Προς το περιεχόμενο

smartphone <=170-200€

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Θα ηθελα να μου προτεινετε ρε παιδια,ενα smartphone

1) απο την cosmote

2) αξιας εως 170€ ή το πολυ 200€ αμα αξιζει.

3) με δυνατοτητα video κλησης μεσω skype (δηλαδη μπροστα camera? Δεν ξερω...απαιτειται να υπαρχει μπροστα καμερα ή αρκει η πισω?)

4) σερφαρισμα οσο πιο 'ανετο-γρηγορο' γινεται...(...οποτε χρειαστει)

'Ο περιορισμος στην τιμη' που αναφερω και το 'μονο απο cosmote', ειναι λογω επιδοτησης.Αυτος που θα το παρει δεν πολυψηνεται για πανω απο 170€(τοση ειναι η επιδοτηση),αλλα λεω οτι θα τον πεισω αν ειναι εως 200€ για κατι που αξιζει.

Εγω εχω δει αυτο HUAWEI SONIC U8650 μεχρι τωρα.Λεει τιποτα?Λιγη δεν ειναι η 256ΜΒ ram?

Υπαρχει κατι αξιολογο τωρα στην cosmote ή να περιμενω μεχρι να φερουν κατι αλλο?

Επεξ/σία από anrim27
Δημοσ.

Στα 200 ευρώ Sony Ericsson Neo V πιστεύω ότι είναι το καλύτερο value for money αλλά δεν ξέρω αν το έχει η cosmote...

To link που δίνεις δεν μου δουλεύει.

Δημοσ.

Στα 200 ευρώ Sony Ericsson Neo V πιστεύω ότι είναι το καλύτερο value for money αλλά δεν ξέρω αν το έχει η cosmote...

To link που δίνεις δεν μου δουλεύει.

Sorry,το διορθωσα.

Μαλλον η cosmote δεν εχει τιποτα...

Δημοσ.

huawei ideos x5 pro στα 199 από wind .

Μια απο τις προυποθεσεις ηταν να ειναι απο την cosmote.

Δεν ξερω,γινεται να παρω την επιδοτηση και απο αλλο μαγαζι?

Δημοσ.

που να μη σας ελεγε δηλαδη ο ανθρωπος οτι το θελει απο κοσμοτε. ο ενας ειπε το αποκλειστικο κινητο της βοντα και ο αλλος το αποκλειστικο της γουιντ :PPP ελεος :eek:

παντως φιλε θα ηταν καλο αν μπορεις να περασεις απο μια κοσμοτε, να δεις τι μοντελα εχει, και αφου ξεχωρισεις 3-4 ξερω γω, να ρθεις εδω να μας ρωτησεις, γιατι τωρα ουτε τιμες κοσμοτε ξερουμε για να σου πουμε, ουτε οτι εχει καθε μοντελο που θα μπορουσαμε να σε προτεινουμε. καταλαβαινεις!

Δημοσ.

Πάρε από το πλαίσιο το live with walkman με 154 και σου μένουν και ρέστα. Το πλαίσιο κάνει συνδέσεις cosmote και πιθανότατα θα μπορείς να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου εκεί. Χωρίς να είμαι σίγουρος.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Live-Black-1253-7324.htm

android.png

Δημοσ.

Τελικα, εμαθα πως μονο απο καταστημα της cosmote μπορουμε να παρουμε το κινητο.

(ειναι λιγο ιδιαιτερη η περιπτωση αυτης της επιδοτησης-δινεται σε ατομο επειδη ειναι υπαλληλος ΟΤΕ)

Επειδη, το link που εδωσα πριν δεν δουλευει με τιποτα...

σας αναφερω ποια smartphone ειναι διαθεσιμα στην comote(...στο συγκεκριμενο ευρος τιμων):

1)ZTE-Racer 99€

2)ALCATEL 908 99.9€

3)ZTE_racer_II 119.9€

4)Samsung-i5500-Galaxy-5 139.9€

5)HUAWEI SONIC U8650 139.9€

6)Nokia C5 149.9€

7)MOTOROLA FIRE WHITE 149.9€

8)Samsung Galaxy Y S5360 149.9€

9)Samsung Galaxy Y Pro B5510 169.9€

10)LG OPTIMUS HUB BLACK 199.9€

11)Sony-Ericsson Xperia X10 mini 199.9€

12)HTC Explorer199.9€

Για καποιο αλλο ανεβαινουμε αρκετα σε τιμη οποτε...ενα απο αυτα.

Ποιο απο αυτα θα προτεινατε ως καλυτερο(για βιντεο κληση μεσω skype αν ειναι δυνατο,χρησιμοποιωντας μονο την πισω camera γιατι μπροστα δεν βλεπω να εχει καποιο απο αυτα εκτος του Nokia)?

Δημοσ.

και απο πλαισιο μπορεις να παρεις. απλα απο πλαισιο η κοσμοτε εχει πια κλειδωσει τις επιδοτησεις της μονο για κινητο και οχι για οτιδηποτε οπως γινοταν παλιοτερα στο πλαισιο (και γινεται ακομα με τη βοντα). οποτε μπορεις να παρεις το neo v απο πλαισιο λογικα!

Δημοσ.

Κι εγώ θα έλεγα να το ξανακοιτάξεις+να σιγουρευτείς ότι ο φίλος σου δεν μπορεί από πλαίσιο. Τα κινητά που βλέπω ότι παίζουν από cosmote δεν θα τα πρότεινα στις τιμές αυτές.

android.png

Δημοσ.

Κολπάκια των εταιριών. Απο τη μια σου δίνουν επιδότηση, και απο την άλλη σε αφήνουν να επιλέξεις μεταξύ κάποιων μοντέλων πανάκριβων σε σχεση με τον ανταγωνισμό ή που δεν τα αγοραζει πλεον κανείς, παρα μονο φεύγουν με το κόλπο των επιδοτήσεων.

android.png

Δημοσ.

OK,ρε παιδια.

Μολις μηλησα τωρα με τον ανθρωπο και μου ειπε οτι θα παει την Δευτερα σε μαγαζι της cosmote να ρωτησει και να μαθει σιγουρα.

(Ισως μου ειπε αρχικα,οτι πρεπει να το παρει απο καταστημα μονο cosmote γιατι ισως θα φαινοταν καπως αν επερνε το κινητο χρησιμοποιωντας την επιδοτηση απο αλλο καταστημα οντας υπαλληλος ΟΤΕ,μλκ@#ς δηλαδη...δεν ξερω και δεν καταλαβα...θα μαθουμε ομως)

Οποτε,εγω λεω αυτα:

1)Σαν πρωτη επιλογη,αν ειναι δυνατη η αγορα απο vodafone το Sony Ericsson Neo V.

2)Δευτερη επιλογη,αν ειναι δυνατη η αγορα απο Κωτσοβολο ή Πλαισιο το Sony Ericsson Live Walkman.

3)Και σαν τριτη,αν ειναι αναγκαστικη η αγορα απο την cosmote το SONY ERICSSON MINI BLACK-RED ή το Huawei Sonic U8650(δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο αλλα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...