12mats Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 μεγάλο δίλημμα!!!!! imho δεν αξίζει με τίποτα. Θα πάρεις καινούριο κινητό χωρίς siri? το λεω αν αξιζει για 100 ευρω λιγοτερα να παρεις ενα παλιοτερο μοντελο δεν ειναι μεγαλη διαφορα....
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου η απάντηση μου ήταν εντελώς ειρωνική.. Δε θέλεις να σου πω τη γνώμη μου για το αν αξίζουν 100ε παραπάνω για να πάρεις το 4s, ούτε καν για το αν αξίζει να πάρεις το 4
12mats Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου η απάντηση μου ήταν εντελώς ειρωνική.. Δε θέλεις να σου πω τη γνώμη μου για το αν αξίζουν 100ε παραπάνω για να πάρεις το 4s, ούτε καν για το αν αξίζει να πάρεις το 4 καλα ρε μεγαλε μη βαρας.....
pern112 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το λεω αν αξιζει για 100 ευρω λιγοτερα να παρεις ενα παλιοτερο μοντελο δεν ειναι μεγαλη διαφορα.... ειχα και εγω το διλημμα μεταξυ του 4αρι και αλλου κινητου με android αφού το 4s ακόμα ταξιδεύει από αμερική και να πω και την αληθεια το ξεφτιλήσανε. Στην τελική αυτοί χάσανε λεφτά, τόσο η apple όσο και η εκάστοτε εταιρεία που είδε να ακυρώνονται οι αιτήσεις για διετη συμβόλαια, αφού μόνο έτσι συνέφερε. Μιλάω πάντα για επιδοτησεις τελικώς προτίμησα να πάρω το arc s γιατί με τα ιδια λεφτά έχω μονοετές και όχι 18μηνο συμβόλαιο (όπως προσφέρεται στο iphone 4) και έτσι σε ένα χρόνο ανανεώνω και παίρνω καινούργιο. Ποιός ξέρει, ίσως να έχουν έρθει μέχρι τότε τα 4s ή το 5!
sobi1984 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ειχα και εγω το διλημμα μεταξυ του 4αρι και αλλου κινητου με android αφού το 4s ακόμα ταξιδεύει από αμερική και να πω και την αληθεια το ξεφτιλήσανε. Στην τελική αυτοί χάσανε λεφτά, τόσο η apple όσο και η εκάστοτε εταιρεία που είδε να ακυρώνονται οι αιτήσεις για διετη συμβόλαια, αφού μόνο έτσι συνέφερε. Μιλάω πάντα για επιδοτησεις τελικώς προτίμησα να πάρω το arc s γιατί με τα ιδια λεφτά έχω μονοετές και όχι 18μηνο συμβόλαιο (όπως προσφέρεται στο iphone 4) και έτσι σε ένα χρόνο ανανεώνω και παίρνω καινούργιο. Ποιός ξέρει, ίσως να έχουν έρθει μέχρι τότε τα 4s ή το 5! εγω πιστευω οτι συντομα η apple θα παρουσιασει το νεο iphone γιατι οπως ολοι βλεπουμε και αν ειμαστε αντικειμενικοι το 4s και το 4 εχουν να ζηλεψουν πολλα πραγματα σε hardware συγκριτικα με τα κινητα που αυτες τις μερεσ βλεπουμε οτι εχουν 300-400 ευρω και το μονο που εχει να επιδειξη ειναι η αισθητικη του μερια..(αυτα τα λεω ως μεγαλος λατρης του iphone απο τοτε που βγηκε..αλλα πλεον τα δεδομενα εχουν αλλαξει πολυ σε αυτο τον τομεα...) και πλεον το 18μηνο η 24 μηνο ειναι παρα πολυ μεγαλος χρονος για να δεσμευτεις με μια συσκευη ενω ολα τρεχουν καθημερινα και ολα αλλαζουν.... αυτα ειχα να πω εγω προσωπικα....απο κει και περα ο καθενας διαλεγει οτι πιστευει για οτν εαυτο του οτι ειναι σωστο και χωρις να υπαρχει εστω ενα ιχνος οτι εγω η καποιοι αλλοι εδω μεσα πανε να κατακρινουν καποιες αποψεις μελων του φορουμ..
Geo-Mpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 imho δεν αξίζει με τίποτα. Θα πάρεις καινούριο κινητό χωρίς siri? Δεν το θέλω αλλά με αναγκάζουν!!!...
gs20309 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μας ήρθαν σήμερα λίγα κομμάτια 4S 16gb λευκά κ μαύρα, φαντάζομαι κ σε άλλα καταστήματα..
Geo-Mpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μας ήρθαν σήμερα λίγα κομμάτια 4S 16gb λευκά κ μαύρα, φαντάζομαι κ σε άλλα καταστήματα.. Σε ποιο κατάστημα δουλεύεις????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα