karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους, (για μένα κακή στραβή και ανάποδη) Το στόρι έχει ως εξής: Τρώω πριν μερικές μέρες BSOD η οποία είχε ίδιο error code με μία που έφαγα 2 εβδομάδες πριν (εδώ βάρεσε κόκκινος συναγερμός). Θα μου πείτε "και τι μας το λες πες το του Gi0". To είπα του ανθρώπου και να είναι καλά, βρέθηκε τι έγινε. Κάνω Memtest με τις RAM όπως τις είχα κλοκαρισμένες στα 1700MHz (σιγά το o/c λέω εγώ). Και παίρνω αυτό Ανεβάζω το ρεύμα απο 1,60 σε 1,65 και παίρνω περισσότερα errors στα 12 λεπτά Memtest παρακαλώ!!!!!!! Θα μου πείτε δεν είσαι stable στο overcklock. Απαντάω Οταν έχω δώσει μέχρι και 1.65V στις μνήμες και τα timings τα έχω βάλει καρφωτά + το γεγονός ότι ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 12ώρο memtest με αυτές τις ρυθμίσεις, δεν νομίζω να τίθεται θέμα αστάθειας ή κακών ρυθμίσεων. Χτυπάει λοιπόν το καμπανάκι και λέω γύρνα τις μνήμες σε default ρυθμίσεις και βάρα memtest. Αποτέλεσμα: Ωραία λέω ας μην τις πάω 1700 ας τις πάω 1650 να δω! (ξέρω ξέρω κάψιμο το memtest) Αποτέλεσμα ξανα μανά errors Οπότε κάτι δεν μου κόλλαγε καθόλου και παίρνω τα 16GB ram και τα βάζω σε άλλο σύστημα. Και πλακώνω το memtest και πάλι Αποτέλεσμα μέχρι στιγμής μετά απο μία ώρα memtest και οι μνήμες κλοκαρισμένες να μην έχω δει error στο memtest :shifty: Το λοιπόν καμάρια ποιος είναι ο ένοχος αν βγούν οκ οι μνήμες που μάλλον θα βγούν; Ο mem controller στους AMD είναι στον επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος. Εχω mobo issue or cpu issue? Τελευταία δοκιμή που θα κάνω είναι με 8GB ram (άλλα ντιμάκια) να ξανατσεκάρω το pc μου. Μιλάμε πάντα για το pc της υπογραφής... Ευχαριστώ προκαταβολικά
Sarandis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα! Το vtt ή nb voltage το έχεις ανεβάσει καθόλου;
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το NB Voltage το είχα ανεβάσει ναι στα 1,28V αν θυμάμαι καλά και έτρεχε κοντά στα 3 χιλιάρικα (συχνότητα NB)
Sarandis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Χμμ, εγώ το έχω στο 1.355 αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι safe για amd. Βios update έχεις κάνει ήδη να υποθέσω. Άντε, βάλε τις άλλες μνήμες να δούμε
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και 1,35 έχω δώσει αλλά μετά απο σχετική κουβέντα με τον Τάσο το κατέβασα αν και δεν είχα θέμα θερμοκρασίας. Θα λιώσω στο memtest Και σήμερα ε; Και δε με λες πες ότι βγάζει πάλι errors τι κάνουμε οεο; Ναι bios is updated
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχεις ιδεα απο overclocking.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχεις ιδεα απο overclocking. $#%#$^$^$#^%$^&%$&%$%$
Sarandis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τις τρέχεις με defaults Εκτός αν έχεις όρεξη να ξηλώνεις blocks για να δοκιμάσεις άλλη cpu.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τις τρέχεις με defaults Εκτός αν έχεις όρεξη να ξηλώνεις blocks για να δοκιμάσεις άλλη cpu. AMD δεν μου περισσεύει ρε συ. Αν ήταν κανένας sandy με χαρά Σε defaults δεν θα βγάλουν errors
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Trolling over Τις τρέχεις με defaults Και αν την πεισεις, φεξε μου
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και αν την πεισεις, φεξε μου Αχ πάντα ξεκινάω epic threads τελικά! Πωπωπωπω γελάω με τον πόνο μου
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ε σε ποιον αλλον θα τυχαινε κατι τετοιο..... Τις δοκιμασες τις μνημες μια μια ξεχωριστα στα 1700?σιγα δεν ειναι τιποτα.Δοκιμασε τες κιολας την πρωτη στο πρωτο slot,την δευτερη στο δευτερο και την συνεχεια την ξερεις.ετσι θα δεις και προβληματικο σλοτ και μνημη.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ε σε ποιον αλλον θα τυχαινε κατι τετοιο..... Τις δοκιμασες τις μνημες μια μια ξεχωριστα στα 1700?σιγα δεν ειναι τιποτα.Δοκιμασε τες κιολας την πρωτη στο πρωτο slot,την δευτερη στο δευτερο και την συνεχεια την ξερεις.ετσι θα δεις και προβληματικο σλοτ και μνημη. Ενα ένα 4 τσιπάκια όχι δεν δοκίμασα. (φαντάζεσαι; 5 ώρες ανα τσιπάκι; ) Αυτό που κάνω τώρα που τις δοκιμάζω κλοκαρισμένες σε άλλο μηχάνημα θα δείξει αν έχουν πρόβλημα. 1.5 ώρα ήδη και δεν έχουν βγάλει κιχ Για τα slots αυτό που θα κάνω είναι αρχικά ανα 2 να δοκιμάσω με 8GB RAM. Δεν λες πάλι καλά που έχω μπόλικες και θα παίζω με άνεση στο memtest?
whocares Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Επεξεργαστή έλα να πάρεις απλά είναι ο 8150 όπως σου είπα και στο τηλ δεν νομίζω να σε χαλάει ε; Ομως βρε (Αγαπουλίστικο είναι αυτό) χρυσό μου κορίτσι, είδες που εγώ καλά σου τα έλεγα;;; Κάτσε να φτιάξεις ένα ρεβύθι, ένα ταψάκι γλυκό, τα νυχάκια σου, τα μαλλάκια σου, να τακτοποιήσεις την κουζίνα σου, να κάνεις μια φασίνα ρε παιδί μου. Τι τα θες τα computer και τα παρελκόμενα;;; Αυτά είναι αντρικές δουλειές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Επεξεργαστή έλα να πάρεις απλά είναι ο 8150 όπως σου είπα και στο τηλ δεν νομίζω να σε χαλάει ε; Ομως βρε (Αγαπουλίστικο είναι αυτό) χρυσό μου κορίτσι, είδες που εγώ καλά σου τα έλεγα;;; Κάτσε να φτιάξεις ένα ρεβύθι, ένα ταψάκι γλυκό, τα νυχάκια σου, τα μαλλάκια σου, να τακτοποιήσεις την κουζίνα σου, να κάνεις μια φασίνα ρε παιδί μου. Τι τα θες τα computer και τα παρελκόμενα;;; Αυτά είναι αντρικές δουλειές Πήγαινε να δεις απο που έρχομαι ρε καθίκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα