Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω hol και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να δω τι ταχυτητες πιανω και ποιος ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο μου κτλ. οταν ειχα forthnet ηξερα . τωρα για τη hol μπορει να με βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Βάζεις 192.168.2.1 στην μπάρα διευθύνσεων του browser σου βάζεις

username+password = admin και

στο Lan -> DHCP Clients List βλέπεις σε ποιους δίνεις IP

ενώ τέρμα κάτω στο status βλέπεις με τη ταχύτητα συνδέεσαι στον κόμβο(άσχετα με το τι ταχύτητες πιάνεις)

Δημοσ.

ενώ τέρμα κάτω στο status βλέπεις με τη ταχύτητα συνδέεσαι στον κόμβο(άσχετα με το τι ταχύτητες πιάνεις)

1) username + password ? που υπαρχουν αυτα?

2)απο τι εξαρταται η ταχυτητα που πιανω? αναλογα με το router?

Δημοσ.

1) Αν πας στο 192.168.2.1 σου ζητάει να βάλεις username και password για να σε αφήσει να μπεις στο μενού του ρούτερ.

2)από όλα και από το ρούτερ(αν και είναι σχετικά μικρός παράγοντας) ιδίως από την απόσταση από τον κόμβο την ποιότητα των καλωδίων το πόσοι χρήστες είναι στο δίκτυο το πόσοι ταχύτητα δίνει η άλλη μεριά και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

1) Αν πας στο 192.168.2.1 σου ζητάει να βάλεις username και password για να σε αφήσει να μπεις στο μενού του ρούτερ.

2)από όλα και από το ρούτερ(αν και είναι σχετικά μικρός παράγοντας) ιδίως από την απόσταση από τον κόμβο την ποιότητα των καλωδίων το πόσοι χρήστες είναι στο δίκτυο το πόσοι ταχύτητα δίνει η άλλη μεριά και πάει λέγοντας.

1) εννοω δεν εχω κανενα username password . που τα βρισκω αυτα? στα χαρτια που εχω σχετικα με τη συνδεση που εκανα δεν αναφερει τιποτα.

2) οποτε δε μπορω να κανω κατι

Δημοσ.

1) εννοω δεν εχω κανενα username password . που τα βρισκω αυτα? στα χαρτια που εχω σχετικα με τη συνδεση που εκανα δεν αναφερει τιποτα.

2) οποτε δε μπορω να κανω κατι

Για αυτό σου είπα, βάζεις admin και στα δύο και μπαίνεις.

Δημοσ.

ααα . δε το καταλαβα. :P Downstream 13066 kbps .. καλα ειμαι?

Εξαρτάτε τι γραμμή έχεις,τι συμβόλαιο δηλαδή αν έχεις 12Mbit είσαι θεός αν έχεις 24Mbit τότε όχι και τόσο.

Δημοσ.

24 εχω και μου ειπε μαλιστα οτι η μεγιστη που μπορω να πιασω ο τεχνικος της hol ειναι 14,8 . και γενικα δεν εχω ακουσει να πιανει κανενας ταχυτητα πανω απο 16

Δημοσ.

Ε,δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη,γενικά αν είσαι κοντά σε κόμβο σε περιοχή με καλή υποδομή έπρεπε να πιάνεις 24 έστω και τα άγρια «μεσάνυχτα» (4-5 το πρωί) που θα είσαι σχετικά μόνος σου στο δίκτυο.

Δημοσ.

Διάβασε εδώ αν έχεις κουράγιο,βασικό που κρατάμε είναι το:

Χοντρικά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι κάθε 13.81 db εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1 km απόστασης από το DSLAM σας.

Αυτά που λέει τα βλέπουμε στο ADSL -> status.

Δημοσ.

24 εχω και μου ειπε μαλιστα οτι η μεγιστη που μπορω να πιασω ο τεχνικος της hol ειναι 14,8 . και γενικα δεν εχω ακουσει να πιανει κανενας ταχυτητα πανω απο 16

DownStream Connection Speed 16388 kbps

UpStream Connection Speed 852 kbps

Αν και μπορω να πιανω και παραπανω :P

Δημοσ.

DownStream Connection Speed 16388 kbps

UpStream Connection Speed 852 kbps

Αν και μπορω να πιανω και παραπανω :P

ωραια . μολις ακουσα καποιον που εχει πανω απο 16 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...