efhts Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πάντως οι αγγελίες του forum είναι γεμάτες με iphone 4s 16άρια.
orlox Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 «Απλά» η apple φροντίζει πάντα να υποτροφοδοτει την αφορά ώστε να κρατάει prestige.
sobi1984 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 τα αποθεματα τελειωσαν!! εδω και 30 περίπου ημέρες έχουν πάψει να έρχονται στην ελλάδα τα 16 kai 32gb και υπάρχει μόνο το 64. Φανταστείτε ότι έκανα αίτηση φορητότητας, που συνήθως εξυπηρετείτε άμεσα, και με βάλανε ομοίως στη λίστα με την τεράστια αναμονή. Ο Γερμανός αναφέρει πως δεν έχει ούτε καν στις αποθήκες του. Έρχονται λοιπόν τα ερωτήματα..ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση που δεν υπήρχε δυνατότητα για προσφορά από τη μαμά εταιρεία? Κάποιος μεσάζων δεν πλήρωσε και μπλοκάρανε τις εισαγωγές? Εγινε ανάκληση των παρτίδων για κάποιο λόγο? ή μήπως απλά θέλουν να σπρώξουν τα 64αρια? o γερμανος χρωσταει ενα καρο λεφτα στην arvatto απο την οποια προμηθευετε τα iphone και ολες οι παραγγελιες του εχουν παγωσει...παρε τηλεφωνο στην αρβατο και ρωτα να δεισ οτι θα σου πουν πωσ εχουν για να αγορασεις αλλα οχι να στο στειλουν στον γερμανο ...(αυτα απο μεσα απο την αρβατο μιλοντασ με εναν φιλο μου αδελφικο για να μασ εξυπηρετησει.) οσο για τα κεντρικα της cosmote υπαρχουν αλλα προβλημα χειροτερα...γιατι δεν πασ στον γαλαξια τον 2 που ειναι μια κλαση πανω απο to iphone (πληρωνεισ το μισοφαγωμενο μηλαρακι ) και το οποιο το ξεφτυλιζει το 4s στα benchmarks...
gs20309 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 o γερμανος χρωσταει ενα καρο λεφτα στην arvatto απο την οποια προμηθευετε τα iphone και ολες οι παραγγελιες του εχουν παγωσει...παρε τηλεφωνο στην αρβατο και ρωτα να δεισ οτι θα σου πουν πωσ εχουν για να αγορασεις αλλα οχι να στο στειλουν στον γερμανο ...(αυτα απο μεσα απο την αρβατο μιλοντασ με εναν φιλο μου αδελφικο για να μασ εξυπηρετησει.) οσο για τα κεντρικα της cosmote υπαρχουν αλλα προβλημα χειροτερα...γιατι δεν πασ στον γαλαξια τον 2 που ειναι μια κλαση πανω απο to iphone (πληρωνεισ το μισοφαγωμενο μηλαρακι ) και το οποιο το ξεφτυλιζει το 4s στα benchmarks... δηλαδή iphone 4s 64gb είναι διαθέσιμο μπορώ να το φέρω σε 1 εβδομάδα αλλά το 16άρι το χρωστάμε στην arvato..? μάλλον κάτι δεν μου πάει καλά.. είναι σίγουρος γιαυτό ο φίλος σου? όντως iphone 4s 16 k 32 έχουμε να δούμε σχεδόν 1 μήνα αλλά νομίζω ότι δε στέκει αυτό με την arvatto..4αρια 8gb μας ήρθαν χτες κανονικά.
sobi1984 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δηλαδή iphone 4s 64gb είναι διαθέσιμο μπορώ να το φέρω σε 1 εβδομάδα αλλά το 16άρι το χρωστάμε στην arvato..? μάλλον κάτι δεν μου πάει καλά.. είναι σίγουρος γιαυτό ο φίλος σου? όντως iphone 4s 16 k 32 έχουμε να δούμε σχεδόν 1 μήνα αλλά νομίζω ότι δε στέκει αυτό με την arvatto..4αρια 8gb μας ήρθαν χτες κανονικά. εγω αυτο που σου μου ειπαν λεω... τωρα τι και πως δεν με ενδιαφερει να μαθω περισσοτερα γιατι πολυ απλα δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο...παντως η αληθεια ειναι οτι επικρατει ενα χαος με αυτο το πραγμα.....
kage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 υπαρχουν μαγαζια(εξουσιοδοτημενα κινητης τηλ) που πανε και φερνουν απο την ιδια την αποθηκη προμηθευτων και οχι απο τις εταιριες κινητης και στο φερνουν την ιδια ή την επομενη μερα. τωρα τι παιζει με επιδοτηση ή σκετο σαν συσκευη δεν ξερω. παρτε τηλ. με την σειρα τα μαγαζια ,που σας ειναι πιο κοντα και καποιος θα τα εχει.θα βρειτε σιγουρα προς κεντρο μερια.24ή 25 του μηνα το πειρα την ιδια μερα!και το χαν 4 μαγαζια...
kage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) για την wind στειλτε μου και πμ να σας πω ποια μαγαζια πειρα τοτε τηλ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2012 από kage
Geo-Mpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθει νέα παραλαβή?? Απαντήστε μου γρήγορα γιατί σε μια εβδομάδα λήγει το συμβόλαιο...
pern112 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κατ'αρχας μιλησα με κεντρικα μαγαζια γιατι παιζει η επιδοτηση (φανταζομαι οντως σε πολλα μαγαζακια του κεντρου θα υπαρχει ετοιμοπαραδοτο). Η κοσμοτε επισημως λεει οτι δεν εχουν ερθει εδω και ενα μηνα λογω apple και οχι καποιου μεσαζοντα. Εγω ακυρωσα παντως και λεω να προχωρησω σε arc s. Παντως, ωντας χρηστης vodafone απο εποχη panafon και αποφασιζοντας να περασω σε κοσμοτε, απογοητευτηκα απο τον τροπο που δουλευουν. Αν παρεις τη συσκευη απο το μαγαζι εχει αλλη τιμη, σε σχεση με το ιντερνετ. Οκ, αυτο το κανουν και οι αλλοι. Όμως, συσκευες που υπαρχουν σε μαγαζια εμφανιζονται στο ιντερνετ να ειναι σε ελλειψη! το αρκ ς υπαρχει σε αφθονια σε κεντρικο κοσμοτε αλλα στο ιντερνετ ειναι αδυνατον να το παραγγειλεις. Τυχαιο? Δε νομιζω! Αν το θες πηγαινε στην κοσμοτε και δωσε 100 παραπανω να το παρεις. Με το iphone το ιδιο απαραδεκτοι αφού για να με φέρουν στην κοσμοτε μου είπανε οτι μεθαυριο ερχεται και περασε ενας μηνας! Τώρα που διέκοψα την αιτηση φορητοτητας να δω πως αποτομα θα εμφανιστουν ολα. Εχε χαρη που περισσοτεροι εχουν κοσμοτε και συμφερει στο απεριοριστο...
pern112 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθει νέα παραλαβή?? Απαντήστε μου γρήγορα γιατί σε μια εβδομάδα λήγει το συμβόλαιο... καλα εδω απο εβδομαδα σε εβδομαδα το πανε και θες να σου πουμε ακριβη ημερομηνια?
Geo-Mpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 καλα εδω απο εβδομαδα σε εβδομαδα το πανε και θες να σου πουμε ακριβη ημερομηνια? Λέω μήπως ξέρει κανείς γιατί το συμβόλαιο λήγει...!!!! (Πάντως iphone 4 υπάρχουν)
12mats Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 καλα εδω απο εβδομαδα σε εβδομαδα το πανε και θες να σου πουμε ακριβη ημερομηνια? και σε εμενα το ιδιο συμβαινει και μεχρι τελος του μηνα εχω την επιδοτηση. εχει καποια 4αρια 8gb και το σκεφτομαι λετε αξιζει?
Geo-Mpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και σε εμενα το ιδιο συμβαινει και μεχρι τελος του μηνα εχω την επιδοτηση. εχει καποια 4αρια 8gb και το σκεφτομαι λετε αξιζει? μεγάλο δίλημμα!!!!!
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 μεγάλο δίλημμα!!!!! imho δεν αξίζει με τίποτα. Θα πάρεις καινούριο κινητό χωρίς siri?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα