thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη η τεχνη ειναι διασκεδαση; οπως λεμε παω στα σκυλαδικα να διασκεδασω; Ναι, εγώ πάω στις γκαλερί να διασκεδάσω. Τις προάλλες πήγαμε με μια φίλη μου στο εξωτερικό σε μια γκαλερί. Λιάρδα είχαμε γίνει. Αυτή, δε, τη γράψαν και οι εφημερίδες.
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Gin Γιατι λες συνεχεια σιξ, σιξ,σιξ φωναζεις συνθηματικα τον Λουσι; Gin tonic. Γρήγορα να 'ρθουν τα μυαλά μου στη θέση τους.
saya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Gin tonic. Γρήγορα να 'ρθουν τα μυαλά μου στη θέση τους. Ε τι yin, ρε ; Σαν νομισμα γιαπωνεζικο ακουγεται.
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι το yen. Υποτίμηση στην υποτίμηση είναι το γαμημένο εν τω μεταξύ.
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγω απορω γιατι πρεπει ο καθε ασχετος να καταπιανεται και να εχει γνωμη για τα παντα. Δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με την ζωγραφικη/γλυπτικη/ποιηση κλπ. Δεν εχω αποψη, και σεβομαι αυτο που κανουν, δεν εχω ασχοληθει καν με το θεμα τους ωστε να αρχισω να λεω "πωπω τι μαλακιες ειναι αυτες" και να το παιζω ειδικος. Θες να αποκτησεις γνωμη? Κατσε διαβασε κατι, ασχολησου λιγο καιρο, και μετα ισως να μπορεις να εχεις αποψη. Ε τι yin, ρε ; Σαν νομισμα γιαπωνεζικο ακουγεται. Σαγια παντρεψου με
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Υποτίμηση στην υποτίμηση είναι το γαμημένο εν τω μεταξύ. Σαν τα θρεντ στο μπλαμπλα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 H κυρία που μας παραδίδει μαθήματα προφοράς εκείνου του βρωμοχωριού που μπογιάτισε ο απατεώνας είναι μια επικίνδυνη ελιτίστρια. Το 'πα και ξαλάφρωσα και Τσάκωνας ftw. Σοβαρά, τώρα, να πω κι εγώ τη γνώμη μου: ο πίνακας που κλάπηκε από το μουσείο δε μου αρέσει. Δε μου λέει κάτι. Έχω διαβάσει τι προσπαθούσε να πετύχει ο Πικάσο με την τεχνική αυτή αλλά δε με συγκινεί το αποτέλεσμα. Κι από τα έργα του, συνολικά, ελάχιστα θυμάμαι με ενδιαφέρον -τα περισσότερα (με μια δόση υπερβολής, ίσως, το "περισσότερα") νομίζω τα παρέθεσε νωρίτερα η μαφαλντα. Από αυτού του σημείου, μέχρι να πω (ή να υπαινιχθώ) ότι ο Πικάσο ήταν "σαβούρα" ή "απατεώνας", υπάρχει μεγάλη απόσταση. Προτιμώ τον Bosch και τον Van Gogh (αγαπημένα έργα και των δύο στο spoiler, για όσους τυχόν ενδιαφέρονται) αλλά βρίσκω πολύ τραβηγμένο να πεις πως ένας ζωγράφος ο οποίος άλλαξε ριζικά τη ζωγραφική του 20ου αιώνα (και εκτός των άλλων θεωρήθηκε κάποια στιγμή ύποπτος για την κλοπή της Mona Lisa) είναι απατεώνας. Είναι το έργο που κλάπηκε από το μουσείο μας το καλύτερο του Πικάσο; Για μένα, όχι. Αλλά ένα έργο δωρισμένο στην Ελλάδα, για συγκεκριμένο λόγο, από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη, είναι βαρύ να το λες "σαβούρα", νομίζω.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτό τι σχέση έχει λοιπόν; μιας που οι αγγλοι ηταν ποιο proggressive απο τους βυζαντινους
saya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Σαν τα θρεντ στο μπλαμπλα. Σε αυτο συμφωνω..
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μιας που οι αγγλοι ηταν ποιο proggressive απο τους βυζαντινους
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γιατί είναι ψυχαγωγία; Σε φάση όταν ο Παμπλίτο ζωγράφιζε μάνες να κρατάνε τα νεκρά παιδιά τους ψυχαγωγούσε. Fair enough. Η έκφραση ουδεμία σχέση έχει ας πούμε με το θεματάκι τέχνη. διασκέδαση: η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του διασκεδάζω· το να ενεργεί κανείς έτσι, ώστε να περνά ευχάριστα. ψυχαγωγία: η ψυχική και πνευματική ευχαρίστηση κάποιου μέσα από μια ενασχόληση, ένα έργο κτλ. που ικανοποιεί κάποιες ανώτερες πνευματικές και ψυχικές ανάγκες. Διαλεξε και παρε.Φανταζομαι εσυ πηγαινεις στην Εθνικη Πινακοθηκη για να "διασκεδασεις".
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 διασκέδαση: η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του διασκεδάζω· το να ενεργεί κανείς έτσι, ώστε να περνά ευχάριστα. ψυχαγωγία: η ψυχική και πνευματική ευχαρίστηση κάποιου μέσα από μια ενασχόληση, ένα έργο κτλ. που ικανοποιεί κάποιες ανώτερες πνευματικές και ψυχικές ανάγκες. Διαλεξε και παρε.Φανταζομαι εσυ πηγαινεις στην Εθνικη Πινακοθηκη για να "διασκεδασεις". Από αυτό μέχρι το "η τέχνη είναι ψυχαγωγία" την απόσταση την αντιλαμβάνεσαι; μιας που οι αγγλοι ηταν ποιο proggressive απο τους βυζαντινους Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
chill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Νταξει, θα πάρω εγώ τις μπογιές μου θα ζωγραφίσω μια κακομουτσουνη γαιδορομουρα και θα την κάνω δωρεά στην εθνική πινακοθήκη για να καλυφθεί το κενό. Θα κοτσαρω και μια υπογραφή chillaso να ούμε, θα γράψω και ενα book 1000 σελίδων γιατί την έκανα γαιδορομουρα και όχι καμηλοπαρδολομουρα ή ελεφαντομουρα και problem solved. Αν αυτός ο πίνακας είναι τέχνη η "φωτογραφία" του τερλέγκα τι είναι? Και οι 7 τέχνες μαζί plus άλλες 2 μαζί για αέρα? Πικάσο,Μονέ,Μανό κ Αϊλαινερ... τσουρέκια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις