Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν φοιτητης πλεον εδω το ντελιβερυ πεφτει συννεφο που λέμε...επειδη ολο και καποιος θα ειναι απο ρεθυμνο η φοιτητης τωρα η ήταν φοιτητής μπορει να μου πει ποιο μαγαζι εχει τις καλύτερες σκπαστες?:)

Δημοσ.

Στην ερώτησή σου δεν ξέρω ν' απαντήσω.

Αλλά ένας φίλος μου λέει να μην φας από την πλατεία Μικρασιατών. B)

Δημοσ.

Δεν έχω φάει σκεπαστή, αλλά είχε πάρει η παρέα από το Πέτρινο μια φορά και μου χαν φανεί δυνατές. Γενικά το Πέτρινο συνίσταται.

Το σουβλατζίδικο που αγαπάμε φουλ είναι ο Παύλος. A και πολύ καλή σαντουιτσοτζανκιά, το Τυράκι στο στενό των ουζεράδικων.

Δημοσ.

Εγώ έχω φάει σκεπαστή στο πι&φι και μου φάνηκε τεράστια σε σχέση με τις σκεπαστές των Χανίων, να φανταστείς ότι χόρτασα με μία(είμαι και καλοφαγάς!).

Δημοσ.

μεγάλη πιτα κατω , υλικά σουβλακιού, και πιτα πανω, ψημενα

σκεψου το σαν σκαλτσονε με γυρο ρε παιδι μου

Επίσης έχει και κίτρινο τυρί!

Η τοπ για μένα είναι η σκεπαστή του "ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ" όπως είπαν πιο πάνω. Το τηλ είναι 2831025253 και βρίσκετε Αρκαδίου 242. Δοκίμασε την, δεν θα χάσεις!

Δημοσ.

Πι και φι δεν μου αρεσε γιατι βαζει γιαουρτι πετρινο ομως ολα τα λεφτα

Ολοι βαζουν γιουρτι αν δε τους πεις τζατζικι...δε το ξερεις τοσο καιρο στο Ρεθυμνο?Πρωτη επλογη πετρινο(γενικα και για πιτες),δευτερη Κοκκινος...

Δημοσ.

μεγάλη πιτα κατω , υλικά σουβλακιού, και πιτα πανω, ψημενα

σκεψου το σαν σκαλτσονε με γυρο ρε παιδι μου

πατάτες κλπ δεν έχει ? :whistle:

Δημοσ.

Ολοι βαζουν γιουρτι αν δε τους πεις τζατζικι...δε το ξερεις τοσο καιρο στο Ρεθυμνο?Πρωτη επλογη πετρινο(γενικα και για πιτες),δευτερη Κοκκινος...

φιλε μου μαλλον εσυ δεν τα ξερεις πολυ καλα :):) εχω φαει σκπαστη απο κοκκινο πέτρινο πι και φι και κανα 2 ακομα...σε ολα περα απο πι και φι μου εβαλαν σος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...