vasilisbilias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 γεια σας. έχω στον υπολογιστώ μου game σε μορφή SWF και θέλω να δημιουργήσω ένα site όπου θα τα ανεβάσω αλλά εγώ δεν έχω της απαραίτητες γνώσης. μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω??
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ο ποιο βασικός βασικός κώδικας για να το κάνεις είναι ο παρακάτω,το κάνεις copy/paste στο σημειωματάριο και το αποθηκεύεις σαν game.html(π.χ.) το width height το κάνεις όσο σε βολεύει και αλλάζεις και το όνομα του .swf σε αυτό του παιχνιδιού που έχεις,τέλος ανεβάζεις και το .swf και το .html στο ίδιο φάκελο. ><object width="550" height="550"> <param name="movie" value="game.swf"> <embed src="game.swf" width="550" height="550"> </embed> </object>
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ο ποιο βασικός βασικός κώδικας για να το κάνεις είναι ο παρακάτω,το κάνεις copy/paste στο σημειωματάριο και το αποθηκεύεις σαν game.html(π.χ.) το width height το κάνεις όσο σε βολεύει και αλλάζεις και το όνομα του .swf σε αυτό του παιχνιδιού που έχεις,τέλος ανεβάζεις και το .swf και το .html στο ίδιο φάκελο. ><object width="550" height="550"> <param name="movie" value="game.swf"> <embed src="game.swf" width="550" height="550"> </embed> </object> μπορεις να το πεις λιγο ποιο αναλυτικά γιατι δεν καταλαβα
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ κιόλα άλλα αν κολλάς σε αυτό τότε πως και που θα ανεβάσεις σελίδα;;;; Σου το έκανα html απλά άλλαξε το όνομα του swf σου σε game.swf(αν κολλάς και εδώ... ) και ρίξτα και τα δύο μαζί στον server. game.html
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ κιόλα άλλα αν κολλάς σε αυτό τότε πως και που θα ανεβάσεις σελίδα;;;; Σου το έκανα html απλά άλλαξε το όνομα του swf σου σε game.swf(αν κολλάς και εδώ... ) και ρίξτα και τα δύο μαζί στον server. ok αυτο το εκανα. τωρα εχω ενα προβληματακη οταν παω να προσθεσω ενα game μου ζητάει link (Game File URL(swf file)το προσθετω αλλα δεν γινεται τπτ
NiKoS WSN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ok αυτο το εκανα. τωρα εχω ενα προβληματακη οταν παω να προσθεσω ενα game μου ζητάει link (Game File URL(swf file)το προσθετω αλλα δεν γινεται τπτ Τιιι? 1)Η σελίδα είναι δική σου; Έχεις ιστοσελίδα και κολλάς εδώ; 2)Το παιχνίδι το έφτιαξες εσύ (ή έχεις τα δικαιώματα); 3) Πες τι ακριβώς θες να κάνεις... Από ότι ζήτησες απλά βάζεις το swf στο ίδιο directory με το html και απλά στον κώδικα του html βάζεις το όνομα του swf όπου μέσα στον κώδικα γράφει game.swf... θα σου εμφανίσει το game στον browser Σου... τι εννοείς με το σου ζητάει link....
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τιιι? 1)Η σελίδα είναι δική σου; Έχεις ιστοσελίδα και κολλάς εδώ; 2)Το παιχνίδι το έφτιαξες εσύ (ή έχεις τα δικαιώματα); 3) Πες τι ακριβώς θες να κάνεις... Από ότι ζήτησες απλά βάζεις το swf στο ίδιο directory με το html και απλά στον κώδικα του html βάζεις το όνομα του swf όπου μέσα στον κώδικα γράφει game.swf... θα σου εμφανίσει το game στον browser Σου... τι εννοείς με το σου ζητάει link.... τα παχνιδια τα έχω παρει απο διαφορα site
halvas0000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να το ανεβάσεις στο dropbox και απο εκεί να βάλεις το url.
NiKoS WSN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 τα παχνιδια τα έχω παρει απο διαφορα site Λοιπόν κάτι δεν μας έχεις εξηγήσει... Η ιστοσελίδα σου δεν είναι custom code να την κάνεις με τον τρόπο που σου δείξαμε... Τρέχεις κάποιος cms (wordpress αν δεν κάνω λάθος). Λογικά πρέπει να πάρεις το link του game, δίνετε στην ιστοσελίδα το οποίο το πήρες και το βάζεις εκεί. Ή βάζεις το swf στον server και στο url βάζεις την διαδρομή στην οποία είναι το game... ΥΓ. Αν ας πούμε μπήκες σε ένα Site Και απλά κατέβασες το swf μου φαίνεται πως το παιχνίδι δεν θα τρέχει διότι θα θέλει και άλλα αρχεία... Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το swf στο pc σου;
vasilisbilias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν κάτι δεν μας έχεις εξηγήσει... Η ιστοσελίδα σου δεν είναι custom code να την κάνεις με τον τρόπο που σου δείξαμε... Τρέχεις κάποιος cms (wordpress αν δεν κάνω λάθος). Λογικά πρέπει να πάρεις το link του game, δίνετε στην ιστοσελίδα το οποίο το πήρες και το βάζεις εκεί. Ή βάζεις το swf στον server και στο url βάζεις την διαδρομή στην οποία είναι το game... ΥΓ. Αν ας πούμε μπήκες σε ένα Site Και απλά κατέβασες το swf μου φαίνεται πως το παιχνίδι δεν θα τρέχει διότι θα θέλει και άλλα αρχεία... Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το swf στο pc σου; το εχω δοκιμάσει και απο των υπολογιστη μου και απο site αλλα τπτ
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ. Αν ας πούμε μπήκες σε ένα Site Και απλά κατέβασες το swf μου φαίνεται πως το παιχνίδι δεν θα τρέχει διότι θα θέλει και άλλα αρχεία... Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το swf στο pc σου; Εγώ πάντως 3-4 swf που κατέβασα μια χαρά μπορώ να τα ρίξω στον browser και τρέχουν χωρίς επιπλέον αρχεία. το εχω δοκιμάσει και απο των υπολογιστη μου και απο site αλλα τπτ Ρε μπίλια θέλουμε να σε βοηθήσουμε αλλά αν δεν μας δώσεις να καταλάβουμε τι έχεις και τι θέλεις να κάνεις δύσκολα τα πράγματα. Απάντησε μας,τι έχεις wordpress; joomla; σε ποιον server είσαι;η εικόνα που έβαλες ποιο πάνω από που είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα