κάπνιζα και να το σταματούσα. Με δύο πακέτα την ημέρα Marlboro Lights θα είχα 3000€ επιπλέον τον χρόνο.

5675325424_1d4c1ec65b.jpg

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ειμαι κατα του καπνισματος.

Ειμαι φανατικα κατα των (Ελληνων) καπνιστων.

Γιατι

-δεν σεβονται το γεγονος οτι στον χωρο τους μπορει να ειναι καποιος που δεν καπνιζει και δεν προσεχουν που παει ο καπνος τους

-η ασεβεια αυτη πολλαπλασιαζεται επι το γαιδουροτερον οταν βρισκονται πολλοι καπνιστες μαζι σε ενα χωρο. Αποκτουν ξαφνικα μια νοοτροπια "ελα μωρε, οποιος δεν γουσταρει εμας τους 350 που καπνιζουμε, να παει να πνιγει και να παει σε αλλο εστιατοριο/καφετερια/κλαμπ".

-βρωμιζουν τα παντα με τα αποτσιγαρα τους. Δρομους,τουαλετες,παραλιες, γλαστρες, οτιδηποτε μπορει να φανταστει κανεις.

-εχουν επιχειρηματα του τυπου "τοσα αυτοκινητα/εργοστασια/πυρηνικα αποβλητα κτλ εχουμε που μολυνουν τον αερα, ο καπνιστης σε πειραξε??". Η απολυτη δικαιολογια για τα παντα δηλαδη. Κοιταμε ποσοι χειροτεροι απο εμας υπαρχουν, κι αν υπαρχουν, τοτε λεμε στους αλλους να τηρησουν την σειρα προτεραιοτητας. Να το ξερω κι εγω την επομενη φορα που θα σκοτωσω καποιον να πω "πιαστε πρωτα τον Παλαιοκωστα και μετα εμενα".

-εχουν επιχειρηματα του τυπου "τι λες ρε μεγαλε που θα παω εγω στα μπουζουκια και δεν θα καπνισω????Ειναι δυνατον να πας στα μπουζουκια και να μην καπνισεις???". Κι ομως ειναι. Εγω μια χαρα τα καταφερνω.

-Μου εχουν καψει ενα μπουφαν μηχανης κι ενα παντελονι μηχανης, 450 ευρω εκαναν και τωρα εχουν απο μια ωραιοτατη τρυπα το καθενα, γιατι ο κυριος καπνιστης δεν ηθελε να λερωσει το τασακι του αυτοκινητου του.

Δημοσ.

Προσωπικα κατανοώ απόλυτα τους μη καπνιστές αλλά από τη στιγμή που αυτοί δε με κατανοούν παύει να με απασχολεί αν τους ενοχλεί..θα συνεχίσω να καπνίζω κ όσο μου πάνε όλα σκατά δε παίζει να το κόψω..

Δημοσ.

Εννοείται ότι το θέμα θα γίνει σαν το άλλο για το κάπνισμα, αλλά δε βαριέσαι... Εκτός αν το σώσει ο Ανδρέας και μας πει τι κακό έχει κάνει στην επιδερμίδα του.

Το να εισπνεεις τον καπνο που βγαζει ο αλλος ειναι ως γνωστον πιο ανθυγιεινο απ το να καπνιζεις ο ιδιος.

Αυτό δεν ισχύει. Το να καπνίζεις ο ίδιος είναι πιο βλαβερό για την υγεία. Το να είσαι παθητικός καπνιστής είναι επίσης πολύ βλαβερό, αλλά λιγότερο από το ενεργητικό κάπνισμα. Το χειρότερο είναι να είσαι καπνιστής και να δουλεύεις και σε κανά μπαρ, οπότε να ρουφάς και τον καπνό των άλλων επί 8 ώρες.

Ρε πούστη διαφωνώ 200 έρευνες να μου φέρετε. Όπως και να έχει, ξεκινήστε το.

Αν διαφωνείς με αυτό που είπε ο φίλος, δεκτό. Αλλά υποψιάζομαι ότι διαφωνείς με το ότι το παθητικό κάπνισμα κάνει κακό. Υπάρχουν και άλλα επιστημονικά δεδομένα με τα οποία διαφωνείς "γιατί έτσι"; Είσαι ιδεολογικά αντίθετος με την επιστημονική μέθοδο και με τις έρευνες ή μόνο με ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τις εξαρτήσεις σου;

Δημοσ.

Προσωπικα κατανοώ απόλυτα τους μη καπνιστές αλλά από τη στιγμή που αυτοί δε με κατανοούν παύει να με απασχολεί αν τους ενοχλεί..θα συνεχίσω να καπνίζω κ όσο μου πάνε όλα σκατά δε παίζει να το κόψω..

Προσωπικά κατανοώ απόλυτα αυτούς που δεν ουρουν σε δημόσια μέρη, αλλα απο τη στιγμή που αυτοι δε με κατανοούν, παύει να με απασχολεί αν τους ενοχλεί... Θα συνεχίσω να την βγάζω για ουρηση στη μέση του δρόμου μέσα στο εστιατόριο στη γωνία του τραπεζιου τους και όσο μου πανε όλα σκατά δε παίζει να το κόψω...

Δημοσ.

Τι να κατανοήσουν οι μη καπνιστές; Εσύ κάνεις κακό στην υγεία τους, όχι αυτοί στη δικιά σου.

Δημοσ.

Αν διαφωνείς με αυτό που είπε ο φίλος, δεκτό. Αλλά υποψιάζομαι ότι διαφωνείς με το ότι το παθητικό κάπνισμα κάνει κακό. Υπάρχουν και άλλα επιστημονικά δεδομένα με τα οποία διαφωνείς "γιατί έτσι"; Είσαι ιδεολογικά αντίθετος με την επιστημονική μέθοδο και με τις έρευνες ή μόνο με ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τις εξαρτήσεις σου;

Δεν διαφωνώ με τον τρόπο που φαντάζεσαι, anyway.

Μιας και είσαι γιατρός άκου πραγματικό σκηνικό για να καταλάβεις περίπου τι εννοώ:

Πνευμονολόγος: "από εμένα κάνε 8-10 τσιγάρα την ημέρα".

Καρδιολόγος: "μη περνάς ούτε από το περίπτερο".

Υπερβολές δε γουστάρω οκ; Και τη δίαιτα.

Δημοσ.

Μιας και είσαι γιατρός άκου πραγματικό σκηνικό για να καταλάβεις περίπου τι εννοώ:

Δεν κατάλαβα πάντως τι εννοείς. Ειλικρινά το λέω, όχι ειρωνικά.

Δημοσ.

Στον πνευμονολογο μη ξαναπας.

Στον καδιολογο πηγαινε ελευθερα.

Η διαιτα ειναι οντως τραγικο πραγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...