Baator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Η διαφορα απο νικέλιο σε τιτάνιο στις κεφαλες πια ειναι δλδ πια να προτιμήσω? Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις για μερικούς ατμοποιητές κατασκευάζονται από διαφορετικών ειδών σύρματα, τιτάνιο, νικέλιο, stainless steel, kanthal, κτλ. Υποτίθεται ότι σύρμα με σύρμα έχει διαφορά στην γεύση, μην φανταστείς τίποτα το τρομερό βέβαια, οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν τι είναι τι αν τους έβαζες 5 διαφορετικές αντιστάσεις να δοκιμάσουν. Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με τέτοια πράγματα με την μία, προτίμησε τις απλές, κλασικές kanthal αντιστάσεις, τουλάχιστον για αρχή. Απλά να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι οι ατμοποιητές αντιστάσεις από όλα τα υλικά και ότι συγκεκριμένα σύρματα τα δουλεύουμε μόνο στο mode του ελέγχου θερμοκρασίας και όχι στο κανονικό, power mode. Επίσης δεν μπορούν όλες οι συσκευές, ακόμα και αυτές που έχουν mode ελέγχου θερμοκρασίας να δουλέψουν όλα τα σύρματα. Άλλα έχουν λειτουργία μόνο για kanthal, άλλα kanthal και νικέλιο, άλλα και για τιτάνιο, κτλ. Αν σου φαίνονται πολλά αυτά για αρχή και δεν θες να μπερδευτείς με έλεγχο θερμοκρασίας, πάρε τις απλές kanthal αντιστάσεις και ξενοιάζεις. Δουλεύουν σε όλες τις συσκευές, τις βρίσκεις σε όλα τα καταστήματα και δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις. 3
pateras88 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παιδια Ευχαριστώ για την ενημέρωση τλκ πεζει να παρω απο ενα φιλο το vtc mini αυριο θα μου το φερει να το δω να το δοκιμασω και αν ολα καλα θα το παρω, 1
zampONakiaskiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρεις ένα μοντάκι με δυνατότητα για έλεγχο θερμοκρασίας και στην αρχή να το χρησιμοποιείς μόνο σε power mode...Στο μελλον, οταν θα έχεις μαθει περισσοτερα πραγματα για συρματα και αντιστασεις γενικότερα αν θες κάνεις το βήμα παραπάνω σε νικέλιο, τιτάνιο ή ατσάλι, αλλιώς μένεις στο πολυαγαπημένο κανθαλ.. Το vtc mini του φίλου σου είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή που χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος.Μέσα σε αυτούς κι εγώ. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας καινούριος -και όχι μόνο- χρήστης. Να προσέξεις μόνο τις μπαταρίες που θα πάρεις για το μοντάκι να είναι από αξιόλογη εταιρία και να μη τις κακομεταχειριζεσαι...Στο παρόν νήμα στις προηγούμενες σελίδες αναφέρουν τα παιδιά ποις είναι αυτές. Για ατμοποιητη ο Cubis όπως σου είπαν παραπάνω είναι μια καλή λύση,κι εγω θα προσθεσω τους Tron και Ego One οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να σου δίνουν και "τσιγαρίσια" αλλά και ως ένα βαθμό "πνευμονική" τζουρα για να δεις τι προτιμάς.. Οι περισσότεροι που εισέρχονται στο άτμισμα ψάχνουν αυτή τη τσιγαρίσια τζουρα που είναι πιο σφιχτή και εξομοιώνει τη τζουρα του τσιγάρου όπως είναι λογικό. Ο ατμο που αναφερεις παραπάνω είναι ένας από αυτούς όπως και ο αγαπημένος ναυτίλος. Όπως και να έχει, ότι και να επιλέξεις, θα σου συνιστούσα να ρίξεις αρκετό διάβασμα είτε σε αυτό το νήμα είτε σε διάφορα αλλά φόρουμ που αφορούν αποκλειστικά το ατμισμα έτσι ώστε να μπορέσεις να μπεις πιο γρήγορα και με ασφάλεια, για σένα και τη τσέπη σου στο κόσμο του ατμισματος και να μείνεις μακριά από το τσιγάρο. Ότι άλλο χρειαστείς εδώ θα μαστε.. 2
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως βρε παιδιά από την αρχή είπα όχι άλλο κάρβουνο(τσιγαρίσια)και πήγα σε φρουτώδη και ψιλογλυκά υγρά.Και τώρα με diy υγρά το καπνικό στοιχείο είναι ελάχιστο και πάντα σε μίξη
Zus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 https://www.fasttech.com/category/0/search?f=MjMwPTMuNQ&sort=r&keywords=Vtc%20mini Λίγο καθυστερημένα, αλλά ευχαριστώ! Μόλις το παρήγγειλα, γιατί με έπιασε ένας κωλόβηχας δυο μέρες τώρα και έπαθα ταπηροκρανίωση με το κωλοτσίγαρο, ελπίζω να με απαλλάξει το σετάκι από αυτό δια παντός. (έστω και ως υποκατάστατο) Οι 20 μέρες αποστολής max που αναφέρονται, αφορούν σε εργάσιμες ή ημερολογιακές? Επιπλέον, αξίζει να παραγγείλω από fasttech και μπαταρίες - φορτιστή ή δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή? Sorry που πρήζω αρχίδια, αλλά μου φαίνονται όλα πολύ μπερδεμένα (αντιστάσεις, σύρματα, watt).
