Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ).

Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ).

Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.

Αν δεν είχες 4k TV θα υπήρχαν διάφορες απόψεις.

Εφόσον έχεις όμως πας στο Pro.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).

Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.

Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.

Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.
Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό :P και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.

Δημοσ.

μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις :P

Γενικότερα έχω μείνει μακριά από PC το τελευταίο 3μηνο και είμαι μόνο με το Ps4 και είμαι σίγουρος για το σοκ που θα πάθω σε 2 βδομάδες που θα ξαναπιάσω PC..

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).

Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.

Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.

Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.

Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό :P και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.

Και στο deus ex είδα κάτω από 20 fps σιγουρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter

beta runs 9-12 / 12

• Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit

Dayum...

To nioh δε χρειαζόταν psn+ σε beta και last trial :-(

BTW έχει ανακοινωθεί τίποτα τελευταία για το ghost of Tsushima από sucker punch? Μου φαίνεται το έχουμε λίγο under the radar σε σχέση με άλλους αναμενόμενους τίτλους.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά;

τα save τα σβήνεις ξεχωριστά δεν φεύγουν με το uninstall

από κει και πέρα υπάρχουν και τα cloud save

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Ψάχνω για να πάρω ένα δεύτερο χειριστήριο ps4, κατά προτίμηση ασύρματο.

Οι OEM μάρκες αξίζουν; Έχει πάρει κάποιος φθηνότερα offical από εξωτερικό, το έχει επιχειρήσει;

Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει

Για να γλυτώσεις 10 και 15€ καθόλου δεν αξίζει.

Καμιά σύγκριση το γνήσιο με τις απομιμήσεις η OEM κτλπ

Δώσε κανονικά όσο έχει και πάρε ένα γνήσιο αλλιως τσεκαρε αγγελίες που κατά καιρούς βγαίνουν με αξια 30-35€

Δημοσ.

Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια;

Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα

και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα

Δημοσ.

και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα

Που το λέει αυτό; Μην λέτε ότι σας κατέβει...

Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια;

Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα

Υποστηρίζεται από την κονσόλα αλλά όχι από τα παιχνίδια κατά κύριο λόγο. Δεν ξέρω για όλα, αλλά πχ το Fortnite υποστηρίζει κανονικά. Πρέπει να είναι από τα λίγα όμως, για να μη πω μοναδικό. 

Εξαιρείται βέβαια το ψευτό-πληκτρολόγιο & ποντίκι που υποστηρίζεται από την sony, αλλά έχει κανα 150€...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...