Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για MTL θεωρώ τον Triton Mini με αντιστάσεις ναυτίλου καλύτερο, that is πιο σφιχτό και ίσως με καλύτερη γεύση ;) 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα χθές έναν justfog (κλασσική μάρκα μου ε? :P) q16.

H ποιότητα κατασκευής είναι καλή (μια σκάλα πάνω σε αυτό τον τομέα είναι ο justfog s14 λόγω του ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ ο q16 όχι), παίρνει τις ίδιες αντιστάσεις που παίρνει και ο s14 (1.6ohm μόνο) και η γεύση και το ντουμάνι που δίνει είναι μια χαρά. Το καλό του σε σχέση με τον s14 είναι ότι έχει λίγο μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα (όχι για πνευμονικές όμως).

Σαν τιμή και απόδοση θα τον πρότεινα και αυτόν εύκολα (μου κάθονται και καλά οι αντιστάσεις τους), η λειτουργεία του είναι απροβλημάτιστη, σκασίματα 0, υγρό στο στόμα 0, διαρροές 0 κλπ. Ένας πολύ καλός ατμοποιητής λοιπόν για mouth to lung και προσωπική άποψη, πολύ καλύτερος από gs (air/tank/ms/m) και nautilus mini. Η τιμή θεωρώ πώς είναι οκ με βάση τις δυνατότητες και την τιμή του ανταγωνισμού σε αυτή την κατηγορία.

Aρνητικό γενικά είναι πώς μόνο στο 310.gr μπορείς να προμηθευτείς αντιστάσεις τους, γιατί μόνο αυτός φέρνει αυτά τα μοντέλα.

Τον ατμίζω σε μια μπαταρία ego-t που θεωρητικά (με βάση τα όσα λέει η εταιρεία) βγάζει σταθερά 3.7v από την αρχή μέχρι το τέλος και δουλεύει ο άτμοποιητής πολύ καλά.

Edit: Για προτίνετε ''δροσερά'' υγρά τώρα για το καλοκαίρι, με φρούτα και άλλα τέτοια, χωρίς αν γίνεται βανίλιες και τρελές γλύκαδες.. (σε normal τιμές...), χωρίς βανίλια, καρύδα και απαλό χτύπημα (νικοτίνη 6 και κάτω από 6 ακόμα καλύτερα)

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα ένα 7 sins της 7 και ένα sundance της innovation (εδώ την πάτησα λίγο.. Δέκα ευρώ για 20μλ ενω νόμιζα ότι ήταν 30μλ)

Ωραίο το sundance, έχω κάνει κάνα μισάωρο μέχρι ώρας, φρούτα του δάσους λέει και μανγκο. Το πήρα σε 3 νικοτίνη, χτύπημα πολύ απαλό. 30pg 70vg είναι.

Για το 7 sins θα γράψω άλλη στιγμή ώστε να το έχω ατμισει και λίγο... από τη δοκιμή στο κατάστημα καλό φάνηκε.

Edit: Αφού έκανα μέσα σε 2 ώρες τα 2ml που είχα βάλει από το sundance στον q16, έβαλα και το 7 sins. Πολύ καλό και αυτό, δροσερό, λεμόνι, μανταρίνι, μέντα λέει. Κάποιοι λένε δεν καταλαβαίνουν τη μέντα.. ναι, είναι σε χαμηλή ένταση, αλλά σου αφήνει στο στόμα αυτή τη δροσιά της αρκετά στο τέλος και για μένα είναι ακριβώς στην ένταση που πρέπει. Βέβαια παίζει και ρόλο αρκετά ο ατμοποιητής. Στον q16 πάντως τα παίρνω καλό αποτέλεσμα.

Αυτό που λέω για το ότι παίζει ρόλο ο άτμοποιητής:

Έχω κάνει πχ smoke x after 8 στον q16 και στο ego aio (1ohm αντίσταση). Στον q16 βγαίνει πιο πολύ το καπνικό κομμάτι και η σοκολάτα, στο ego aio βγαίνει η σοκολάτα και το καπνικό κομμάτι ελάχιστα.

Και σε φίλο μου που του έδωσα να δοκιμάσει και από τα 2 χωρίς να του πω τί και πώς, μου έδειξε τη μπαταρία με τον q16, ότι εκεί δηλαδή του άρεσε πολύ πιο καλά.

Σε ένα άλλο υγρό μπορεί να συμβεί το αντίθετο, όλα είναι και θέμα γούστου, κάποιου μπορεί να του άρεσε πιο καλά στο aio το smoke x.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Έκανα την βλακεία σήμερα και εσπασα το γυαλί από το toptank mini και έχω μείνει χωρίς ατμοποίητη.Τα νεύρα μου κρόσσια......

Γνωριζει κανένας μαγαζί ηλεκτρονικού τσιγάρου αν υπάρχει Πλαταμωνα Λαρισας,Νεοι Πόροι, ή ακόμα λιτωχωρο ..

Βρίσκομαι στα Μεσαγγαλα και βαριεμε να κατεβω κάτω.

Επίσης αν κάποιος φίλος είναι από την περιοχή που ανεφερα και έχει κάποιον ατμοποίητη για πούλημα ας μου στηλει ένα Πμ

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5

Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό).

Καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5

Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό).

Καμία άλλη πρόταση;

Joyetech Ultimo φιλε μου κοιτα το εγραψε η joyetech παλι

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία

καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν?

επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock

και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils

τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω?

μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω

αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo :(

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία

καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν?

επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock

τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω?

http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc5a-flat-top.html

https://www.fasttech.com/products/1421/10001638/1281903 / http://www.a-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=502

https://www.fasttech.com/products/0/10002304/2355100-authentic-xtar-vc4-4-slots-li-ion-ni-mh-premium

https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/xtar-xp4-4-channel-charger-detail.html / http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5051&gclid=CPasmNPavs4CFSco0wodirMGxQ

Δημοσ.

περασα προχθες απο τον τασο..e-smokers ..

εκατσα να δω τι καινουργιο ειχε φερει, ειχα και τον dripper μαζι μου , και δωστου το ντουμανι...

δοκιμασα διαφορα πραγματα οπως 

1)suicide bunny - mothers milk n cookies

2)quikie - strawberry milk

3)the milkman (και αυτο αγορασα , μαλακια εκανα)

4)the currios

5)ruthless - cookie monsta

6)carotz cake

και διαφορα αλλα..

το 1) και το 2) φοβερα υγρα. το πρωτο θυμηζε unicorn milk και μπισκοτα , ενω το δευτερο , ηταν μια πανδεσια απο φραουλες..και σαντιγι??. πολυ ομορφη γευση!!

μετα απο τοσες δοκιμες ...βλεποντας το ρολοι , και καταλαβαινοντας οτι ο τασος επρεπε να ειχε κλεισε 40 λεπτα πριν , λεω φερε το the milkman να φυγω..

και φτανω σπιτι..και στησε ξανα στησε...γιατι δεν εχω ωραια γευση??? ξανα! στησε ξανα..

δεν εφτεγαν τα στησιματα..αλλα το υγρο..ηταν μαπα :P

ποτε ξανα 200δοκιμες μαζεμενες..

14wc5qh.jpg

• Like 2
Δημοσ.

@disco

Το mother's milk από eco vape το έκανες (το έχεις κάνει);

εχω ακουσει καλα λογια για το milf's milk , (mothers milk @ ecovape) αλλα οχι δεν το βρηκα ποτε να το δοκιμασω

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό.

(στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm).

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό.

(στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm).

θα το χω στο watching list :)

• Like 1
Δημοσ.

http://www.gearbest.com/samsung-30q-_gear/   http://www.gearbest.com/diy-parts-and-tools/pp_122249.html?gclid=CIbj-9rus84CFcEy0woddgcD3Q

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...