Baator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τα νεύρα μου με τους Κινέζους...Μετά από αναμονή 1 μήνα+, αποφασίζουν να στείλουν το δέμα με την παραγγελία που είχα κάνει. 1ο πρόβλημα: "Πλέον δεν μπορούμε να στείλουμε μπαταρίες με αεροπλάνο, σόρρυ, ψάχνουμε λύση. Θέλετε refund, θέλετε να περιμένετε να βρούμε λύση και να τα στείλουμε όλα μαζί σε 2 βδομάδες+, ή να το σπάσουμε στα 2 και να στείλουμε τα υπόλοιπα τώρα;" Σπάστε στο στα 2, στείλτε τις μπαταρίες μετά. Περνάνε 3-4 μέρες, το στέλνουν. Περνάνε άλλες 10 μέρες, νέο μήνυμα τώρα: "Ναι, τελικά πρόβλημα, η Sweden Air Post μας επέστρεψε το δέμα πίσω, κάτι συνέβη σε μια πτήση της με μπαταρίες και πλέον έχουν αυξηθεί τρομερά τα μέτρα ασφαλείας. Αν και το δέμα σας δεν περιείχε μπαταρίες/υγρά ή ό,τιδήποτε, το flagαραν ως επικίνδυνο και μας το γύρισαν πίσω. Τί να κάνουμε; Refund, να το ξαναστείλουμε με ρίσκο πάλι να φάμε άκυρο ή θέλετε να περιμένετε μέχρι να βρούμε νέο shipping provider; Από 40 κύματα έχει περάσει αυτό το δέμα, ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει θα ανοίξω σαμπάνιες. Γενικά έχετε το υπόψιν, μπαταρίες γιοκ από Fasttech προς το παρόν και γενικά υπάρχει θέμα με όλα τα δέματα. Είχαμε τα capital controls να προσπεράσουμε, τώρα έχουμε ΚΑΙ αυτό. 2
MaurosPiraths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γνκ τα δεματα της Fasttech απο ότι κατάλαβα τρώνε άκυρο από Sweden Post. Από το shanghai post μου έκανε κανονικά Ship το Mod που έβαλα πριν κάτι μέρες
taigetos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία με αγορά απο εδώ; http://www.sourcemore.com/
stratigos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια. Θέλω να δουλέψω αυτή την αντίσταση σε ένα istick 40w με τον gs air 2. Πείτε μου λίγο τα βήματα. Την ποτίζω καλά, την βάζω πάνω, την κλειδώνω και μετά ατμίζω σε ni mode; Απλά με παρεξένεψε που μου είπε στο κατάστημα, ότι μπορεί να μην τη διαβάσει καλά ή να μην την δουλέψει καλά το istick 40w και ότι μπορεί να χρειαστεί 2-3 κλειδώματα η αντίσταση μέχρι να την πιάσει (κάτι τέτοιο...). Edit: Οκ, το βρήκα εδώ στο 11:20. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2016 από stratigos24
stratigos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τί βλέπω μέχρι στιγμής με το istick 40w και την ni 0.15 ohm αντίσταση σε gs air 2 (2ml ο μικρός). Κάνω 6άρι e-liquid relax (και γενικά 6άρια υγρά) και παίρνω το χτύπημα που θέλω από αντίστάσεις του 1ohm και άνω. Τώρα, με την ni βλέπω ότι και με τέρμα κλειστό τον αέρα, δεν μου λέει κάτι σε χτύπημα, κάτω από 240-250 βαθμούς (το ακριβώς χτύπημα νομίζω που θέλω, το βρίσκω στους 250-260). Και από θέμα γεύσης, πάλι έπαιρνα πολύ περισσότερη με την 1.5ohm. Βέβαια αυτό, δεν είναι πάντα κακό, διότι αρκετά υγρά είναι πολύ έντονα και ίσως έτσι να μην κουράζουν εύκολα. 1
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία με αγορά απο εδώ; http://www.sourcemore.com/ ναι παρειγγειλα 200ευρο μεσα στην πρωτοχρονια τους , και τα περιμενω ακομα. το tracking number λειτουργει , και τα πραγματα ταξιδευουν. κατσε να ερθουν και θα ποσταρω κ αλλα
κκρκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Λέω να πάρω από fashteck 2 vtc mini με cubis που τα έχει κοντά στα 45 ευρο. Τι εταιρία για αποστολή να βάλω? έχει αρκετές επιλογές με δωρεάν μεταφορικά.
spyros4776 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση, επειδή είμαι στην αρχή ακόμα και δοκιμάζω διάφορα υγρά, χρησιμοποιώ subtank mini με το rba, όταν θέλω να δοκιμάσω κάποια άλλη γεύση από αυτή που είχα μέσα να αλλάζω το βαμβάκι η να το αφήνω? Αν αφήνω το ίδιο θα έχει διάφορα στη γεύση? Μέχρι στιγμής κάθε φορά που αλλάζω γεύση αλλάζω και βαμβάκι και κοντεύει να τελείωση και δε ξέρω πόσο καιρό θα κάνει αυτό που έχω παραγγείλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις