Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι έτσι. Δεν έχει έστω. Δεν είναι φιλοσοφικό ρεύμα αυτό το πράγμα, δεν είναι οικονομική πρόβλεψη, δεν είναι ρουλέττα, δεν είναι κατά προσέγγιση. Δεν. Νοιώθει. Πόνο. Όχι γιατί δε φαίνεται στους μύες του, επειδή ΔΕΝ. ΜΠΟΡΕΙ.
scullyist Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καρα-υπέρ, δυστυχώς δεν είναι όσες θα έπρεπε κιόλας. Για τα γνωστά αντεπιχειρήματα-μπούρδες πλήρης άγνοιας που προσπαθούν να ντυθούν με δήθεν ιατρικά δεδομένα/αλήθειες, με καλύπτουν απόλυτα τα ποστ του Luci. Εγώ λέω να κάνουμε poll να δούμε αν και πόσες εκτρώσεις έχει κάνει η κάθε μία από εδώ Μμ. Από δίπλα φτιάξε κι ένα για το πόσοι από δω μέσα επιμένετε και προσπαθείτε να πείσετε την εκάστοτε κάθε φορά, να πηδήξετε χωρίς προφυλακτικό.
zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μμ. Από δίπλα φτιάξε κι ένα για το πόσοι από δω μέσα επιμένετε και προσπαθείτε να πείσετε την εκάστοτε κάθε φορά, να πηδήξετε χωρίς προφυλακτικό. Στο σέξ δεν με πειράζει , στην πίπα δεν γουστάρω...Αντε πείστηνε ότι γλέιφει μια σοκολατίνα
zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και το είχαμε απορία. Για να μην ζεις μέσα στην αγωνία τό 'πα...
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Για ποιο λόγο; Ενδιαφέρων thread ξέρω 'γω, ιστοριούλες και 'τσι Καρα-υπέρ, δυστυχώς δεν είναι όσες θα έπρεπε κιόλας. Για τα γνωστά αντεπιχειρήματα-μπούρδες πλήρης άγνοιας που προσπαθούν να ντυθούν και με δήθεν ιατρικά δεδομένα/αλήθειες, με καλύπτουν απόλυτα τα ποστ του Luci. Μμ. Από δίπλα φτιάξε κι ένα για το πόσοι από δω μέσα επιμένετε και προσπαθείτε να πείσετε την εκάστοτε κάθε φορά, να πηδήξετε χωρίς προφυλακτικό. Υποννοώντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το ατύχημα; Όσο ζώο είναι ο άντρας σε αυτήν την περίπτωση, άλλο τόσο είναι και η γυναίκα που πείστηκε. Και οι 2 το ίδιο τούβλα
Adon1s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 κακα τα ψεματα , για τις κοπελες / γυναικες το σεξ μ προφυλαχτικο ελαχιστες διαφορες εχει με την εκτελεση της ιδιας δραστηριοτητας με συνθετικο ομοιοωμα .
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ε είναι δολοφονία.. αλλά ξέρω γω.. δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπερ, απλά φυλάγομαι πολύ, αλλά είναι δολοφονία
sugata Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ενδιαφέρων thread ξέρω 'γω, ιστοριούλες και 'τσι Οκ, ναι μέσα. Να απαντήσω και γω "3-4". Τι λε ρε συ...
Adon1s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχεις άποψη για το θέμα; ανατρεξε στν 2η σελιδα (σ περιπτωση π απευθυνεσαι σ εμενα)
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 κακα τα ψεματα , για τις κοπελες / γυναικες το σεξ μ προφυλαχτικο ελαχιστες διαφορες εχει με την εκτελεση της ιδιας δραστηριοτητας με συνθετικο ομοιοωμα . τί είναι αυτά;; ο αυνανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον έρωτα, δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα,
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Γιατί, εγώ είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου.
Impious Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 1)ε είναι δολοφονία.. 2)αλλά ξέρω γω.. 3)δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπερ 4)αλλά είναι δολοφονία 1-4 κατα , 2-3 δεν ξερω δεν απαντω ποιος κερδιζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις