Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από το ...γνωστό άθλημα για όσους έχουν στο μυαλό τους υπονοούμενο από τον τίτλο μου θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το τι να αγοράσω για να έχω μία "δυνατή" χειραψία.

:cry:

Δημοσ.

Αν πας ήδη γυμναστήριο και μόνο που πιάνεις τα κιλά θα σε βοηθήσουν. Αν έχεις μονόζυγο ξεκίνα και κάνε. Θα έχεις και λαβή και άλλα οφέλη. Αν βαριέσαι το μονόζυγο απλά κρεμάσου όσο περισσότερο μπορείς. Αλλιώς τα κλασικά που τα πιέζεις. ¨Η μια πολύ σκληρή stressball

Δημοσ.

θυμαμαι μια φορα ενας στρατιωτικος πηγε να μου λιωσει το χερι με την χειραψια. μιση η παλαμη μου απο την δικια του.

Δημοσ.

Από μια χειραψία μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου.

Με αυτό που σου προτείνει ο Physics, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Αν θέλεις όμως μπορείς να ασχοληθείς με μια πολεμική τέχνη που έχει μέσα πολύ grappling, όπως bjj ή judo (τούμπανο τα χέρια μετά την προπόνηση).

Αν πηγαίνεις σε γυμναστήριο μπορείς σε διάφορα μηχανήματα έλξης (κωπηλατικό, όργανα πλάτης πχ) αντί να πιάνεις την σιδερένια λαβή του μηχανήματος, να δένεις μια πετσέτα γύρω από αυτήν και να τραβάς τις 2 άκρες της.

Το shake weight for men δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο;

ramos_4dceb3b4c591f.jpg

Δηλαδή δε μπορείς να κάνεις δυνατή χειραψία; Δεν είπαμε να μας λιώσεις τα χέρια...

Δυνατή μπορώ.Το χέρι μου είναι μαλακό... :cry:

Αν πας ήδη γυμναστήριο και μόνο που πιάνεις τα κιλά θα σε βοηθήσουν. Αν έχεις μονόζυγο ξεκίνα και κάνε. Θα έχεις και λαβή και άλλα οφέλη. Αν βαριέσαι το μονόζυγο απλά κρεμάσου όσο περισσότερο μπορείς. Αλλιώς τα κλασικά που τα πιέζεις. ¨Η μια πολύ σκληρή stressball

Μπορείς να μου στείλεις ένα link για stressball?

Γυμναστήριο πάω εδώ και 6 μήνες αλλά η παλάμη μου από σκληράδα είναι λαπάς.. :wub:

Δημοσ.

Με ένα απο τα παρακάτω όργανα ή με σκληρό ελαστικό μπαλάκι

improve-grip-strength-hand-grippers.jpg

Hand+grip+strength2.jpg

Δυνατή μπορώ.Το χέρι μου είναι μαλακό... :cry:

Δηλαδή εννοείς οτι εχεις μαλακό δέρμα και θες να το κάνεις πιο σκληροτράχηλο;

Δημοσ.

Με ένα απο τα παρακάτω όργανα ή με σκληρό ελαστικό μπαλάκι

improve-grip-strength-hand-grippers.jpg

Hand+grip+strength2.jpg

Δηλαδή εννοείς οτι εχεις μαλακό δέρμα και θες να το κάνεις πιο σκληροτράχηλο;

Οχι δέρμα συγκεκριμένα αλλά χέρι. Και πιο σκληρό και πιο δυνατό.

Οι παρακάτω επιλογές είναι καλές αλλά:

1.Από πού μπορώ να τις αγοράσω?

2.Αυτή η τύπου "τανάλια" λογικά είναι για φυσιολογικές αντρικές παλάμες. Εγώ που είμαι 1,92 με σχετικά μεγάλες παλάμες δεν θέλω μεγαλύτερο άνοιγμα? Η τουλάχιστον κάτι να προσαρμόζεται?

Δημοσ.

2.Αυτή η τύπου "τανάλια" λογικά είναι για φυσιολογικές αντρικές παλάμες. Εγώ που είμαι 1,92 με σχετικά μεγάλες παλάμες δεν θέλω μεγαλύτερο άνοιγμα? Η τουλάχιστον κάτι να προσαρμόζεται?

τι κακο εχουν τα μαλακα χερια;

Δημοσ.

Οι τανάλιες βγαινουν σε διάφορα μεγέθη και κάποιες έχουν και ρυθμιση ελαστικότητας. Θα τα βρεις οπουδήποτε πουλάνε είδη γυμναστικής.

Αν τώρα θες πιο σκληρό δέρμα, τοτε η χειρωνακτική εργασία ειναι μονοδρομος. Πάρε τσάπα και σκάβε, πάρε τσεκούρι και κόβε, κλπ

Δημοσ.

Εγω συνηθως χαιρεταω σε στυλ 'χιπχοπ' με τον αντιχειρα πανω πιο ινφορμαλ οχι χειραψια-δεν μπορω να το περιγραψω καλα-

Δημοσ.

τι κακο εχουν τα μαλακα χερια;

Είναι φλώρικα.

Και εμένα μου χρειάστηκε πολλές φορές ένα δυνατότερο μικρό δακτυλάκι ας πούμε. Π.Χ. όταν φορτώνεσαι με καμιά 15αριά+ σακούλες από το σούπερ και αναγκάζεσαι να κρεμάσεις και καμιά στο μικρό το δακτυλάκι. Σε πάει αίμα μέχρι να ανέβεις στο σπίτι χώρια που σε κόβουν κιόλας.

strong-finger.jpg

Δημοσ.

αν εχεις κηπο ή κανα χωραφι παρε μια τσαπα και ξεκινα το σκαψιμο. καντο μια βδομαδα μεχρι ουσιαστικα να εχεις οργωσει το χωραφι...μπορει να ματωσουν τα χερια σου στην αρχη αλλα και θα σκληρυνουν και θα γινουν ταναλιες εν καιρω.

το οργωμενο χωραφι μη το αφησεις να παει στραφι μπορεις να φυτεψεις πατατες!! :mrgreen:

offtopic συμβουλη: μπορεις να φυτεψεις και κρεμμυδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...