Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H άλλη πατάτα είναι το "κανονικό" 8πύρινο. Προφανώς το θέμα που θίγεις είναι αν έχουμε πραγματικούς cores στις διαφορετικές αρχιτεκτονικές των πολυπύρηνων της intel (hyperthreading) και AMD (modules). Η APU του PS4 δεν ακολουθεί την Bulldozer αρχιτεκτονική (που έχουν οι περισσότεροι πολυπύρηνου επεξεργαστές της AMD) που βάζει δύο πυρήνες σε ένα module με shared λειτουργίες. Το PS4 έχει 8 φυσικούς, ανεξάρτητους πυρήνες με 128 bit FPU & πρόσβαση σε 512 Kb L2 cache ο καθένας. 

Ενημερωτικά η αποδοση του 1ος thread του 4790K (και όχι 1ος core που είναι 2 threads) της INTEL είναι η αποδοση ολου του 8 core Jaguar μαζι.

Γενικα πηγαν σε φτηνα συστηματα. Θα μπορουσαν να βάλουν ξεχωριστή καρτα γραφικων και ξεχωριστο επεξεργαστη.

Επισης θα μπορουσαν να βαλουν τον συνδυασμο INTEL με NVIDIA και θα μπορουσαν να μεινουν σε χαμηλα watt και με πολύ καλυτερη αποδοση.

Η αποφαση τους ηταν να βγαλουν κατι οικονομικο και από την αρχη να βγαζουν και κερδος από τις κονσόλες που πουλανε.

H Sony να το καταλαβω που δεν εχει φραγκο, αλλα και εσυ ρε Microsoft που το ρευστο που εχεις παρκαρισμένο ξεπερναει κάθε φαντασια.

Δημοσ.
spartan29gr, on 02 Sept 2014 - 12:18 AM, said:

Παιδια θελω μια γρηγορη απαντηση πριν προβω στην παραγγελια του μηχανηματος.Βρηκα πακετο το ps4 μαζι με 4ετη εγγυηση στα 410 ευρω.Τι να κανω να την χτυπησω την συγκεκριμενη προσφορα??????????????ναι η οχι???????????????

είναι αυτό του κοτσόβολου στο "παζαρεψε το". σκέτη κονσόλα χωρίς παιχνίδι?

Δημοσ.

Γιατι στο psn id μου εχει παυλα ενω εγω δεν εχω βαλει πουθενα παυλα?

Μπορω να κανω το psn id μου να ειναι μονο ενα ονομα χωρις παυλες κ.τ.λ.

Δημοσ.

Η αποφαση τους ηταν να βγαλουν κατι οικονομικο και από την αρχη να βγαζουν και κερδος από τις κονσόλες που πουλανε.

H Sony να το καταλαβω που δεν εχει φραγκο, αλλα και εσυ ρε Microsoft που το ρευστο που εχεις παρκαρισμένο ξεπερναει κάθε φαντασια.

Δηλαδή μας λες ότι η ms θα έπρεπε να βγάλει μια 3x πιο ακριβή κονσόλα από τον ανταγωνισμό επειδή έχει περισσότερα λεφτά και με το τεράστιο (σίγουρο) ρίσκο να αποτύχει παταγωδώς εξαιτίας της τιμής. Genius...

Εδώ το Xbox One ήδη κατηγορήθηκε ότι ήταν ακριβό... φαντάσου να πήγαιναν και με τη λογική σου κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.

Ενημερωτικά η αποδοση του 1ος thread του 4790K (και όχι 1ος core που είναι 2 threads) της INTEL είναι η αποδοση ολου του 8 core Jaguar μαζι.

Γενικα πηγαν σε φτηνα συστηματα. Θα μπορουσαν να βάλουν ξεχωριστή καρτα γραφικων και ξεχωριστο επεξεργαστη.

Επισης θα μπορουσαν να βαλουν τον συνδυασμο INTEL με NVIDIA και θα μπορουσαν να μεινουν σε χαμηλα watt και με πολύ καλυτερη αποδοση.

Eπειδη φενεται οτι δε το εχεις το θεμα, ασχολησου καλυτερα με benchmarks και ασε to gaming.

H Νvidia αφενως δε θελει να δωσει HW για κονσολες γιατι και παιζει μπαλα μονη της στις καρτες γραφικων αρα και δεν εχει αναγκη, αλλα και γιατι δεν βγαζει κατι απο τις κονσολες και αφετερου η MS και Sony δε θελουν Nvidia γιατι ζηταει τον κωλο της σε licence fees, ψαξε και με το 1ο Xbox τι εγινε αλλα και με το PS3.

Aπο κει και μετα, αυτο που ηθελαν ειναι συστηματα οικονομικα και σχετικα δυνατα, τα οποια με χαμηλες επιδοσεις μπορουν να συναγωνιστουν PC μετριου εως καλου επιπεδου (φυσικα οχι και extreme).

Γι'αυτο που ειναι οι κονσολες αυτες μια χαρα ειναι, οποιος μπορει να το κατανοησει καλος, τωρα αν καποιος περιμενει να εχουν επιδοσεις ενως PC των 1000+ ευρω ή οτι θα μπορουσαν να ειχαν CPU της ταξεως ενως i3 ή I5 με GPU θηρια (που και τωρα μια χαρα GPU εχουν) στημενα να λειτουργουν με πολλους πυρηνες, και να κρατησουν καταναλώση, τιμη και form factor σε χαμηλα επιπεδα ειναι βαθια νυκτωμενος.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω τελικα πηρα το πακετο με το destiny+ επεκταση εγγυησης και τελος.Τωρα αν στο μελλον θα εχω προβλημα θα το δειξει η πορεια σε αυτο!!Εγω παντως αναγκαστηκα να το ρισκαρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην με τρωει τοσο πολυ το αγχος για την κονσολα

Με λιγα λογια το αποφασισα παιδες!!! :)

Από κωτσόβολο ή public; Η επέκταση της εγγύησης περιλαμβάνει και το dualshock ή μονο την κονσόλα;

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ μην συνεχίζετε το offtopic για το Xbox One εδώ.

Επίσης, αποφεύγετε να χαρακτηρίζετε υποτιμητικά άλλους χρήστες του forum (είτε συγκεκριμένα, είτε τσουβαλιάζοντας). Δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι καλό, και αν έχουμε επανάληψη των καβγάδων των τελευταίων ημερών δεν θα μείνουμε μόνο στη διαγραφή μηνυμάτων.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα αγοραστηκε το Metro:2033 και το Pool της VooFoo ...ειδωμεν.... στα των μερικων ποστερς τοπικ τωρα...Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω γιατι πρεπει να μειωνουμε τους υπολοιπους και ας λενε μλ*ιες...Ελεος ειλικρινα.βλεπω σε ολα τα τοπικ, 2-3 σελιδα που αφορουν κατι ευχαριστο και αλλες 5 να ταπωνει ο ενας τον αλλο κανοντας διαγωνισμο γνωσεων....

tumblr_mh3gn71Qu61rigmono1_500.gif

• Like 8
Δημοσ.

εγω το σκεφτηκα αλλιως και αν δεν ειχα το 70ρι στο Psn δε νομιζω να το αγοραζα τωρα...αλλα οπως και να χει καμια σχεση σε γραφικα σιγουρα αλλα το last light το χω απο Psn plus στο 3....αρα κατα καποιο τροπο θα το απολαυσω....

Δημοσ.

είναι αυτό του κοτσόβολου στο "παζαρεψε το". σκέτη κονσόλα χωρίς παιχνίδι?

Οχι το πακετο με το destiny πηρα +την επεκταση εγγυησης.Αν ενδιαφεσαι για την σκετη κονσολα μαζι με το παζαρευμα+την επεκταση εγγυησης που σου δινει!!βγαινει κοντα στα 410 ευρω.

Από κωτσόβολο ή public; Η επέκταση της εγγύησης περιλαμβάνει και το dualshock ή μονο την κονσόλα;

Απο κωτσο!!!τα παντα περιλαμβανει(ειναι το πακετο με το destiny)

Δημοσ.

Και κατι offtopic για αυτο το ρημαδι το Shadow of the beast εχει ακουστει τιποτα;

Συγγνωμη για το ασχετο μιας και το thread εχει εξελιχθει σε battle arena για το ποιος την εχει πιο μεγαλη....τη γνωση.

Δημοσ.

Και κατι offtopic για αυτο το ρημαδι το Shadow of the beast εχει ακουστει τιποτα;

Συγγνωμη για το ασχετο μιας και το thread εχει εξελιχθει σε battle arena για το ποιος την εχει πιο μεγαλη....τη γνωση.

Δεν εχει ακουστει κατι καινουργιο ακομα!!αλλα απο οτι λενε το παιχνιδι εξελισσεται κανονικα μεχρι στγμης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...