Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δύο καταστήματα που απευθύνθηκα έχουν έλλειψη. Ο ένας μου είπε ότι η εταιρεία άλλαξε χέρια και στο μεταξύ δεν παρέδιδε παραγγελίες. Αν έχει κάποιος κατά νου κάποια άλλη υλοποίηση.

Έκανα το λάθος και πήρα αρωματικά υγρά και ψάχνω κάτι σε καπνό φάση, γιατί με τα αρωματικά παρατήρησα ακόμα και ναυτία. (εκτός αν φταίει το τσιγάρο που δεν κάνω)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε δύο καταστήματα που απευθύνθηκα έχουν έλλειψη. Ο ένας μου είπε ότι η εταιρεία άλλαξε χέρια και στο μεταξύ δεν παρέδιδε παραγγελίες. Αν έχει κάποιος κατά νου κάποια άλλη υλοποίηση.

Εδώ τσέκαρες; :)

http://www.vaporsolutions.gr/igra-anaplhrosis-flavour-art-/63-virginia-flavour.html

Έβαλα 50 μπουκαλάκια στο καλάθι μου μόνο και μόνο για να δω στοκ, και τα έχει :D

Έκανα το λάθος και πήρα αρωματικά υγρά και ψάχνω κάτι σε καπνό φάση, γιατί με τα αρωματικά παρατήρησα ακόμα και ναυτία. (εκτός αν φταίει το τσιγάρο που δεν κάνω)

Η ναυτία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, περιεκτικότητα σε νικοτίνη, δυσανεξία στην PG (ένα από τα συστατικά των υγρών) κ.ο.κ. Εγώ το παθαίνω από τη PG. Μη σε αποθαρρύνει, δοκίμασε υγρά με μικρότερο ποσοστό σε PG ή με λιγότερη νικοτίνη.

Εντωμεταξύ μόλις μου ήρθαν τα ΑΙΟ. Χωρίς ακόμα να έχω το χρόνο να τα ατμίσω με την ησυχία μου, ένα έχω να πω. Απίστευτα μικρό, διακριτικό και, αν ισχύουν τα όσα γράφουν μέχρι τώρα, δυνατό.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις άνοιξα το κουτί ήταν «awww το γλυκούλι, να το πάρουμε σπίτι να το ταϊζουμε» :-D

Δημοσ.

Εδώ τσέκαρες; :)

http://www.vaporsolutions.gr/igra-anaplhrosis-flavour-art-/63-virginia-flavour.html

Έβαλα 50 μπουκαλάκια στο καλάθι μου μόνο και μόνο για να δω στοκ, και τα έχει :D

πριν 2-3 χρονια ειχα αγορασει το πρωτο μου ηλεκτρονικο απο εδω.

2 χ joetech ego c set με τους ατμοποιητες που επερναν 'αμπουλες' για το υγρο μιας χρησης

1 χ τ2 ατμοποιητη

1 χ vivi nova ατμοποιητη

και οτι υγρο υπηρχε απο FA σε 18αρα νικοτινη.

ακριβο καταστημα , αλλα βλεπω , ακομα στεκεται στα ποδια του

ειχε στοκ και τοτε και γρηγορη εξηπηρετηση

Δημοσ.

Το vapor solutions είναι ένα από τα δύο καταστήματα που προανέφερα. Μάλιστα τους πήρα πρώτους.

Σε τρίτο κατάστημα στην Αργυρούπολη είχαν μόνο 24άρι

Δημοσ.

ακριβο καταστημα , αλλα βλεπω , ακομα στεκεται στα ποδια του

ειχε στοκ και τοτε και γρηγορη εξηπηρετηση

Πρόσφατα έκαναν και ανακαίνιση. Γενικά πάει πολύ καλά απ'όσο φαίνεται.

Εγώ, όταν είναι να χρειαστώ κάτι άμεσα -βαμβάκια κ.λπ.-, σε αυτούς πάω. Για βάσεις από zerobacco.

Λιγάκι Spam το μήνυμα μου, αλλά οκ.  -_-

Δημοσ.

Για υγρά από Nobacco τι άποψη έχετε;

Επιπλέον, πήγα και πήρα από 310 καπνικό υγρό 6άρι. Επειδή έχει περισσέψει λίγο υγρό με βανίλια μέσα στον cubis, τι κάνω; Λύνω αντίσταση και τον πλένω;

Δημοσ.

12920323_10154005051379223_5956038817391

Ερωτεύτηκα.

πανέμορφο είναι το πήρες;η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει;δεν ρουφάει;και έτσι κάνω και εγώ πίσω.για να μην το πάρω.βγάζει διαφορά χρώματα και δεν ρουφάει με τίποτα
Δημοσ.

Για υγρά από Nobacco τι άποψη έχετε;

Επιπλέον, πήγα και πήρα από 310 καπνικό υγρό 6άρι. Επειδή έχει περισσέψει λίγο υγρό με βανίλια μέσα στον cubis, τι κάνω; Λύνω αντίσταση και τον πλένω;

Ή το τελειωνειs, ή το πετας αν δε το θες, λύνεις και πλένεις κανονικα, στεγνωνεις καλα και κουμπωνεις :D

• Like 3
Δημοσ.

πανέμορφο είναι το πήρες;η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει;δεν ρουφάει;και έτσι κάνω και εγώ πίσω.για να μην το πάρω.βγάζει διαφορά χρώματα και δεν ρουφάει με τίποτα

Τι εννοείς βγάζει χρώματα; Αυτό το κάνει όταν είναι κλειστό και κρατήσεις το κουμπί πατημένο για ~5 δευτερόλεπτα, για να αλλάξεις το χρώμα του led. Γενικώς με 5 γρήγορα κλικ στο κουμπί ανοίγει και με 5 κλείνει. 

Δημοσ.

Ρέ σι...γράφει ότι θέλει 5 δευτερόλεπτα συνεχόμενο πάτημα.για να άνοιξε..αλλά μετά πάλι δεν τραβάει....δεν ξέρω. Γιατί...

Δημοσ.

ενταξει ολα καλα ...αλλα ενταξει .. απο οτι ειδα ειναι ακριβο σπορ ακομα και αυτο 

οποτε μαλλον θα παραμεινω με το καθαρο οξυγονο μασ :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...