Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο όσο βλέπω στο store, η "GOTY" έκδοση είναι απλά πακέτο με το base game και το DLC, δεν υπάρχει δηλαδή ξεχωριστό GOTY version του παιχνιδιού, οπότε είναι normal να μην το αναφέρει :P

Απο το εικονίδιο του παιχνιδιού πάντως αν πατήσεις down και επιλέξεις την επιλογή PS Store θα σου δείξει στα δεξιά μια λίστα "Your Addons". Αν βλέπεις εκεί το The Old Hunters DLC, είσαι OK.

Στο εικονίδιο του παιχνιδιού αν πατήσω κάτω δεν μου έχει τέτοια επιλογή. Ίσως επειδή δεν κατέβηκε ακόμα?

Τεσπα, στο store φαινεται ξεκάθαρα ότι αγόρασα την Goty, ενώ μου έχει επιλογή για αγορά της κανονικής, επομένως είμαι εντάξει νομίζω.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενα να δω το κόκκινο εικονίδιο που είναι της goty και όχι το κανονικό. Αλλά εφόσον δεν υπάρχει ξεχωριστή goty έκδοση όπως πχ του witcher, έτσι εξηγείται.

Να δω πότε θα τα παίξω όλα αυτά.. Που παίζω παίζω witcher και τον τελειωμό δεν έχει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, και μόλις το είδα στο store.

Στα 18€ το GOTY του bloodborne(για τους PLUS)μάλλον είναι τρεχάτε χριστιανοί σωστά? :P

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA03173_00-BLOODBORNE0000EU

Το τσιμπάς σε τέτοια τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη

Δημοσ.

Να το τονισω για αλλη μια φορα οτι ναι μεν η τιμη του bloodborne ειναι παρα πολυ χαμηλα,αλλα ειναι μια κατηγορια παιχνιδιου η οποια δεν απευθυνεται σε ολους,ειδικα αν δεν εχουν καμια επαφη με τα souls παιχνιδια γενικα.

• Like 2
Δημοσ.

Στα πλαινα του κουτιου δειχνει κουτι με δισκακι. Θα ελεγα οτι θα παρεις δισκακι.

Επισης προτεινω να μην παραλαβεις πριν την Παρασκευη η ακομη και Δευτερα εαν αντεχεις, ποτε δεν ξερεις....

• Moderators
Δημοσ.

Στα πλαινα του κουτιου δειχνει κουτι με δισκακι. Θα ελεγα οτι θα παρεις δισκακι.

Επισης προτεινω να μην παραλαβεις πριν την Παρασκευη η ακομη και Δευτερα εαν αντεχεις, ποτε δεν ξερεις....

Για καβάτζα έβαλα παραγγελία περισσότερο, μέχρι να δω τι θα βγάλουν μεθαύριο.

Ωστόσο θα πρέπει να ψωνίσω από Γερμανό σε κάθε περίπτωση γιατί το 20% €πιστροφή είναι πολύ ελκυστικό για να μου ξεφύγει (άρα μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να κάνω αγορά που θα ισχύει). Συν του ότι θέλω να εξαργυρώσω χρήματα, οπότε πρέπει να το κάνω σε συμβαλλόμενο κατάστημα που είναι ο Γερμανός (ενώ π.χ. ο Κωτσόβολος όχι).

Δημοσ.

Ενω τα σλιμ ζορίζονται να τα δωσουν τα μαγαζια..

Απλα οπως ολα δειχνουν ΚΑΙ φετος θα περασει κ δεν θα ακουμπησει την τιμη του προ η Black Friday. Κ περισυ απολυτα δικαιολογημενα καθως ηταν ημερων η αναβαθμισμενη κονσολα. Φετος ομως..

Δημοσ.

εγω φετος ηθελα να παρω το pro, σε εμας υπαρχουν προσφορες αρκετες καλες αλλα θα το κανω skip, για μενα δνε αξιζει για αυτα που παιζω at least, υπαρχει περιπτωση την παρασκευη να δωσει η sony 10$ κουπονι για ψηφιακες αγορες συμφωνα με το reddit, οποτε αν ψηνεστε για κατι να αγορασετε καλυτερα να περιμενετε 1 μερα ακομη

Link.png Site: reddit

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ζοριζονται απλα ειπα οτι τα slim ειναι παντου με προσφορες ενω το pro που δεν πουλιούνται και τοσο ευκολα κυριως λογο τιμης δεν βλεπω πουθενα προσφορες.

Ας κάνουμε μια ακομα ημερα υπομονη μηπως υπαρξει καποια προσφορα της τελευταιας στιγμής.

Ισως τελικα πουλαει καλυτερα απο οτι περιμενουμε το προ. Ισως παλι τα περιθώρια κερδους να ειναι πολυ μικροτερα ηια τη Σονυ. Μπορεί κ τα 2..

Σε καθε περιπτωση περιμενα οτι θα προωθηθει φετος το προ κατι που οπως ολα δειχνουν δεν προκύπτει απο πουθενα..

• Like 1
Δημοσ.

The Last of Us Remastered 19.9 και επισης Uncharted Collection 19.9 στον κωτσοβολο.Καλες τιμες νομιζω για καποιον που δεν ετυχε να τα εχει παιξει ή ειναι νεος στην κονσολα.

Δημοσ.

Πρώτον κάντε λίγο υπομονή μέχρι και την Παρασκευή έρχεται flash sale

σίγουρα στο αμερικάνικο store+κουπόνι 10%.

Επίσης θα υπάρχει ένα άλλο sale κατα τη διάρκεια των game awards..πάλι

και εκεί βέβαια μιλάμε για αμερικάνικο store.Αυτά.

Edit τα game awards αργούν είναι στις 7 Δεκέμβρη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...