ordion3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ). Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ). Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα. Αν δεν είχες 4k TV θα υπήρχαν διάφορες απόψεις. Εφόσον έχεις όμως πας στο Pro. 1
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στο framerate. μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις Γενικότερα έχω μείνει μακριά από PC το τελευταίο 3μηνο και είμαι μόνο με το Ps4 και είμαι σίγουρος για το σοκ που θα πάθω σε 2 βδομάδες που θα ξαναπιάσω PC..
NEKROMA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα). Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω. Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps. Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα. Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate. Και στο deus ex είδα κάτω από 20 fps σιγουρά
ilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter beta runs 9-12 / 12 Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit Dayum... To nioh δε χρειαζόταν psn+ σε beta και last trial BTW έχει ανακοινωθεί τίποτα τελευταία για το ghost of Tsushima από sucker punch? Μου φαίνεται το έχουμε λίγο under the radar σε σχέση με άλλους αναμενόμενους τίτλους. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από ilos
logistoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Από το trailer δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιο άλλο νέο
Giovanni S. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά;
logistoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά; τα save τα σβήνεις ξεχωριστά δεν φεύγουν με το uninstall από κει και πέρα υπάρχουν και τα cloud save 1
Sokopa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω για να πάρω ένα δεύτερο χειριστήριο ps4, κατά προτίμηση ασύρματο. Οι OEM μάρκες αξίζουν; Έχει πάρει κάποιος φθηνότερα offical από εξωτερικό, το έχει επιχειρήσει; Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν αξίζει Για να γλυτώσεις 10 και 15€ καθόλου δεν αξίζει. Καμιά σύγκριση το γνήσιο με τις απομιμήσεις η OEM κτλπ Δώσε κανονικά όσο έχει και πάρε ένα γνήσιο αλλιως τσεκαρε αγγελίες που κατά καιρούς βγαίνουν με αξια 30-35€
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια; Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια; Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα
johngamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα Που το λέει αυτό; Μην λέτε ότι σας κατέβει... Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια; Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα Υποστηρίζεται από την κονσόλα αλλά όχι από τα παιχνίδια κατά κύριο λόγο. Δεν ξέρω για όλα, αλλά πχ το Fortnite υποστηρίζει κανονικά. Πρέπει να είναι από τα λίγα όμως, για να μη πω μοναδικό. Εξαιρείται βέβαια το ψευτό-πληκτρολόγιο & ποντίκι που υποστηρίζεται από την sony, αλλά έχει κανα 150€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις