Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια, κανονίζω τελευταία στιγμή και όλα γίνονται στο πόδι. Τα λεφτά πάντα λιγοστά, οπότε Μύκονος, Πάρος μένουν ένα όνειρο απατηλό, τα ελεύθερα κάμπινγκ καλά αλλά έχω βαρεθεί την ίδια φάση με μπίρες, τσιγάρα, κάθε χρόνο. Η διάθεση λόγο της ζεστής πεσμένη όποτε καταλήγω να κάθομαι παρέα με το κλιματιστικό μου και να παίζω wow.

Αυτό το καλοκαίρι όμως θα οργανωθώ, θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα φτηνό. Έτσι σκέφτηκα τον εθελοντισμό ή αλλιώς δωρεάν διακοπές κάνοντας και μια εργασία ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι για μάζεμα αβγών της καρέτα-καρετα ή για την παροχή υληκοτεχνικης βοήθειας στη Κένυα. Φαντάζομαι πως οι θέσεις θα είναι λίγες και θα πρέπει να τηρείς ορισμένα κριτήρια, γι' αυτό θέλω να δω τι παίζει από τώρα. Έχετε πάρει μέρος σε καμιά τέτοια δραστηριότητα; Τι μου προτείνεται;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σφήνα κι εγώ, μόνο που ψάχνω για πιο κοντινά σε μένα πράγματα.

Πήγα σήμερα βόλτα στο πάρκο του Τρίτση (Ίλιον) και είδα αφίσα για εθελοντισμό. Μιας και πολλές φορές με πιάνει κατάθλιψη με την παραμέληση του συγκεκριμένου χώρου, είπα να το ψάξω λίγο το θέμα. Έτσι, λίγο ίντερνετ αργότερα βρήκα αυτό.

Συμμετέχει κανείς σε αυτό το πρόγραμμα και αν ναι, τι εντυπώσεις έχει γενικότερα;

Δημοσ.

να πω κι εγώ ότι είναι πολύ ωραία εμπειρία. βέβαια ήταν προ...15ετίας! αλλά δεν πάυω να το θυμάμαι με πολύ νοσταλγία. πιο συγκεκριμένα είχα συμμετάσχει 3 χρονιές απανωτά σε προγράμματα στο εξωτερικό της "ελιξ" (τότε ήταν ΠΕΕΠ) και πέρασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Κ-Α. θα ήθελα να το συννεχίσω απλά κάποια στιγμή τίθεται και το θέμα ηλικίας. ποτέ βέβαια δεν σου λένε όχι οι οργανωτές (έλληνες και ξένοι) αλλά σίγουρα όταν ο μέσος όρος ηλικίας του γκρουπ είναι 23 τότε μάλλον απέχεις σημαντικά αν είσαι...45.

βέβαια στην περίπτωση που είσαι τελείως ακοινώνητος, που θέλεις να ξυπνάς στις 12:00, ή θέλεις πρωινό στο κρεββάτι, τότε πολύ απλά κοίτα για κάτι άλλο.

αν όμως σου αρέσει να γνωρίζεις κόσμο από διάφορα μέρη της γης, σου αρέσει να βοηθάς, θέλεις να δεις κάποια περιοχή με άλλο μάτι από αυτό το απλού τουρίστα, τότε αξίζει για τουλάχιστον μια φορά. έτσι σαν εμπειρία (99% θα "κολλήσεις").

Δημοσ.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια, κανονίζω τελευταία στιγμή και όλα γίνονται στο πόδι. Τα λεφτά πάντα λιγοστά, οπότε Μύκονος, Πάρος μένουν ένα όνειρο απατηλό,

ενταξει μυκονο τα τελευταια χρονια πας ανετα ακομη και με 100ε 2-4διανυκτερευσεις,οδοιπορικα,εισητηριο καραβιου κτλ...ολα τα Uni κανουν καθε σ.κ. απο μαιο μεχρι ιουνιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...