Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες. Όσον αφορά την απορία μου περί 3,5 mm γνωρίζεις τη παίζει; ήσουν αναλυτικοτατος πάντως.

Νομίζω πως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο:

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Audio-Jack-to-Headphone-Microphone-Splitter-Converter-Adaptor-Mobile-Tab-/271800410623?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f489121ff

Headset που να βγάζει ήχο και μικρόφωνο σε ένα βίσμα δεν ξέρω αν υπάρχει...

Εγώ πάντως έχω πάρει ένα headset Natec από τα crazy sundays 10 ευρώ και είναι μια χαρά ο ήχος του..

Το μόνο του αρνητικό είναι οτι άμα παίζεις συνεχόμενα για κανα 2ωρο μπορεί να σε πονέσει λίγο το κεφάλι εκεί που στερεώνει το headset (επειδή δεν έχουν και τον καλύτερο εργονομικό σχεδιασμό) αλλά εγώ κάνω συχνά διαλείμματα όταν παίζω οπότε δεν μου είναι πρόβλημα.

Κατά τ' άλλα είναι σούπερ!

Στα προτείνω αν θες να δόσεις λίγα χρήματα και να έχεις ένα ικανοποιητικότατο headset για οχι-hardcore gaming.

Το headset που σου προτείνει ο red παραπάνω είναι σαφώς ανώτερο και ίσως να αξίζει περισσότερο από άποψη value-for-money...

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες. Όσον αφορά την απορία μου περί 3,5 mm γνωρίζεις τη παίζει; ήσουν αναλυτικοτατος πάντως.

Τεο, 2 πραγματακια :

Πως θα τα χρησιμοποιησεις ? Τι εξοδους/εισοδους έχεις ? Που θα τα "κουμπώσεις" ? Πληροφοριακα, αμα πας να τα κοτσάρεις στην 3.5αρα εισοδο του DS4..."you're doing it wrong" φίλε :D Ουτε το joypad θα μπορει να σου δώσει το αναλογο output, και την μπαταρια του θα τελειώνεις πιο γρηγορα...

Απο που ακους τωρα ηχο ? TV ? ΑV ενισχυτή ? Tα Superlux εχουν 3.5αρι jack και ενα extra 4.5mm jack μεσα στο πακετο για σύνδεση σε AV receiver.

Οπως είσαι, πας και τα αγοραζεις, θα στο ξαναπω, δες κριτικες για τα συγκεκριμένα ακουστικά και θα καταλάβεις ;)

Για το θεμα του μικροφωνου...θα βαλεις την π@παρια που ερχεται μαζι με το PS4 και θα το φοράς μεσα απο το ακουστικο - ετσι για να βολευτείς απλά... Δεν ειναι ιδανικό αλλά...1000 φορες να έχεις ΚΑΛΟ ηχο για τα ΠΑΝΤΑ (gaming/μουσική/ταινίες) παρα να τα σταξεις 2πλα/3πλα χρήματα σε..."gaming" ακουστικά λόγω του οτι φέρουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλάς οταν παίζεις online...Εμπιστέψου με σε αυτό ;)

Δημοσ.

Τεο, 2 πραγματακια :

Πως θα τα χρησιμοποιησεις ? Τι εξοδους/εισοδους έχεις ? Που θα τα "κουμπώσεις" ? Πληροφοριακα, αμα πας να τα κοτσάρεις στην 3.5αρα εισοδο του DS4..."you're doing it wrong" φίλε :D Ουτε το joypad θα μπορει να σου δώσει το αναλογο output, και την μπαταρια του θα τελειώνεις πιο γρηγορα...

Απο που ακους τωρα ηχο ? TV ? ΑV ενισχυτή ? Tα Superlux εχουν 3.5αρι jack και ενα extra 4.5mm jack μεσα στο πακετο για σύνδεση σε AV receiver.

Οπως είσαι, πας και τα αγοραζεις, θα στο ξαναπω, δες κριτικες για τα συγκεκριμένα ακουστικά και θα καταλάβεις ;)

Για το θεμα του μικροφωνου...θα βαλεις την π@παρια που ερχεται μαζι με το PS4 και θα το φοράς μεσα απο το ακουστικο - ετσι για να βολευτείς απλά... Δεν ειναι ιδανικό αλλά...1000 φορες να έχεις ΚΑΛΟ ηχο για τα ΠΑΝΤΑ (gaming/μουσική/ταινίες) παρα να τα σταξεις 2πλα/3πλα χρήματα σε..."gaming" ακουστικά λόγω του οτι φέρουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλάς οταν παίζεις online...Εμπιστέψου με σε αυτό ;)

Αυτήν την στιγμή βγάζω ήχο από 1 Samsung 40d7000 full HD. Να σου πω την αλήθεια από το 3,5mm έξοδο που έχει στο duallshock σκεφτόμουν να βγάλω τον ήχο στα ακουστικά. Είμαι λίγο άσχετος σε θέματα ήχου είναι αλήθεια. Τα είδα τα review είναι πολύ καλά έχεις δίκιο. Όσον αφορά την άνεση που προσφέρουν όσον αφορά την μεγάλη χρήση τη έχεις να αναφέρεις από την εμπειρία χρήσεις που έχεις κάνει;

Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή βγάζω ήχο από 1 Samsung 40d7000 full HD. Να σου πω την αλήθεια από το 3,5mm έξοδο που έχει στο duallshock σκεφτόμουν να βγάλω τον ήχο στα ακουστικά. Είμαι λίγο άσχετος σε θέματα ήχου είναι αλήθεια. Τα είδα τα review είναι πολύ καλά έχεις δίκιο. Όσον αφορά την άνεση που προσφέρουν όσον αφορά την μεγάλη χρήση τη έχεις να αναφέρεις από την εμπειρία χρήσεις που έχεις κάνει;

Teo, ξέχνα την είσοδο του DS4 - καλη, χρυσή για casual καταστάσεις οπου, π.χ, κοτσάρεις στο πατ-κιουτ ψείρες απο κινητό κτλπ σε περίπτωση που ενοχλείς γυναίκα/γκόμενα κτλπ αλλά...οταν θέλεις να παίξεις κανονικά και να "βυθιστείς" στο παιχνιδι...ειναι αστεία φάση...Δεν μπορεί να δώσει κατάλληλη ένταση επίσης - κοινώς, και τα καλυτερότερα ακουστικά να έχεις (Sennheiser/Audio Technica/AKG κτλπ κτλπ) των 1000€...παλι δεν θα δεις διαφορά καθώς...το joypad ΔΕΝ μπορεί να "δώσει" ήχο/ένταση...Στα λέω πολύ απλά και γενικευμένα αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι λέω.

Στην περίπτωση σου, τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στην TV με το 3.5αρι jack, θα παιξεις και λίγο με τα πρίμα/μπάσα στις επιλογές ήχου της TV σου και θα είσαι άρχοντας...

Απο βολικότητα...είναι απίστευτα, δεν το περίμενα...σαν να φοράς..."αέρα" φίλε :D

Και καλύπτουν ΟΛΟ το αφτί, και πανάλαφρα είναι, και τα μαξιλαράκια είναι καλά (btw, έχουν και 2ο set μαξιλαρακίων στο κουτί).

Χθες έπαιξα Bloodborne κανα' 4ωρο και...ηταν σαν να μην τα φορούσα...Σε σχέση ιδίως με τα κωλο-Sony (MDR-V55) που είχα πρίν οπου ηταν σαν να φοράς μέγγενη στο κεφάλι σου...ΚΑΜΙΑ σχέση ;)

Επίσης, ως semi-open τυπου ακουστικά το soundstage τους είναι ωραίο - πολύ χρήσιμο για gaming...

Δημοσ.

Teo, ξέχνα την είσοδο του DS4 - καλη, χρυσή για casual καταστάσεις οπου, π.χ, κοτσάρεις στο πατ-κιουτ ψείρες απο κινητό κτλπ σε περίπτωση που ενοχλείς γυναίκα/γκόμενα κτλπ αλλά...οταν θέλεις να παίξεις κανονικά και να "βυθιστείς" στο παιχνιδι...ειναι αστεία φάση...Δεν μπορεί να δώσει κατάλληλη ένταση επίσης - κοινώς, και τα καλυτερότερα ακουστικά να έχεις (Seinheiser/Audio Technica/AKG κτλπ κτλπ) των 1000€...παλι δεν θα δεις διαφορά καθώς...το joypad ΔΕΝ μπορεί να "δώσει" ήχο/ένταση...Στα λέω πολύ απλά και γενικευμένα αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι λέω.

Στην περίπτωση σου, τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στην TV με το 3.5αρι jack, θα παιξεις και λίγο με τα πρίμα/μπάσα στις επιλογές ήχου της TV σου και θα είσαι άρχοντας...

Απο βολικότητα...είναι απίστευτα, δεν το περίμενα...σαν να φοράς..."αέρα" φίλε :D

Και καλύπτουν ΟΛΟ το αφτί, και πανάλαφρα είναι, και τα μαξιλαράκια είναι καλά (btw, έχουν και 2ο set μαξιλαρακίων στο κουτί).

Χθες έπαιξα Bloodborne κανα' 4ωρο και...ηταν σαν να μην τα φορούσα...Σε σχέση ιδίως με τα κωλο-Sony (MDR-V55) που είχα πρίν οπου ηταν σαν να φοράς μέγγενη στο κεφάλι σου...ΚΑΜΙΑ σχέση ;)

Με επεισες. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ; επειδή έχω μια απόσταση από την τηλεόραση περίπου 2,5 μέτρα.

Δημοσ.

Με επεισες. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ; επειδή έχω μια απόσταση από την τηλεόραση περίπου 2,5 μέτρα.

To κουτι έρχεται με ενα καλώδιο του 1m και μια προέκταση 3m = 4m, μια χαρά θα είσαι ;)

Στην τελική αμα θελήσεις να παίξεις απο ακόμα πιο μακρυά...πας στο Plaisio π.χ και αγοράζεις ακόμα μεγαλύτερη/μακρύτερη προέκταση ;)

Δημοσ.

To κουτι έρχεται με ενα καλώδιο του 1m και μια προέκταση 3m = 4m, μια χαρά θα είσαι ;)

Στην τελική αμα θελήσεις να παίξεις απο ακόμα πιο μακρυά...πας στο Plaisio π.χ και αγοράζεις ακόμα μεγαλύτερη/μακρύτερη προέκταση ;)

Τα βρήκα σε ελληνικό κατάστημα περίπου 31,7 βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν τα έχει κάποιο κατάστημα εδώ.

Δημοσ.

Τα βρήκα σε ελληνικό κατάστημα περίπου 31,7 βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν τα έχει κάποιο κατάστημα εδώ.

Eλα, καρντάση και εσύ ? :mrgreen: :mrgreen:

Και εγώ απο Θεσ/νικη και τα παραγγείλαμε με εναν κολλητό απο "εκείνο"  το μαγαζί (δεν τα έχει και άλλος) προχθες και τα παραλάβαμε χθές...

35€ μας βγήκε έκαστος μαζί με τα μεταφορικά...

Να ξέρεις, του έμειναν πολύ λίγα κομμάτια όπότε...πρόλαβε γιατί μετά...μονο απο Thomann (Γερμανία) ο οποίος ναι μεν τα εχει στα 28€ αλλά...τα μεταφορικά του ειναι αλλα 20€ οπότε...

Δημοσ.

Eλα, καρντάση και εσύ ? :mrgreen: :mrgreen:

Και εγώ απο Θεσ/νικη και τα παραγγείλαμε με εναν κολλητό απο "εκείνο" το μαγαζί (δεν τα έχει και άλλος) προχθες και τα παραλάβαμε χθές...

35€ μας βγήκε έκαστος μαζί με τα μεταφορικά...

Να ξέρεις, του έμειναν πολύ λίγα κομμάτια όπότε...πρόλαβε γιατί μετά...μονο απο Thomann (Γερμανία) ο οποίος ναι μεν τα εχει στα 28€ αλλά...τα μεταφορικά του ειναι αλλα 20€ οπότε...

Ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες. Θα κάνω την παραγγελία.

Ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες. Θα κάνω την παραγγελία.

Είμαι σίγουρος για 35 ευρώ; πάω να κάνω παραγγελία και μου λέει 40

Δημοσ.

Παρε τους τηλ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις μερικά €...αυτα της αντικαταβολής...

Εμείς σπάσαμε και τα μεταφορικά προφανώς οπότε μας βγήκαν ακομα φτηνότερα

Δημοσ.

Παρε τους τηλ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις μερικά €...αυτα της αντικαταβολής...

Εμείς σπάσαμε και τα μεταφορικά προφανώς οπότε μας βγήκαν ακομα φτηνότερα

Ναι δίκιο έχεις ευχαριστώ για όλες της πληροφορίες ρε καρνταση.

Δημοσ.

red, όντως αντιλαμβάνεσαι spatial placement με αυτά τα ακουστικά; Είμαι σίγουρος ότι για οτιδήποτε άλλο είναι χιλιόμετρα καλύτερα από gaming headset, αλλά, τουλάχιστον για παιχνίδια, τα Tritton 720 που έχω είναι πολύ καλύτερα από 2-3 στέρεο ακουστικά που έχω δοκιμάσει σε αυτό το θέμα, ασχέτως αν υστερούν σε πολλά άλλα πράγματα (ούτε για voice chat δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, αλλά τέλος πάντων :P ).

I mean, έχω διαβάσει κριτικές, έχω δει βίντεο, αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθομαι (είμαι λίγο δύσπιστος, για να μην πω καχύποπτος, με enthusiasts, επειδή είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του enthusiast και του elitist σε αυτά τα πράγματα). 

Δημοσ.

red, όντως αντιλαμβάνεσαι spatial placement με αυτά τα ακουστικά; Είμαι σίγουρος ότι για οτιδήποτε άλλο είναι χιλιόμετρα καλύτερα από gaming headset, αλλά, τουλάχιστον για παιχνίδια, τα Tritton 720 που έχω είναι πολύ καλύτερα από 2-3 στέρεο ακουστικά που έχω δοκιμάσει σε αυτό το θέμα, ασχέτως αν υστερούν σε πολλά άλλα πράγματα (ούτε για voice chat δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, αλλά τέλος πάντων :P ).

I mean, έχω διαβάσει κριτικές, έχω δει βίντεο, αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθομαι (είμαι λίγο δύσπιστος, για να μην πω καχύποπτος, με enthusiasts, επειδή είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του enthusiast και του elitist σε αυτά τα πράγματα). 

Vole, αγαπώ σε αλλά για χάρη της συντομίας θα είμαι...σύντομος και θα τα πώ πολύ απλά :P : Η ολη φάση του "surround" στην πραγματική ζωή®/καθημερινότητα βασίζεται σε 2 γεγονότα : Α) τα αυτιά σου (το πως αντανακλάται ο ήχος στις καμπύλες αυτών) και Β) τον εγκέφαλό σου οπου και επεξεργάζεται τους συγκεκριμένους ήχους (απόσταση/χρόνος που διανύεται, απο την κατεύθυνση αυτών καθώς και πιο απο τα 2 αυτιά χτυπάει πρώτα) κτλπ κτλπ, έτσι καταλαβαίνεις ως άτομο απο ποια κατευθυνση έρχεται ενας ηχος, that's it, δεν έχεις μονίμως 5.1 τύπους να σου μιλάνε/κάνουν θόρυβο γύρω σου :D

Τώρα, επειδή η ολη κατάσταση με τα ακουστικά/5.1 δεν λειτουργεί έτσι/απλά, μπαίνουν στην μέση και άλλα πράματα όπως επεξεργασία αυτού, φίλτρα, κωδικοποιηση κτλπ κτλπ...αμα αρχίσουμε να μιλάμε για όμως για binaural audio/κωδικοποιήσεις κτλπ κτλπ θα τελειώσουμε...αύριο :D

Tα ακουστικά π.χ της Soony που πουλάνε για το PS4...stereo είναι απλά μέσω software δημιουργούν το surround τους.

Τα δε 5.1 ακουστικά...εχουν μικρότερους οδηγούς μεσα στο κάθε ακουστικό αλλά...your mileage may vary που λένε και στο χωριό μου καθώς μπαίνουν στην μέση αυτά που γράφω στην 1η παράγραφο...

Αμα η binaural ηχογράφηση ήχου αποτελούσε standard...δεν θα υπήρχε η ανάγκη για ολες αυτές τις "surround" κλαπ@ρχιδιές στον χώρο των ακουστικών...

Βάλε την πηγή σου σε stereo, φόρεσε  STEREO ακουστικά και παίξε αυτά τα βίντεΑ για να δεις το "σπέϊσιαλ αγουέρνεςς" (κάτι σαν το ΑνισοΤροπιΚ φίλΤερινΓκ είναι αυτό ?)   :D :

Oπως καταλαβαίνεις, ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις 3D ήχο ή "surround" με ΑΠΛΑ, STEREO ακουστικά

Αυτιά...

ΥΓ : @ρχ@δια σύντομος, πάλι σεντόνι έγραψα ο πστςςςς :D

ΥΓ 2 : Οταν παίζετε φορώντας stereo ακουστικά, πάντα μα πάντα βάλτε/αλλάξτε την πηγή σας σε STEREO απο τις ρυθμίσεις ήχου της κονσόλας σας/κάρτας ήχου

• Like 3
Δημοσ.

Αμα η binaural ηχογράφηση ήχου αποτελούσε standard...δεν θα υπήρχε η ανάγκη για ολες αυτές τις "surround" κλαπ@ρχιδιές στον χώρο των ακουστικών...

Δε διαφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά εδώ νομίζω ότι είναι το ζουμί της υπόθεσης. Αν στη στέρεο επιλογή του παιχνιδιού έχουν πετάξει χύμα τα μισά κανάλια στο ένα και τα άλλα μισά στο άλλο, το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο, κι ας είναι, technically, βασισμένα σε εφέ τα surround (virtual or not) ακουστικά.

Τουλάχιστον στο Black Flag, που είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου, θυμάμαι να αλλάζουν πολύ απότομα κανάλι οι πηγές ήχου όταν γυρνούσα την κάμερα.

Πάντως, χρειάζεται προσοχή με πολλά από τα reviews διάφορων gaming headsets, επειδή πολλές διαβάζονται σαν να είναι από άτομα που ο μόνος ήχος που είχαν ακούσει πριν ήταν από την τηλεόραση, οπότε παίρνουν ένα headset των 15 λιρών και ακούν τον θεό τον ίδιο.

ΥΓ: Ατιμη ξενιτιά, με έχεις χωρίσει από το ηχοσύστημά μου  :cry:

Δημοσ.

Δε διαφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά εδώ νομίζω ότι είναι το ζουμί της υπόθεσης. Αν στη στέρεο επιλογή του παιχνιδιού έχουν πετάξει χύμα τα μισά κανάλια στο ένα και τα άλλα μισά στο άλλο, το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο, κι ας είναι, technically, βασισμένα σε εφέ τα surround (virtual or not) ακουστικά.

Εδώ ρε Nick σε 5.1 mix και ο ήχος είναι...οτι να'ναι σε μερικά παιχνίδια, στο stereo που θα παίζει και κανα' ηλίθιο downmix δεν θα είναι έτσι ?

Σ'αυτό παίζει ΚΑΘΑΡΑ η δουλειά/παραγωγή της εκάστοτε εταιρίας - γιατί λένε όλοι πως το Alien Isolation π.χ έχει απο τις καλύτερες παραγωγές ήχου των τελευταίων ετών ? ;)

Btw, στο Alien Isolation μια χαρά καταλαβαίνεις απο το που σκάει το Alien με stereo ακουστικά, Φοβερή παραγωγή/μίξη ήχου :)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...