Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία

καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν?

επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock

και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils

τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω?

μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω

αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo :(

Εγω εχω δυο απο αυτη και αυτο τον φορτηστη για το pico,αλλα ενα μηνα το εχω και δε μπορω να σου πω σε βαθος χρονου αν θα ειναι οκ.Ακομη στο τεσταρισμα ειμαι.

Παντος τα ampere ειναι ικανοποιητικα για έλεγχο θερμοκρασιας.  

Διαρκεια των κεφαλων ειναι περιπου 10 με 15 μερες αναλογα με την χρηση/καταναλωση.Με τον melo που ειναι sub-ohm ατμοποιητης και θα παιζεις σε ψηλα watt,στο 10ημερο σε βλεπω να τα αλλαζεις.

Ο Lemo ειναι επισκευασιμος ατμοποιητης και δε δεχεται ετοιμες κεφαλες/coils,θα πρεπει να τις φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις,ενω ο melo περνει και ετοιμες κεφαλες,αλλα και επισκεβασιμες κεφαλες(που φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις ).

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο lemo 3 παίρνει και έτοιμες του melo, θα δείξει αν μου τη βαρέσει να τον τσιμπήσω

thanks για τη μπαταρία και το φορτιστή, θα τα έχω στο νου μου

Δημοσ.

Γεια χαρα

ειχα το joyetech aio για κανα δυο βδομαδες μεχρι που μου επεσε απο το τραπεζι και εσπασε λιγο το γυαλι,του εβαλα μια μονοτικη τενια και μια μερα που το φορτιζα απο το λαπτοπ αρχιζε να περνει σπηθες ο ατμοποιητης και μετα πηγε να παρει φωτα μεσα στο σπιτι,αλλα τελικα προλαβα να το βγαλω απο την φορτιση και το πεταξα εξω μην γινει καμια βλακεια παλι.

λογικα θα εμπαινε το υγρο στο κουμπι/τσιπακι γιαυτο θα προεκυψε το προβλημα

anyway

θα ηθελα την προταση σας για κανενα mod-subohm tank(αμα παιρνει και κεραμικες αντιστασεις καλα θα ηταν) σε vfm

μαρεσει γενικοτερα η αερατη τζουρα του 0.5 που επαιρνε το aio

οσο για λεφτα,δεν ξερω 50ε ειναι λιγα? :/

για αγορες απο fastech δεν μπορω λογο capital κτλ.

ευχαριστω :)

• Like 1
Δημοσ.

Εμ γι'αυτό δεν κάνουμε τέτοιες λύσεις στο ηλεκτρονικό, πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο :( Ναι, πιθανότατα πέρασε υγρό στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσαν οι 0.5 θα πρότεινα Cubis ή Cubis Pro, δεν έχει κεραμικές, αλλά παίρνουν τις ίδιες με το ΑΙΟ (προσωπικά θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τις 0.25 notch). Αν θέλεις κεραμικές ψάξε για απόψεις για τον Ultimo της ίδιας εταιρείας, δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά ακούω καλά λόγια. Για μοντάκι το Pico, διακριτικό και με τις κεφαλές των Cubis σίγουρα δε θα χρειαστείς πάνω από 75W. Ακόμα και στον Ultimo να πας, που η 0.5 του είναι maximum rated στα 90 και η 0.25 στα 80 λογικά θα παίζει άριστα στα 70-75.

Για κάτι παραπάνω από τα 75W αναγκαστικά πας σε μοντάκι δύο μπαταριών (Cuboid π.χ.) αλλά θα σου βγει πολύ παραπάνω, ακόμα και μεταχειρισμένο. Περιμένεις όμως και άλλες προτάσεις γιατί προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλές συσκευές για να σχηματίσω άποψη.

Υπολογίζεις και εξτρά για μπαταρίες (καλύτερα δύο, για να έχεις και καβάτζα, Sony VTC5, LG HE4 ή HG2, Samsung 25R ή 30Q, ρίξε και μια ματιά στο τόπικ, οι πιο αξιόπιστες μάρκες έχουν προταθεί πολλές φορές).

Δημοσ.

