Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω win7 και δεν διαβαζει καθολου τους υποτιτλους ο υπολογιστης ουτε κατα την διαρκεια της ταινιας αλλα ουτε οταν τους ανοιγω..τι να κανω?

Δημοσ.

Το αρχείο βίντεο και το αρχείο του υπότιτλου πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα και να είναι στον ίδιο φάκελο.

πχ. movie1.avi , movie1.srt

Δημοσ.

Και ένας, πολύ καλύτερος, είναι ο http://www.codecguide.com/download_kl.htm που σκάει πακέτο μαζί με πληθώρα codecs!

Από την άλλη σου τιγκάρει και το σύστημα με ένα σορό codec :mrgreen:

Το λέω επειδή ναι μεν καλό για να βλέπεις τα πάντα αλλά όσο φορτώνεις την registry τόσο ποιο πιθανά είναι να αποκτήσεις προβλήματα.

Το vlc και ιδίως το SMplayer έχουν ενσωματωμένα codec οπότε και παίζουν τα πάντα αλλά και κρατάνε καθαρό το σύστημά σου.

Δημοσ.

Από την άλλη σου τιγκάρει και το σύστημα με ένα σ Ω ρό codec :mrgreen:

Το λέω επειδή ναι μεν καλό για να βλέπεις τα πάντα αλλά όσο φορτώνεις την registry τόσο ποιο πιθανά είναι να αποκτήσεις προβλήματα.

Το vlc και ιδίως το SMplayer έχουν ενσωματωμένα codec οπότε και παίζουν τα πάντα αλλά και κρατάνε καθαρό το σύστημά σου.

Σεβαστό, αλλά όχι αρκετό ώστε να προτιμήσω κάποιον άλλον player ! mrgreen.png

Δημοσ.

χρησιμοποιω αυτο που ειχε μεσα..windows player καπως ετσι..θα ηθελα αν γινεται να μην κατεβασω αλλα προγραμματα γιατι θα γεμισει ο υπολογιστης.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ιδιο αναρωτιέμαι κι εγω!

Καλησπέρα. Κατεβασα εχθες το προγραμμα Vlc media player γτ καεβασα μια ταινια και τους υποτιτλους και ηθελα να τους περασω, οπως κι εγινε. Με αποτελεσμα πηγα αργοτερα να δω την ταινια και δεν εχει υποτιτλους. Οταν την ανοιγω απο το media player (απο το προγραμμα δηλ) μονο τοτε εχει.. Πως κανω την μετατροπη να μπορω να τη βλεπω και απλως οταν την εεχω σε ενα φακελο κω διπλο κλικ και ανοιξει στο media player κανονικα για να την αναπαραγαγει; Ελπιζω να εγινα κατανοητη!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατεβασα εχθες το προγραμμα Vlc media player γτ καεβασα μια ταινια και τους υποτιτλους και ηθελα να τους περασω, οπως κι εγινε.

Το vlc δεν περνάει τους υπότιτλους πουθενά απλά σου δίνει την δυνατότητα να τους δείχνει μαζί με την ταινία.Εργαλεία-> προτιμήσεις->υπότιτλοι και ενεργοποιείς της δύο πάνω επιλογές ή απλά «πετάς» μέσα στο παράθυρο τον υπότιτλο την ώρα που παίζει η ταινία.

Επίσης δεν βοηθάει που τα λες όλα media player,για το δεύτερο να φανταστώ ότι λες αυτό από τα windows;;;

Δημοσ.

χρησιμοποιω αυτο που ειχε μεσα..windows player καπως ετσι..θα ηθελα αν γινεται να μην κατεβασω αλλα προγραμματα γιατι θα γεμισει ο υπολογιστης.

Υπ όψην... ο windows media player δεν υποστηρίζει ταινίες mkv.

Εγώ έχω βάλει το vlc που παίζει τα πάντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό. Τώρα που το έβαλα η αναπαραγωγή με τον wmp είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ micos000.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...