TRILOBYTER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλα τοσο καιρο πως δεν ειχα δει αυτο το θεμα. Εχω εναν kayfun και ειμαι ευχαριστημενος. Λεω να παρω και εναν griffin τωρα. Απο υγρα τα κανω μονος μου, δε νομιζω να αξιζουν τα πρεμιουμ υγρα τα ετοιμα, μπορει να κανω και λαθως παντως το τσιγαρο το εκοψα και λογω οικονομικων οποτε δε μπορω να δινω 15-20 ευρω για 30μλ υγρα. Καλως σας βρηκα. χεχ 4
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Δώστε καμιά πρόταση για επισκευάσιμο, όχι πολύ αεράτο αλλά ούτε και πολύ σφιχτό, οικονομικό (σε τιμή σαν avocado κλπ) και με στήσιμο σαν bellus (δηλαδή όχι με βίδες που πρέπει να τυλιχτεί το σύρμα γύρω). Edit: Ναι κοιτάξω κάποιον από αυτούς ή είναι πολύ αεράτοι; http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/geekvape-avocado-24-rta-tank-5ml/ http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/geekvape-griffin-25-rta/ http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/ehpro-bachelor-tank/ εγω απο μελο3 που δοκιμασα , δεν τον ειχα , δεν μπορω να πω οτι με τρελανε η γευση του. θα το εβαζα στην μετριας κατηγοριας ατμοποιητη. Με την 1.8 που το κάνει φίλος μου καιρό και με υγρά eliquid france chopin και atmos lab fili, νομίζω ότι είναι αρκετά καλός και αποδίδει ωραία τις γεύσεις. YΓ: Για τον 3 mini λέω.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από stratigos24
akpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ντίσκο, από ντουμάνια τι λέει ο μέλο; Στα πρότυπα του τρίτωνα η πιο χαμηλά;
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς τον Cleito να τον πρήξω λίγο και από εδώ; Ο φίλος που λέω παραπάνω ότι έχει τον melo 3 mini (από το kit με το pico) έχει και τον cleito... Δεν καταλαβαίνεις ντουμάνι... σου βγάζω βίντεο αν θες όταν τον δώ και στο ανεβάζω.. με υγρό νομίζω fili atmos lab (50-50 λογικά αλλά έχει ντουμάνι για παραπάνω..) ..εκτός αν τον έχεις και εσύ και θες να ρωτήσεις τίποτα..
akpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τον κλέιτο τον έχω, πολλές ερωτήσεις έχω αλλά κάπως συγκεκριμένες, γιατί μάλλον έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή προβληματικές αντιστάσεις Τον μέλο τον κοιτάζω για κάτι μεταξύ αεράτης και σφιχτής τζούρας, μου λες δηλαδή ότι έχει περισσότερο αεράτη από τον κλέιτο, ή το αντίθετο;
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θα τον ρωτήσω αύριο για σίγουρα και θα σου πω για το ποιός είναι πιο αεράτος. Πάντως τον melo 3 mini τον δουλευει με 1.8 και όσες τζούρες έχω κάνει (αέρα δεν θυμάμαι αν ον έχει στη μέση ή σχεδόν κλειστό.. θα μου πει αύριο) είναι οκ η τζούρα, νοιώθεις όσο πρέπει (οκ προσωπικό γούστο) ότι τραβάς. Ούτε αεράτο ούτε ναυτίλος μινι. Τον κλειτο τον δουλεύει με χαμηλή αντίσταση, κάνει πνευμονικές και το ντουμάνι που βγάζει είναι πάρα πολύ. 1
akpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ρώτησε βασικά αν έχει οποιαδήποτε διαρροή (ή λίγες σταγόνες ή πολλές) προς το κέντρο της αντίστασης κάθε φορά που το γεμίζει, συγκεκριμένα κάθε φορά που κλείνει το πάνω καπάκι. Δεν εννοώ από τις τρύπες αέρα κάτω, εννοώ στον πάτο της καμινάδας της αντίστασης.Και τι υγρό κάνει, 50/50, γενικά ποσοστά VG/PG.Εμένα αυτό μου συμβαίνει, κάθε φορά μετά το γέμισμα πέφτουν λίγες σταγόνες εκεί (υπερτροφοδοσία) αλλά και αν τον αφήσω για ώρες όρθιο (όχι όμως όταν ατμίζω). Δεν το θεωρώ απαγορευτικό μείον προσωπικά, με λίγο σκούπισμα στρώνει, απλά φοβάμαι μην προκληθεί κανονική διαρροή και τρέχω. Συν ότι από τα όσα ακούω ο Cleito δεν κάνει καθόλου διαρροές. Οπότε ακόμα δεν έχω καταλάβει αν φταίει το υγρό, η αντίσταση (έχω ήδη δοκιμάσει τέσσερις) ή ο ίδιος ο ατμοποιητής.Θένξ!Πρήξιμο γαμώ, αλλά μου αρέσει τόσο από γεύση και ντουμάνι που ΘΕΛΩ να στρώσω το πρόβλημα 2
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Υγρό στον Cleito έχει το eliquid france chopin και αντίσταση 0.4. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις... καμιά φορά του χάνει υγρό από τις τρύπες. Όσον αφορά τώρα τον melo 3 mini, τον δουλέυει με την 1.8 όπως είπα και με τον αέρα λίγο πριν το τέρμα ανοιχτό και λέει ότι είναι πολύ καλός αλλά και οικονομικός σε υγρό και μπαταρία... αν κλείσεις τον αέρα, δεν γίνεται τέρμα σφιχτός, αλλά έχει σχετικό ζόρι μετά στη τζούρα.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τον κλέιτο τον έχω, πολλές ερωτήσεις έχω αλλά κάπως συγκεκριμένες, γιατί μάλλον έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή προβληματικές αντιστάσεις Τον μέλο τον κοιτάζω για κάτι μεταξύ αεράτης και σφιχτής τζούρας, μου λες δηλαδή ότι έχει περισσότερο αεράτη από τον κλέιτο, ή το αντίθετο; Εχω Melo 3, πακετακι με πικο, δεν ειμαι τρελα ευχαριστημενος, προτιμω κουμπις ξεκαθαρα, ειναι τερμα αερατος, τον δουλευω 45w atm, για τα λεφτα του ειναι τιμιος αλλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες imo
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εχω Melo 3, πακετακι με πικο, δεν ειμαι τρελα ευχαριστημενος, προτιμω κουμπις ξεκαθαρα, ειναι τερμα αερατος, τον δουλευω 45w atm, για τα λεφτα του ειναι τιμιος αλλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες imo Τον cubis με τί αντίσταση τον δουλέυεις και τον melo 3 με τί;
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Melo 0,3, Cubis 0,25 στα clouds ο μελο ειναι νικητης αλλα δεν με πολυενδιαφερει, γευση πανω κατω τα ιδια, απλα ειναι προσωπικη προτιμηση, σε κανγκερ θα πηγαινα, ο νανο ειναι τρομερος αν ψηνεσαι για sub-ohm ( clouds + flavour ) 1
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α και τα 2 με χαμηλή, οπότε οκ η σύγκριση. Γιατί άλλοι πάνε και συγκρίνουν έναν άτμο με μια 1.5ομ σε σχέση με έναν άλλον με 0.5 κλπ.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α και τα 2 με χαμηλή, οπότε οκ η σύγκριση. Γιατί άλλοι πάνε και συγκρίνουν έναν άτμο με μια 1.5ομ σε σχέση με έναν άλλον με 0.5 κλπ. Ναι, πως να συγκρινω αλλιως, αλλα πες μου τι σε ενδιαφερει, εχω δοκιμασει αρκετα το τελευταιο διμηνο
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Όχι, δεν με ενδιαφέρει κάτι, απλά να δω πώς τους συγκρίνεις ήθελα.. Εγώ για κάποιον επισκευάσιμο θα πάω που ρωτάω και στην προηγούμενη σελίδα.. γιατί από έτοιμο τα έχουμε πει.. justfog s14 αν και θα τον ήθελα πιο αεράτο τώρα που τον έπιασα πάλι μετά από καιρό.. (βγήκε και ο justfog q16 που έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα). ΥΓ: Δεν είμαι για subohm, από 1 εώς 1.5ohm είμαι καλλυμένος.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Απο επισκευασιμους δεν το εχω, αλλα ενα κολληταρι μου εδω δουλευει Velocity, κ ειναι πολυ καλος οπως λεει Site: αυτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις