Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Διεγράφησαν από το μητρώο της αγοράς οι δύο ανταγωνίστριες της ΔΕΗ στην εμπορία ηλεκτρισμού Energa και Hellas Power, λόγω μη εκπλήρωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων, ενώ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Αφορμή για να πάρουν αυτή την τροπή τα γεγονότα ήταν το πόρισμα της αρχής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, που δείχνει ότι οι εταιρείες εισέπρατταν το τίμημα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Όλοι οι πελάτες μεταφέρονται αυτόματα στη ΔΕΗ. Η πλάκα είναι ότι παραλίγο πριν 5 μέρες να πάω για νέα σύνδεση. Το τι θα γινόταν με τις προκαταβολές και τους λογαριασμούς ποιος ξέρει... http://www.kerdos.gr...=1651084&nt=103 Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά 2 3
LRoi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Να ιδιωτικοποιηθούν όλα λέμε. Αντί να μας τα τρώνε τα τεμπελόσκυλα οι ΔΥ, να τα παίρνει ο ιδιώτης και να τα βγάζει στην Ελβετία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μην τους χαλας το ονειρο. Πανακεια ο ιδιωτικος τομεας... ΝΟΤ
LongTom Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το ωραίο είναι ότι τα λέγαμε εδώ για την φούσκα που ήταν ίδια με αυτήν του ΟΤΕ και των εταιριών τηλεπικοινωνιών και μας λέγαν άσχετους.
aledjo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Να ιδιωτικοποιηθούν όλα λέμε. Αντί να μας τα τρώνε τα τεμπελόσκυλα οι ΔΥ, να τα παίρνει ο ιδιώτης και να τα βγάζει στην Ελβετία. οτι και να γινει καποιος θα τα τρωει....
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Να ιδιωτικοποιηθούν όλα λέμε. Αντί να μας τα τρώνε τα τεμπελόσκυλα οι ΔΥ, να τα παίρνει ο ιδιώτης και να τα βγάζει στην Ελβετία. Δηλαδή δεν υπάρχει λύση. Έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ υπέρογκων τιμολογίων ΔΕΗ, πληρώνοντας τους υπαλλήλους 3 και 4 χιλιάρικα το μήνα, 100k εφάπαξ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ευτυχώς τους δεύτερους τους πιάσανε.
Rabican Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αυτο με την εξαγωγη χρηματων στον ελβετια αληθευει; εγω καπου διαβασα οτι οδευε προς μερικη χρεοκοπια η ΔΕΗ αφου εχανε πολλα συμβολαια και εψαχναν τροπο να φερουν πισω τους πελατες. τραβηγμενο σεναριο, αλλα αποκτα μια δοση αληθειας αν σκεφτει κανεις οτι με τα συμβολαια που επανηλθαν στη ΔΕΗ κατα καποιο τροπο σωζεται. ΥΓ: τα παραπανω δεν ειναι διασταυρωμενες πληροφοριες, απλα μερη απο συνεντευξη που διαβασα. μπορει και να ειναι παντελως λαθος γιαυτο δεν τα ενστερνιζομαι, απλα τα αναφερω.
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αυτο με την εξαγωγη χρηματων στον ελβετια αληθευει; εγω καπου διαβασα οτι οδευε προς μερικη χρεοκοπια η ΔΕΗ αφου εχανε πολλα συμβολαια και εψαχναν τροπο να φερουν πισω τους πελατες. Πολλά δεν έχανε ... τα "καλά συμβόλαια" έχανε. Επίσης το ότι τα κέρδη της ΔΕΗ έχουν πέσει τόσο δε μου κάνει άσχετο. Επί χρόνια σταθερά τα τιμολόγια της ΔΕΗ με μειούμενα κέρδη για "price war" μου κάνει. Και όσο και να το κάνουμε αλλιώς κάνεις price war όταν ξέρεις ότι δε θα σε κυνηγήσει το κράτος (εσύ ο ίδιος δηλαδή) αλλιώς αν είσαι ιδιώτης. Φαίνεται ότι δε χρειάστηκε η ΔΕΗ να μπει μέσα πριν καταρρεύσουν οι μικροί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Φωτόπουλος φορέβα. Επίσης, πριν χαρείτε που δικαιωθήκατε για τους κακούς ιδιώτες, περάστε από τα sites τους να δείτε τι καταγγέλουν (δεν τα αναφέρω εδώ γιατί υπάρχουν και ευθείες καταγγελίες για πολιτικά πρόσωπα). Δεν αποκλείω να λένε ψέματα, δεν ξέρω, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι έχει να πει και η άλλη πλευρά.
LRoi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Ούτε όλοι οι ΔΥ είναι κουμάσια, ούτε ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας θα μας βγάλει ντε και καλά από το οικονομικό αδιέξοδο, πολλώ μάλλον δε εφόσον ισχύουν τα παραπάνω. Αυτούς τους τεράστιους συμβουλάτορες των ιδιωτικών εταιρειών, γιατί δεν τους βάζουν επικεφαλής στις προβληματικές υπηρεσίες του δημοσίου να κάνουνε παππάδες, να βγάλουν και τη χώρα από το τέλμα?
apd453 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ας αποφανθεί η ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη για το θέμα.
sintalkas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά τι εννοείτε εγώ που ήμουν στην energa και έδωσα το χαράτσι μου τα φάγανε και με την Δεη τώρα τι θα κάνω,θα το ξαναπληρωσω ?
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά τι εννοείτε εγώ που ήμουν στην energa και έδωσα το χαράτσι μου τα φάγανε και με την Δεη τώρα τι θα κάνω,θα το ξαναπληρωσω ? Όχι δε χάνεις. Απλά,από όσο άκουσα, θα ταλαιπωρηθείς λίγο γιατί τη 2η δόση πρέπει να την πληρώσεις στην ΔΟΥ. Επίσης από σήμερα τα ξημερώματα πλέον έχεις πάει στη ΔΕΗ (άρα και πληρώνεις τιμολόγιο ΔΕΗ)
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μην τους χαλας το ονειρο. Πανακεια ο ιδιωτικος τομεας... ΝΟΤ Συμφωνοι αλλα η βαρυτητα δεν ειναι η ιδια για ολους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνοι αλλα η βαρυτητα δεν ειναι η ιδια για ολους. Συμφωνω. Το ιδιο ισχυει και για τους ΔΥ, αλλα εκει οχι απλα συνηθισαμε να καιγονται και τα χλωρα μαζι με τα ξερα, το απαιτουμε κιολας ως κοινωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα