Tritton Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σημερα εκανα παραπονα στη διευθυνση γιατι καποια ατομα ειχαν ανοιξει τσιγαρο διπλα μου. Δεν αλλαξε κατι και ο λογος ειναι οτι το καταστημα εχει διαχωριστει με καποιο νοητο τοιχο σε καπνιζοντες και μη, ειναι ανω των 300 τετραγωνικων, εχει 3 εξαερισμους, βαζει οτι κανονες θελει νομιμους η μη και αν δε μου αρεσε μπορουσα να φυγω. Ναί αν δεν σου αρέσει το μαγαζί να μη πας δεν σε αναγκάζει κανείς..να πας εκεί που σ'αρέσει ώστε να μην έρχεσε εδώ μετά και να κλαίγεσε.. Πάς στο μαγαζί του άλλου και του κάνεις υποδείξεις και επιθεώρηση το τι να αλλάξει..ποιός είσαι..; Κάνε κι εσύ μαγαζί για να ερχόμαστε κι εμείς να σου λέμε τι να αλλάξεις..ΈΛΕΟΣ!
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ναί αν δεν σου αρέσει το μαγαζί να μη πας δεν σε αναγκάζει κανείς..να πας εκεί που σ'αρέσει ώστε να μην έρχεσε εδώ μετά και να κλαίγεσε.. Πάς στο μαγαζί του άλλου και του κάνεις υποδείξεις και επιθεώρηση το τι να αλλάξει..ποιός είσαι..; Κάνε κι εσύ μαγαζί για να ερχόμαστε κι εμείς να σου λέμε τι να αλλάξεις..ΈΛΕΟΣ! Υπάρχουν και νόμοι σ' αυτή τη χώρα και ο πολίτης/πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί την εφαρμογή τους. Δεν (θα έπρεπε να) κάνει ό, τι γουστάρει ο κάθε μαγαζάτορας.
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχουν και νόμοι σ' αυτή τη χώρα και ο πολίτης/πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί την εφαρμογή τους. Δεν (θα έπρεπε να) κάνει ό, τι γουστάρει ο κάθε μαγαζάτορας. Στην Ελλάδα ζείς; Γιατί αν ζείς στην Ελλάδα θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ούτε οι βασικοί νόμοι για τη λειτουργεία του κράτους δεν λειτουργούν.. Ο χαμένος είναι πάντα το κατάστημα γιατί ο πελάτης έχει επιλογή να μην πάει..τη δύναμη την έχουμε εμείς..
agent_smith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εκανα το 2 μεχρι που μου καναν παρατηρηση. Και μου φαινεται αρκετα θρασυ οταν οι διπλανοι μου καπνιζουν που ειναι παρανομο ενοχλητικο και βλαβερο για την υγεια των υπολοιπων. Ξερει καποιος ποιος ειναι ο νομος που επιτρεπει στις επιχειρησεις να απαγορευουν την καταναλωση φαγητου? Κάνε μια καταγγελία στο 1142 να φάνε το πρόστιμο και μετά κάτσε να γελάς με τις επιγραφές για το φαγητό.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εσύ άσκησες κριτική για το γεγονός ότι διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη. Το ότι γενικά δεν εφαρμόζονται οι νόμοι δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε. Όντως το να μην πάει είναι η "τιμωρία" του καταστηματάρχη, αλλά και το να διαμαρτυρηθεί δεν το βρίσκω κακό εγώ.
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εσύ άσκησες κριτική για το γεγονός ότι διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη. Το ότι γενικά δεν εφαρμόζονται οι νόμοι δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε. Όντως το να μην πάει είναι η "τιμωρία" του καταστηματάρχη, αλλά και το να διαμαρτυρηθεί δεν το βρίσκω κακό εγώ. Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει η πολιτική του μαγαζιού με μια απλή διαμαρτυρία αν έχει μεγάλη πελατεία..τώρα αν κοντεύει να το κλείσει τότε μπορεί να γίνει και κάτι..αλλά τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα στην Ελληνική πραγματηκότητα οπότε η πρέπει να μαλλώνεις όλη μέρα η απλά να τους "τιμωρείς" αλλάζοντας τις επιλογές σου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Κάνε μια καταγγελία στο 1142 να φάνε το πρόστιμο και μετά κάτσε να γελάς με τις επιγραφές για το φαγητό. Εννοείς αυτό το νούμερο όπου παίρνεις και σαν κοινός ρουφιάνος χαφιεδεύεις τον διπλανό σου (ακόμα και ανώνυμα)?
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Στην Ελλάδα ζείς; Γιατί αν ζείς στην Ελλάδα θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ούτε οι βασικοί νόμοι για τη λειτουργεία του κράτους δεν λειτουργούν.. Ο χαμένος είναι πάντα το κατάστημα γιατί ο πελάτης έχει επιλογή να μην πάει..τη δύναμη την έχουμε εμείς.. οκ αφου ζω στην ελλαδα θα ρθω στο μαγαζι σου θα φαω,θα πιω,και μετα θα φυγω χωρις να πληρωσω. μη διανοηθεις να φωναξεις αστυνομια.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 οκ αφου ζω στην ελλαδα θα ρθω στο μαγαζι σου θα φαω,θα πιω,και μετα θα φυγω χωρις να πληρωσω. μη διανοηθεις να φωναξεις αστυνομια. Βασικά μην πάρει το 100, αυτή την τηλεφωνική γραμμή που ρουφιανεύεις τον διπλανό σου ότι έφαγε και δεν πλήρωσε!
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 οκ αφου ζω στην ελλαδα θα ρθω στο μαγαζι σου θα φαω,θα πιω,και μετα θα φυγω χωρις να πληρωσω. μη διανοηθεις να φωναξεις αστυνομια. Πρόσεχε τι λές..γιατί μια και δεν υπάρχουν νόμοι θα πάρω το δίκανο μετά..και θα πας φαγομένος.. P.S χαχά με έκανες και μαγαζάτορα τι άλλο θέλω! @Δεινόσαυρος Δεν είναι ρουφιανιά όταν αδικήσε η νομίζεις πως σε αδικούν να διαμαρτυριθείς ελπίζω να το είπες για πλάκα.
agent_smith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εννοείς αυτό το νούμερο όπου παίρνεις και σαν κοινός ρουφιάνος χαφιεδεύεις τον διπλανό σου (ακόμα και ανώνυμα)? ναι
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 οκ αφου ζω στην ελλαδα θα ρθω στο μαγαζι σου θα φαω,θα πιω,και μετα θα φυγω χωρις να πληρωσω. μη διανοηθεις να φωναξεις αστυνομια. A βρεεε Ελληνάρα ο τζάμπας ζεί!
Star_Light Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν παω στο intersport. Επειδη η ποικιλια στους αυτοματους πωλητες ειναι περιορισμενη και οι τιμες απιθανες παω σε σουπερ μαρκετ. Δεν νομιζω οτι με αυτη τη πολιτικη αυξανει τα εσοδα η επιχειρηση γιατι απλα διωχνει πελατες. Το ειχα δει να γινεται και σε αλλο ινετ καφε το οποιο τωρα ειναι αδιο. Την επομενη φορα να πας σε καμια Adidas φιλε δεν θα καπνιζουν εκει και θα μπορεις να πας και με το σαντουιτς σου μαζι
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πρόσεχε τι λές..γιατί μια και δεν υπάρχουν νόμοι θα πάρω το δίκανο μετά..και θα πας φαγομένος.. P.S χαχά με έκανες και μαγαζάτορα τι άλλο θέλω! @Δεινόσαυρος Δεν είναι ρουφιανιά όταν αδικήσε η νομίζεις πως σε αδικούν να διαμαρτυριθείς ελπίζω να το είπες για πλάκα. ειμαι νιντζα δε μπορεις να με πετυχεις
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ειμαι νιντζα δε μπορεις να με πετυχεις Συγνώμη αυτό το αστεράκι που βρήκα τυχαία στο πεζοδρόμιο απο εσάς έπεσε..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα