spurakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εχω win7 και δεν διαβαζει καθολου τους υποτιτλους ο υπολογιστης ουτε κατα την διαρκεια της ταινιας αλλα ουτε οταν τους ανοιγω..τι να κανω?
sl028 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το αρχείο βίντεο και το αρχείο του υπότιτλου πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα και να είναι στον ίδιο φάκελο. πχ. movie1.avi , movie1.srt
shooterg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Επισης πιον player χρησιμοποιεις? ενας καλος ειναι το vlc media player
mchls Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ενας καλος ειναι το vlc media player Και ένας, πολύ καλύτερος, είναι ο http://www.codecguide.com/download_kl.htm που σκάει πακέτο μαζί με πληθώρα codecs!
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Και ένας, πολύ καλύτερος, είναι ο http://www.codecguide.com/download_kl.htm που σκάει πακέτο μαζί με πληθώρα codecs! Από την άλλη σου τιγκάρει και το σύστημα με ένα σορό codec Το λέω επειδή ναι μεν καλό για να βλέπεις τα πάντα αλλά όσο φορτώνεις την registry τόσο ποιο πιθανά είναι να αποκτήσεις προβλήματα. Το vlc και ιδίως το SMplayer έχουν ενσωματωμένα codec οπότε και παίζουν τα πάντα αλλά και κρατάνε καθαρό το σύστημά σου.
mchls Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Από την άλλη σου τιγκάρει και το σύστημα με ένα σ Ω ρό codec Το λέω επειδή ναι μεν καλό για να βλέπεις τα πάντα αλλά όσο φορτώνεις την registry τόσο ποιο πιθανά είναι να αποκτήσεις προβλήματα. Το vlc και ιδίως το SMplayer έχουν ενσωματωμένα codec οπότε και παίζουν τα πάντα αλλά και κρατάνε καθαρό το σύστημά σου. Σεβαστό, αλλά όχι αρκετό ώστε να προτιμήσω κάποιον άλλον player !
spurakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 χρησιμοποιω αυτο που ειχε μεσα..windows player καπως ετσι..θα ηθελα αν γινεται να μην κατεβασω αλλα προγραμματα γιατι θα γεμισει ο υπολογιστης.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μόνο του δεν πρόκειται να σου τους δείξει πρέπει να περάσεις τουλάχιστον το directvobsub δες το λινκ http://www.techiecorner.com/155/how-to-show-movie-subtitle-in-windows-media-player/
finetsaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Το ιδιο αναρωτιέμαι κι εγω! Καλησπέρα. Κατεβασα εχθες το προγραμμα Vlc media player γτ καεβασα μια ταινια και τους υποτιτλους και ηθελα να τους περασω, οπως κι εγινε. Με αποτελεσμα πηγα αργοτερα να δω την ταινια και δεν εχει υποτιτλους. Οταν την ανοιγω απο το media player (απο το προγραμμα δηλ) μονο τοτε εχει.. Πως κανω την μετατροπη να μπορω να τη βλεπω και απλως οταν την εεχω σε ενα φακελο κω διπλο κλικ και ανοιξει στο media player κανονικα για να την αναπαραγαγει; Ελπιζω να εγινα κατανοητη!
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Κατεβασα εχθες το προγραμμα Vlc media player γτ καεβασα μια ταινια και τους υποτιτλους και ηθελα να τους περασω, οπως κι εγινε. Το vlc δεν περνάει τους υπότιτλους πουθενά απλά σου δίνει την δυνατότητα να τους δείχνει μαζί με την ταινία.Εργαλεία-> προτιμήσεις->υπότιτλοι και ενεργοποιείς της δύο πάνω επιλογές ή απλά «πετάς» μέσα στο παράθυρο τον υπότιτλο την ώρα που παίζει η ταινία. Επίσης δεν βοηθάει που τα λες όλα media player,για το δεύτερο να φανταστώ ότι λες αυτό από τα windows;;;
sl028 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 χρησιμοποιω αυτο που ειχε μεσα..windows player καπως ετσι..θα ηθελα αν γινεται να μην κατεβασω αλλα προγραμματα γιατι θα γεμισει ο υπολογιστης. Υπ όψην... ο windows media player δεν υποστηρίζει ταινίες mkv. Εγώ έχω βάλει το vlc που παίζει τα πάντα.
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Υπ όψην... ο windows media player δεν υποστηρίζει ταινίες mkv. Εγώ έχω βάλει το vlc που παίζει τα πάντα. Αν βάλεις το matroska splitter υποστηρίζει (http://www.free-codecs.com/download/haali_matroska_splitter.htm).
sl028 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν το ήξερα αυτό. Τώρα που το έβαλα η αναπαραγωγή με τον wmp είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ micos000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα