Geo-Mpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Να σας ρωτήσω,ρε παιδιά. Πότε θα είναι διαθέσιμο το iphone 4s στην Ελλάδα????Πήγα στον γερμανό και μου είπαν 9/01/2012 θα είναι διαθέσιμο αλλά από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!!!Τι γίνεται????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Να σας ρωτήσω,ρε παιδιά. Πότε θα είναι διαθέσιμο το iphone 4s στην Ελλάδα????Πήγα στον γερμανό και μου είπαν 9/01/2012 θα είναι διαθέσιμο αλλά από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!!!Τι γίνεται???? Γενικά το iPhone 4S είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα - απλώς προφανώς λόγω εορτών πιθανόν να έχει έλλειψη...
Geo-Mpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πότε θα είναι στην Ελλάδα.....????Ξέρεις paredwse???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πότε θα είναι στην Ελλάδα.....????Ξέρεις paredwse??? Δεν ξέρω αν έχουν όλοι σε στοκ τώρα αλλά γενικά το iPhone 4S κυκλοφορεί στην Ελλάδα κανονικά. Προσωπικά το πήρα από κατάστημα στα μέσα Δεκεμβρίου 2011.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Του κολλητού μου από wind έκανε 2 εβδομάδες από την μέρα παραγγελίας, όλα αυτά στην Θεσσαλονίκη (το λέω γιατί εδώ στην Καβάλα μας αργούν ακόμα περισσότερο). Απ'ότι του είπαν η wind δεν έχει στοκ αλλά παραγγέλνει μόλις το παραγγείλει ο πελάτης και ότι δεν δίνουν σκέτες συσκευές χωρίς συμβόλαιο. Τα παραπάνω είναι λόγια υπαλλήλου βέβαια οπότε δεν είναι 100% σίγουρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Του κολλητού μου από wind έκανε 2 εβδομάδες από την μέρα παραγγελίας, όλα αυτά στην Θεσσαλονίκη (το λέω γιατί εδώ στην Καβάλα μας αργούν ακόμα περισσότερο). Απ'ότι του είπαν η wind δεν έχει στοκ αλλά παραγγέλνει μόλις το παραγγείλει ο πελάτης και ότι δεν δίνουν σκέτες συσκευές χωρίς συμβόλαιο. Τα παραπάνω είναι λόγια υπαλλήλου βέβαια οπότε δεν είναι 100% σίγουρα. Και στον Γερμανό, απ' όπου το πήρα, κάτι παρόμοιο μου είπαν. Ότι γενικά δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια διαθέσιμα σε στοκ και ότι προτεραιότητα έχουν τα συμβόλαια αλλά δίνουν κανονικά και σε όποιον θέλει να αγοράσει λιανική (χωρίς συμβόλαιο).
EliasKir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγω στη Vodafone περιμενω ηδη γυρω στις 3 εβδομαδες.
Geo-Mpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Και εγώ στον γερμανό περιμένω ακόμα...Αναβολή στην αναβολή το πάνε... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από Geo-Mpr
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πέρασα σήμερα από το iSTORM: δεν υπάρχει ούτε μία συσκευή iPhone 4S στο δικό τους κατάστημα, η άφιξη κάποιων συσκευών (οι πωλητές δεν ήξεραν ποιες εκδόσεις και πόσα κομμάτια) που ανέμεναν αυτή την εβδομάδα πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα, από Τετάρτη μεσημέρι το νωρίτερο και χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα παραλάβουν νέες συσκευές. Τουλάχιστον, δεν δέχονται προπαραγγελίες εκεί, αφού, όπως πολύ έντιμα μου είπε ο υπάλληλος, δεν μπορούν να εγγυηθούν ούτε για έκδοση, ούτε για χρόνο άφιξης.
Geo-Mpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κανένα νέο όσο αναφορά την καθυστέρηση iphone 4s???? Ξέρει κανείς πότε θα έρθει????
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν βρίσκεσαι Αθήνα, κάνε ένα τηλέφωνο αύριο από τις 12 και μετά στο iStorm, μήπως και έχουν έρθει κάποια κομμάτια.
Geo-Mpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ακόμη μια μέρα πέρασε και iphone άφαντο!!!!!! :-( Μήπως ξέρει κανείς που κρύβεται???? :-D
Damianpcb2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χθες μας ειπε η wind οτι εαν δεν ερθει σε 4 εβδομαδες θα δωσουν επιδοτηση 540 για αλλο κινητο..... τελικα το εχει παρει κανεις στα χερια του? μας ειπαν οτι επειδη βγαζει προβλημα με την μπαταρία αναμενουν τα fixed .... Τωρα τι αληθεύει !!!
pern112 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 τα αποθεματα τελειωσαν!! εδω και 30 περίπου ημέρες έχουν πάψει να έρχονται στην ελλάδα τα 16 kai 32gb και υπάρχει μόνο το 64. Φανταστείτε ότι έκανα αίτηση φορητότητας, που συνήθως εξυπηρετείτε άμεσα, και με βάλανε ομοίως στη λίστα με την τεράστια αναμονή. Ο Γερμανός αναφέρει πως δεν έχει ούτε καν στις αποθήκες του. Έρχονται λοιπόν τα ερωτήματα..ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση που δεν υπήρχε δυνατότητα για προσφορά από τη μαμά εταιρεία? Κάποιος μεσάζων δεν πλήρωσε και μπλοκάρανε τις εισαγωγές? Εγινε ανάκληση των παρτίδων για κάποιο λόγο? ή μήπως απλά θέλουν να σπρώξουν τα 64αρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα