Aspidas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ssd αλλά δεν ξέρω αν τον υποστιρίζει η μητρική μου που είναι σχετικά παλιά (2007). Επίσης δεν υπάρχει επιλογή στο bios για αλλαγή sata mode σε AICH http://www.youtube.com/watch?v=PVXXopxa7hg&feature=related . Γιατί?
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έλα πες την αλήθεια ... πλάκα κάνεις έτσι ? Αν μιλάς στο Video δεν σε άκουσα, αλλά την achi επιλογή την είδα παντού.. Εκτός αν η ερώτηση δεν είναι διατυπωμένη σωστά.. Δεν είναι δικό σου το Video ?
Aspidas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έλα πες την αλήθεια ... πλάκα κάνεις έτσι ? Αν μιλάς στο Video δεν σε άκουσα, αλλά την achi επιλογή την είδα παντού.. Εκτός αν η ερώτηση δεν είναι διατυπωμένη σωστά.. Δεν είναι δικό σου το Video ? ΔΕν είναι δικό το video .Απλά το Bios του τύπου μοιάζει πολύ στο δικό μου με μειωνέκτημα πως δεν βρίσκω το sata mode .
pano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Yποστηρίζει η μητρική σου ssd,απλώς δεν υποστηρίζει ''ταχύτητες'' sataIII και AHCI mode λόγω chipset(ICH7)
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με την ευκαιρία, πώς μπορώ να ελέγξω εάν η μητρική μου υποστηρίζει δίσκους ssd; Έχω διαβάσει τις προδιαγραφές της (Gigabyte EX58-Extreme, αγορά ΦΕΒ 2009) αλλά δεν αναφέρει πουθενά τέτοια δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα