Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Halloween sales eu, δεν ξεχωρισα κατι περα απο το Dark souls 3 season pass που δεν το εχω και ειναι καλη τιμη, το dying light γλυκοκοιταζω αλλα κουτατο βγαινει στα ιδια απο αμαζονιο. 

Link.png Site: κλικ_με

Αξίζουν και τα Alien Isolation στα €6.99 / Evil Within στα €7.99.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Από τα πιο άκυρα πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.

Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Άμα δεν μυρίσει και λίγο βαρβατίλα το ιδρωμένο τριχωτό στέρνο, ε;

Σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Άμα δεν μυρίσει και λίγο βαρβατίλα το ιδρωμένο τριχωτό στέρνο, ε;

Σε καταλαβαίνω.

Τέλειο :D

Δημοσ.

Τον καταλαβαινεις; Ολοι για τον Υμηττο ειμαστε για να βρουμε τον περιβοητο εξωγηινο!

Προτιμησεις ειναι αυτα, οπως την βρισκει ο καθενας, ας μην το κανουμε θεμα, ειμαστε προοδευτικη κοινωνια (my ass).

Ερωτηση για το Witcher 3 goty, αυτη η εκδοση εχει τα παντα μεσα; Εχει στο online store προσφορα με 19,99 και το σκεφτομαι

• Like 1
Δημοσ.

Τον καταλαβαινεις; Ολοι για τον Υμηττο ειμαστε για να βρουμε τον περιβοητο εξωγηινο!

Προτιμησεις ειναι αυτα, οπως την βρισκει ο καθενας, ας μην το κανουμε θεμα, ειμαστε προοδευτικη κοινωνια (my ass).

Ερωτηση για το Witcher 3 goty, αυτη η εκδοση εχει τα παντα μεσα; Εχει στο online store προσφορα με 19,99 και το σκεφτομαι

19.99Ευρώ...με καρτούλα απο Maxplay πάει στα 18.5Ευρώ(αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Το witcher είναι ωραίο;π.χ εγώ που παίζω gow και bloodborne θα με αρέσει;

Υπαρχουν απειρα gameplay video στο youtube να δεις πως ειναι το παιχνιδι και στην χειροτερη μπορεις να του ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν σαρεσει.

Δημοσ.

Καποιοι το θεωρουν αριστουργημα, προσωπικα δεν μπορεσα να το τελειωσω γτ βαρεθηκα (πολυ σπανια να βαρεθω), ειναι πολυ καλο αλλα προτιμω αλλο ειδος combat. Για τα λεφτα ψηφιακο αξιζει σιγουρα, μιας και θα σε κρατησει παρα πολλες ωρες. 

To skyrim πχ το θεωρω πολυ καλυτερο για χ ψ λογους. 

Δημοσ.

Για μενα ανετα 10/10, απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.

Αλλα οπως προανεφεραν δες το λιγο στο yοutube , για να εχεις μια καλυτερη εικονα.

Δημοσ.

Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση.

ναι καλά πάει αυτό με το until dawn, επόμενη στάση το south park (που υπήρχε σχετικά καλή προιστορία με το πρώτο) και μεθεπόμενη το wolfenstein (που υπήρχε πολύ καλή προϊστορία με το προηγούμενο)

με το shadow of war μου κλώτσησε και βαρέθηκε (και με όλα που ανήκουν στη κατηγορία batman για κάποιο λόγο.. μόλις βλέπει αυτού του είδους το gameplay ξενερώνει.. άβυσσος η ψυχή) οπότε θα το παίξω μόνος.. τι να γίνει δεν τα βρίσκουμε παντού..

επίσης μου κλώτσησε και με τα gravity rush που εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά το 2 που ελπίζω μέσα στο σκ να τερματίσω 

εκεί που κλωτσάω εγώ είναι που θέλει να τελειώσω το yooka laylee που μου τη σπάει όταν αρχίζει και γίνεται παράλογα δύσκολο, όπως επίσης έχω αρνηθεί να συνεχίσω dark souls όπου ενοχλούμαι αλλά αυτής της αρέσει να με βλέπει να βασανίζομαι (?), μετά το 8ωρο δεν θέλω να τα βλέπω αυτά τα παιχνίδια

ίσως κάποια στιγμή κάνω την υπέρβαση με το nioh επειδή συμπαθώ τον developer γενικά (από ninja gaiden εποχές) και επειδή γενικά γουστάρω την τζαπανίλα.. (παρόλο που και τα souls/bloodborne τζαπανίλες είναι στην ουσία και ας μην έχουν την ανάλογη ξεκάθαρη "καλλιτεχνική" παρουσίαση) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...