Καλησπερα παω αυριο να παρω εναν ναυτιλο για να αλλάξω επιτέλους τον ostria και ειμαι αναμεσα στον ναυτιλο μινι και ναυτιλο χ ποιον θεωρείτε καλυτερο και γιατι;

Δημοσ.

ο lemo 3 παίρνει και έτοιμες του melo, θα δείξει αν μου τη βαρέσει να τον τσιμπήσω

thanks για τη μπαταρία και το φορτιστή, θα τα έχω στο νου μου

Εχεις δικαιο,δε το ειχα προσεξει οτι αλλαζει η βαση του!!!

Τωρα μπαινει και αυτος στη λιστα για τον sub-ohm ατμοποιητη που θα πρεπει να διαλεξω.Ομορφα! :-( 

Δημοσ.

εχω δοκιμασει το cubis μιας φιλης(και την 0.5-0.6) αλλα δεν με εντυπωσιασε σε συγκριση γευσης με το Aio. Ασε που ολο κανει spitback συνεχεια στην 0.5 και στην 0.6 εκανε gurgling. δεν ξερω τι φταιει,παντως ποτισε σωστα την αντισταση κτλ.

τελος παντων θα προτιμουσα να αποφυγω αυτην την σειρα αντιστασεων της cubis-aio γιατο εχω ακουσα πολλα γιαυτο :P

Οσο για το ultimo,το σκεφτομαι μερες πολυ σοβαρα

απλος ατμοποιητης,αλλα η αντιστασειςςς με εψησαν πολυ

επισης εχει κανεις καμια εμπειρια με τις κεραμικες αντιστασεις; Θελω να ακουσω γνωμες οσον αφορα την γευση :)

οσο για το pico, σκεφτηκα το Eleaf Aster σαν alternative αλλα και παλι ολα ειναι ακριβα...Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας ζαλισα με της αποριες μου :)

Δημοσ.

Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Moneysafe:

Σου βγάζει μια κάρτα mastercard (προπληρωμένη) με την οποία δεν έχεις θέμα με capital controls (μάλλον εδρεύει Κύπρο ή κάτι παίζει με κάποια τράπεζα Αγγλίας). Μπορεί να δηλωθεί και στο paypal η κάρτα αυτή.

Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει από το site με κόστος 7.95 και άλλα 2.05 τα μεταφορικά (συνήθως σε 2 μέρες την έχεις) ή από κάποιο φυσικό κατάστημα (κολωνάκι έχει και γλυφάδα μέχρι στιγμής) με κόστος 7.95 και βγαίνει επιτόπου. (πας με την ταυτότητα σου μαζί)

Μπορείς να τη γεμίσεις με moneysafe voucher από περίπτερα (έχουν χάρτη για το ποιά περίπτερα έχουν voucher τους), καθώς και σε κάποιο από τα καταστήματα τους. Με voucher σου κρατάει το 4% (πχ παίρνεις μια 10ευρο κάρτα moneysafe από το περίπτερο, όταν την ενεργοποιείς θα έχεις 9.60) από το κατάστημα 2%. Κάθε μήνα (πέραν του πρώτου) σου κρατάνε 1.5 ευρώ για να μένει ενεργή η κάρτα (μιλάμε δηλαδή για ένα 20άρικο κοντά το χρόνο από το κάθε 1.5 ευρώ που σου παίρνει κάθε μήνα + την κάθε προμήθεια από γέμισμα που κάνεις).

2 φίλοι μου την πήραν ήδη (ο ένας online ο άλλος από κολωνάκι), την έβαλαν στο paypal και κάνουν κανονικά αγορές.

Δημοσ.

Moneysafe:

Σου βγάζει μια κάρτα mastercard (προπληρωμένη) με την οποία δεν έχεις θέμα με capital controls (μάλλον εδρεύει Κύπρο ή κάτι παίζει με κάποια τράπεζα Αγγλίας). Μπορεί να δηλωθεί και στο paypal η κάρτα αυτή.

Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει από το site με κόστος 7.95 και άλλα 2.05 τα μεταφορικά (συνήθως σε 2 μέρες την έχεις) ή από κάποιο φυσικό κατάστημα (κολωνάκι έχει και γλυφάδα μέχρι στιγμής) με κόστος 7.95 και βγαίνει επιτόπου. (πας με την ταυτότητα σου μαζί)

Μπορείς να τη γεμίσεις με moneysafe voucher από περίπτερα (έχουν χάρτη για το ποιά περίπτερα έχουν voucher τους), καθώς και σε κάποιο από τα καταστήματα τους. Με voucher σου κρατάει το 4% (πχ παίρνεις μια 10ευρο κάρτα moneysafe από το περίπτερο, όταν την ενεργοποιείς θα έχεις 9.60) από το κατάστημα 2%. Κάθε μήνα (πέραν του πρώτου) σου κρατάνε 1.5 ευρώ για να μένει ενεργή η κάρτα (μιλάμε δηλαδή για ένα 20άρικο κοντά το χρόνο από το κάθε 1.5 ευρώ που σου παίρνει κάθε μήνα + την κάθε προμήθεια από γέμισμα που κάνεις).

2 φίλοι μου την πήραν ήδη (ο ένας online ο άλλος από κολωνάκι), την έβαλαν στο paypal και κάνουν κανονικά αγορές.

υπαρχει και η revolut. που σου ερχεται τελειως τζαμπα και κανει την ιδια δουλεια.

οποτε θες να την γεμισεις πας και κανεις μια καταθεση απο την τραπεζα σου στον λογαριασμο εκεινης.

Δημοσ.

Nαι, σωστό και για τη revolut, δεν το έχω ψάξει πολύ. 

Μόλις είδα τον οδηγό για τη revolut εδώ στο insomnia, λέω καλύτερα moneysafe με αυτή τη μικρή προμήθεια +1.5 ευρώ το μήνα για να μένει ενεργή η κάρτα, παρά να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά :P (που βέβαια μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα και να έχουν γραφτεί υπερ αναλυτικά και να φαίνονται πολλά)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, σωστό και για τη revolut, δεν το έχω ψάξει πολύ. 

Μόλις είδα τον οδηγό για τη revolut εδώ στο insomnia, λέω καλύτερα moneysafe με αυτή τη μικρή προμήθεια +1.5 ευρώ το μήνα για να μένει ενεργή η κάρτα, παρά να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά :P (που βέβαια μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα και να έχουν γραφτεί υπερ αναλυτικά και να φαίνονται πολλά)

χαχα ευκολακι ειναι , απλα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος. anyway οπως βολεβει το παιδια ασ κανει!

αν και κατι ακουσα απο γνωστους οτι το cc δεν ισχυει πλεον για το paypal

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και τα έγραψα και αλλού τα ποστάρω και εδώ, όσον αφορά την άποψη μου για τον justfog q16 που πήρα πρόσφατα (αλλά και σε σχέση με τον s14 που έχω αναφέρει παλαιότερα):

Mιας και πήρα τον q16 πριν λίγες μέρες ας γράψω μερικά πράγματα:

Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η 1.6ohm που έχουν αυτοί οι ατμοποιητές είναι πάρα πολύ καλή. Δουλέυει πολύ καλά ακόμα και από τα 6w (6w-12w έχει ως εύρος λειτουργίας... προσωπικά μέχρι 8 - 8.5w μαξ τη δουλέυω, συνήθως στο 7-7.5w) και έχει πάρα πολύ καλή και καθαρή γεύση, καλό ντουμάνι (τα ίδια παραδέχθηκαν και φίλοι μου αυτές τις μέρες που δοκίμασαν στον q16 μου τα εξής υγρά: 7 sins, innovation sundance, after 8 smoke x, 7 seas... ενημερωτικά οι φίλοι κάνουν και επισκευάσιμους αλλά και έτοιμους ατμοποιητές εκ των οποίων κάποιοι είναι οι cleito, cubis, kayfun lite, bellus, zephyrus v2, goblin mini... τα γράφω αυτά όχι για να δείξω ότι είναι κάποιοι, αλλά ότι έχουν μια ιδέα και από τις 2 πλευρές).

Η λειτουργία στον q16 συνεχίζει να είναι (όπως και στον s14) απροβλημάτιστη, με μηδέν σκασίματα από την αντίσταση, μηδέν διαρροές, μηδέν ''μπουρμπουλήθρες'' κατά το ρούφηγμα κλπ. Οι αντιστάσεις κρατάνε αρκετά. Εχω κάνει μέχρι ώρας χωρίς να αλλάξω αντίσταση (στα 7-7.5w) γύρω στα 40ml συνολικά από τα 7sins, innovatios sundance και 7 seas (τα βάζω εναλλάξ) και ακόμα καλά κρατεί.

Η διαφορά του με τον s14 είναι ότι χωράει 0.1ml παραπάνω ( :P), είναι επιχρωμιωμένος ενώ ο s14 είναι ατσάλινος, και έχει λίγο μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα αν τον ανοίξεις στο τέρμα, σε σχέση με τον s14 (το σύστημα του s14 στη ρύθμιση του αέρα θυμίζει ναυτίλο μινι). H μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα ήταν κάτι που ζητούσα στον s14 και ήρθε με τον q16 (γιατί το extra drip tip για τον s14 με την ρύθμιση για έξτρα εισαγωγή αέρα και το κόστος 12 ευρώ δεν ήθελα να το πάρω και ούτε θα το έπαιρνα). Η τιμή του είναι γύρω στα 12 ευρώ ενώ του s14 στα 25 (αν και είδα ότι πλέον έχει πέσει στα 20).

Γενικά, πιστεύω ότι είναι ένας άριστος ατμοποιητής και αυτός όπως και ο s14 και κατα την προσωπική μου άποψη καλύτερος (για να μην πω πολύ καλύτερος) από τους παρακάτω παρόμοιου τύπου ατμίσματος  ατμοποιητές που είχα στην κατοχή μου: cubis (και ego aio), gs air (tank, m, ms), nautilus mini και πιστεύω ότι πολλοί ατμιστές θα βολευόντουσαν πολύ με αυτούς τους 2 από τη συνολική απόδοση και εμπειρία.

Τα έγραψα λίγο όπως να ναι τα παραπάνω, μιας και έγραφα ότι μου ερχότανε εκείνη τη στιγμή, αλλά πιστεύω θα βγάλετε μια άκρη.

ΥΓ: Σε αντίθεση με τον s14 που τον έχει μόνο το 310.gr, ο q16 φαίνεται να υπάρχει και σε 2-3 ακόμα καταστήματα. Αυτό είναι καλό, γιατί αν ειναι έτσι, πλέον θα μπορούμε να προμηθευόμαστε αντιστάσεις του και από αλλού.

Μερικές φωτό του q16 (στις φωτό είναι γεμάτος μέχρι όσο πάει) πάνω σε μια μπαταρία ego - t της αδερφής μου και με άλλο drip tip (όχι το εργοστασιακό)...πατήστε τις εικόνες για να εμφανιστούν στο σωστό μέγεθος:

post-182562-0-89018300-1471304066_thumb.jpg

post-182562-0-17102500-1471304070_thumb.jpg

post-182562-0-19676200-1471304073_thumb.jpg

post-182562-0-86631300-1471304075_thumb.jpg

post-182562-0-32913900-1471304078_thumb.jpg

post-182562-0-57918500-1471304081_thumb.jpg

post-182562-0-06021000-1471304084_thumb.jpg

Δημοσ.

Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Υποτίθεται, την αγορά ηλεκτρονικών ειδών από το εξωτερικό δεν την σταματάνε πλέον τα CC (ή τουλάχιστον, έχουν γίνει πιο ανεκτικά).

Μάλιστα, προχθές αγόρασα από FastTech με την προπληρωμένη μου Visa από Eurobank, χωρίς κανένα πρόβλημα.

//Έκανα quote μόνο το συγκεκριμένο post, ώστε σίγουρα να το δει αυτός που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

• Like 2
Δημοσ.

Για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ηλεκτρονικό, τι προτείνετε, ποιο από όλα;

Κάτι όχι υπερβολικά ακριβό, αλλά που δεν θα το πετάξει μετά από 2-3 μέρες ξαναγυρνώντας στον καπνό.

Πλιζ, το ξέρω ότι τα έχετε ξαναγράψει, αλλά 326 σελίδες είναι αυτές, δεν είναι 15...

Δημοσ.

Πες και ένα budget να υπάρχει για να ξέρουν τί να σου προτίνουν. Πχ μέχρι 40-50 ευρώ?

Από Ελλάδα μόνο ή και από εξωτερικό?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...