arsenal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σαν φοιτητης πλεον εδω το ντελιβερυ πεφτει συννεφο που λέμε...επειδη ολο και καποιος θα ειναι απο ρεθυμνο η φοιτητης τωρα η ήταν φοιτητής μπορει να μου πει ποιο μαγαζι εχει τις καλύτερες σκπαστες?
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Στην ερώτησή σου δεν ξέρω ν' απαντήσω. Αλλά ένας φίλος μου λέει να μην φας από την πλατεία Μικρασιατών.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω φάει σκεπαστή, αλλά είχε πάρει η παρέα από το Πέτρινο μια φορά και μου χαν φανεί δυνατές. Γενικά το Πέτρινο συνίσταται. Το σουβλατζίδικο που αγαπάμε φουλ είναι ο Παύλος. A και πολύ καλή σαντουιτσοτζανκιά, το Τυράκι στο στενό των ουζεράδικων.
halvas0000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω φάει σκεπαστή στο πι&φι και μου φάνηκε τεράστια σε σχέση με τις σκεπαστές των Χανίων, να φανταστείς ότι χόρτασα με μία(είμαι και καλοφαγάς!).
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι είναι η σκεπαστή ρωτάω εγώ ο από πάνω.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μεγάλη πιτα κατω , υλικά σουβλακιού, και πιτα πανω, ψημενα σκεψου το σαν σκαλτσονε με γυρο ρε παιδι μου
GioXara Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μεγάλη πιτα κατω , υλικά σουβλακιού, και πιτα πανω, ψημενα σκεψου το σαν σκαλτσονε με γυρο ρε παιδι μου Επίσης έχει και κίτρινο τυρί! Η τοπ για μένα είναι η σκεπαστή του "ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ" όπως είπαν πιο πάνω. Το τηλ είναι 2831025253 και βρίσκετε Αρκαδίου 242. Δοκίμασε την, δεν θα χάσεις!
YiN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Επίσης έχει και κίτρινο τυρί! Κασέρι στη γλώσσα του από πάνω δηλαδή.
arsenal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πι και φι δεν μου αρεσε γιατι βαζει γιαουρτι πετρινο ομως ολα τα λεφτα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Κάτι σαν το UFO το καρπάθικο δηλαδής?
xri_ni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πι και φι δεν μου αρεσε γιατι βαζει γιαουρτι πετρινο ομως ολα τα λεφτα Ολοι βαζουν γιουρτι αν δε τους πεις τζατζικι...δε το ξερεις τοσο καιρο στο Ρεθυμνο?Πρωτη επλογη πετρινο(γενικα και για πιτες),δευτερη Κοκκινος...
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Κασέρι στη γλώσσα του από πάνω δηλαδή. χαχαχαχαχαχαχα, κλλλλλλλλάμα!
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 μεγάλη πιτα κατω , υλικά σουβλακιού, και πιτα πανω, ψημενα σκεψου το σαν σκαλτσονε με γυρο ρε παιδι μου πατάτες κλπ δεν έχει ?
arsenal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ολοι βαζουν γιουρτι αν δε τους πεις τζατζικι...δε το ξερεις τοσο καιρο στο Ρεθυμνο?Πρωτη επλογη πετρινο(γενικα και για πιτες),δευτερη Κοκκινος... φιλε μου μαλλον εσυ δεν τα ξερεις πολυ καλα :) εχω φαει σκπαστη απο κοκκινο πέτρινο πι και φι και κανα 2 ακομα...σε ολα περα απο πι και φι μου εβαλαν σος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα