Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω σε ενα internet cafe που ειναι ανω των 300 τετραγωνικων και χωρις ζωντανη μουσικη. Υπαρχει μια ταμπελα που λεει απαγορευεται η καταναλωση φαγητου εντος του καταστηματος που δεν ειναι αγορασμενο εντος. Ειναι νομιμο αυτο?

Επισης σε καποια σημεια υπαρχει σημα απαγορευεται το καπνισμα αλλα οχι παντου. Βλεπω ατομα να κανπιζουν μεσα σε χωρο που συχναζουν παρα πολυ και παιδια χωρις να υπαρχει χωρος καπνιστων διαχωρισμενος με πορτα η καπως αλλιως. Ειναι νομιμο αυτο?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω, αλλά πάω στοίχημα πως δεν υπάρχει νομοθεσία για internet cafe.

Εκείνο που μου τράβηξε την προσοχή είναι το <<και χωρις ζωντανη μουσικη>>.

Υπάρχει καφέ που παίζεις π.χ CS1,6 και κάνοντας rush στη γέφυρα να παίζουν οι Αφοι Κατσάμπα;

Δημοσ.

Εκείνο που μου τράβηξε την προσοχή είναι το <<και χωρις ζωντανη μουσικη>>.

Εγω ρωτησα γιατι επιτρεπεται το καπνισμα και μου ειπαν οτι τωρα αλλαξε ο νομος και καταστηματα ανω των 300 τετραγωνικων μπορουν να εχουν μερος για καπνιστες. Διαβασα λιγο το νομο και ελεγε για ζωντανη μουσικη και ξεχωριστο δωματιο που απαγορευεται η εισοδος ανηλικων. Γι αυτο ανεφερα αυτα τα δυο.

Δημοσ.

εχεις 2 επιλογες

1.δε ξαναπας

2.πας και τρως βρωμικο με σαλτσες και γεμιζεις τα πληκτρολογια

Εκανα το 2 μεχρι που μου καναν παρατηρηση. Και μου φαινεται αρκετα θρασυ οταν οι διπλανοι μου καπνιζουν που ειναι παρανομο ενοχλητικο και βλαβερο για την υγεια των υπολοιπων.

Ξερει καποιος ποιος ειναι ο νομος που επιτρεπει στις επιχειρησεις να απαγορευουν την καταναλωση φαγητου?

Δημοσ.

Ρε αδοελφέ δεν σε αφήνει να πάρεις φαγητό απέξω γιατι πουλάει κι ο ίδιος φαγητό. Δηλαδή εσύ σε καφετέριες πηγαίνει με καφέ;;; Άμα μπούνε και του κάνουνε έλεγχο θα του ζητήσουν απόδειξη για το φαΐ που εσύ πήρες απο έξω.

Τώρα για το κάπνισμα, νομίζω πως τα internet cafe μπορούν να τροποιοιήσουν το μαγαζί ώστε να επιτρέπεται. Σε ένα που είχα πάει τις προάλλες έκαναν ανακαίνιση και ρώτησα για το κάπνισμα και μου είπαν οτι σε λίγο καιρό θα μπορούμε να καπνίζουμε.

Εμένα αυτό που με είχε τρελάνει σε ένα nternet cafe ήταν οτι ενώ είχε μπάρ (με καφέδες, ποτά, τα πάντα όλα) δεν μου έδιναν ποτήρι νερό γιατι πουλάγανε μπουκαλάκια.

Δημοσ.

Ρε αδοελφέ δεν σε αφήνει να πάρεις φαγητό απέξω γιατι πουλάει κι ο ίδιος φαγητό. Δηλαδή εσύ σε καφετέριες πηγαίνει με καφέ;;; Άμα μπούνε και του κάνουνε έλεγχο θα του ζητήσουν απόδειξη για το φαΐ που εσύ πήρες απο έξω.

Η αυτοματη μηχανη που εχει δεν δινει αποδειξεις. Επισης αυτο ειναι πολιτικη που αρχισε να ισχυει προσφατα παλαιοτερα μπορουσες να φερεις η τουλαχιστον δεν το απαγορευαν. Η παρομιωση που κανεις θα ηταν ευστοχη αν εφερνα τον υπολογιστη μου για να συνδεθω στο internet τους.

Δημοσ.

ρε φίλε τι κάθεσαι και ασχολείσαι;

απλά μην πατάς.

έστω και σου πούμε ότι όλα αυτά δεν επιτρέπονται (δεν ξέρω κιόλας τι ισχύει) τι θα γίνει δηλαδή;

πιστεύεις θα βγάλεις άκρη;

πήγαινε κάπου αλλού. δεν τους έχεις ανάγκη.

• Moderators
Δημοσ.

Άμα μπούνε και του κάνουνε έλεγχο θα του ζητήσουν την άδεια που γράφει ότι μπορεί να πουλάει φαγώσιμα.

If you catch my drift. :rolleyes:

Δημοσ.

Άμα μπούνε και του κάνουνε έλεγχο θα του ζητήσουν την άδεια που γράφει ότι μπορεί να πουλάει φαγώσιμα.

If you catch my drift. :rolleyes:

Αμα μπουνε να του κανουν ελεγχο,θα τους λαδωσει και ολοι ειναι happy.

Δημοσ.

Παω σε ενα internet cafe που ειναι ανω των 300 τετραγωνικων και χωρις ζωντανη μουσικη. Υπαρχει μια ταμπελα που λεει απαγορευεται η καταναλωση φαγητου εντος του καταστηματος που δεν ειναι αγορασμενο εντος. Ειναι νομιμο αυτο?

Επισης σε καποια σημεια υπαρχει σημα απαγορευεται το καπνισμα αλλα οχι παντου. Βλεπω ατομα να κανπιζουν μεσα σε χωρο που συχναζουν παρα πολυ και παιδια χωρις να υπαρχει χωρος καπνιστων διαχωρισμενος με πορτα η καπως αλλιως. Ειναι νομιμο αυτο?

Για το φαγητό δεν ξέρω, αλλά ο νόμος για το κάπνισμα λέει ότι απαγορεύεται σε όλους αυτούς τους χώρους, εκτός από καζίνο και μαγαζιά με ζωντανή μουσική άνω των 300 μέτρων, τα οποία μπορούν να έχουν ειδικούς χώρους για καπνιστές.

Δημοσ.

Αμα μπουνε να του κανουν ελεγχο,θα τους λαδωσει και ολοι ειναι happy.

και το λαδωμα κοστιζει.οποτε χαμενος θα βγει

Δημοσ.

να υποθεσω πας σε καποιο κεντρικο interspot?

θεωρω αδυνατο να εχουν κανονικο φαγητο μεσα σε ινετ καφε.υποθετω οτι επειδη δεν βγαζει φραγκα απο το ινετ+pc θελει να βγαλει απο τις αυτοματες...

πριν χρονια που ειχα παει επαιζε πολυ delivery

Δημοσ.

να υποθεσω πας σε καποιο κεντρικο interspot?

θεωρω αδυνατο να εχουν κανονικο φαγητο μεσα σε ινετ καφε.υποθετω οτι επειδη δεν βγαζει φραγκα απο το ινετ+pc θελει να βγαλει απο τις αυτοματες...

πριν χρονια που ειχα παει επαιζε πολυ delivery

Δεν παω στο intersport. Επειδη η ποικιλια στους αυτοματους πωλητες ειναι περιορισμενη και οι τιμες απιθανες παω σε σουπερ μαρκετ. Δεν νομιζω οτι με αυτη τη πολιτικη αυξανει τα εσοδα η επιχειρηση γιατι απλα διωχνει πελατες. Το ειχα δει να γινεται και σε αλλο ινετ καφε το οποιο τωρα ειναι αδιο.

Δημοσ.

Σημερα εκανα παραπονα στη διευθυνση γιατι καποια ατομα ειχαν ανοιξει τσιγαρο διπλα μου. Δεν αλλαξε κατι και ο λογος ειναι οτι το καταστημα εχει διαχωριστει με καποιο νοητο τοιχο σε καπνιζοντες και μη, ειναι ανω των 300 τετραγωνικων, εχει 3 εξαερισμους, βαζει οτι κανονες θελει νομιμους η μη και αν δε μου αρεσε μπορουσα να φυγω. :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...