dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου ειναι παλιο πσ το διορθωσα και αναβει αλλα οταν βαλω το cd με τα windows δεν μπουταρει εκανα και clear cmos(κατι ετσι το λενε εκει που βγαζεις την παταρια και την ξαναβαλει μετα απο ενα λεπτο)μπηκα και στα bios αλλαξα κατι ρυθμησεις εκει εβαλα προτευων το dvd R αλλα παλι τιποτα.οταν πατησω το κουμπι ξεκιναει το πσ κανει ενα μπιμπ και μετα δεν δειχνει τιποτα...τι να φταιει λετε? ευχαριστω
orotoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Κι ο Μπουτάρης δεν πισι σου.. *οκ ντάξει.. διάβαζα κάτι κρύα ανέκδοτα γι αυτό.. ;ρ Χωρίς το cd των windows ξεκινάει? Το cd σε άλλο pc παίζει/boot-αρει?
dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Κι ο Μπουτάρης δεν πισι σου.. *οκ ντάξει.. διάβαζα κάτι κρύα ανέκδοτα γι αυτό.. ;ρ Χωρίς το cd των windows ξεκινάει? Το cd σε άλλο pc παίζει/boot-αρει? οχι φιλε δοκιμασα τωρα που 8υμηθηκα και με usb αλλα δεν δειχνει τιποτα μονο μαυρο ναι το εχω δοκιμασει στο πσ μου το cd δουλευει 100%
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 οχι φιλε δοκιμασα τωρα που 8υμηθηκα και με usb αλλα δεν δειχνει τιποτα μονο μαυρο ναι το εχω δοκιμασει στο πσ μου το cd δουλευει 100% Τίποτα τίποτα; Ούτε της πληροφορίες που δείχνει κανονικά το bios;;ή από εκεί και μετά δεν δείχνει τίποτα;
dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα τίποτα; Ούτε της πληροφορίες που δείχνει κανονικά το bios;;ή από εκεί και μετά δεν δείχνει τίποτα; κοιτα φιλε για να καταλαβεις παταω το F8 και μου εμφανιζει ενα μπλε παραθυρο και εκει διαλεγεις τον dvd R που ειναι το cd μεσα για να κανεις εγκαταστασει τα windows πατα enter και μετα απολυτο σκοταδει δεν δεινχει τιποτα μονο το πσ ακουψ που δουλευει
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 βαλε να κανει boot μονο απο το cd και να μην εχει για 2η επιλογη τιποτα αλλο.
dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 βαλε να κανει boot μονο απο το cd και να μην εχει για 2η επιλογη τιποτα αλλο. φιλε δεν σε κοροιδευω το εκανα αυτο που λες αλλα παλι τιποτα
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 κοιτα φιλε για να καταλαβεις παταω το F8 και μου εμφανιζει ενα μπλε παραθυρο και εκει διαλεγεις τον dvd R που ειναι το cd μεσα για να κανεις εγκαταστασει τα windows πατα enter και μετα απολυτο σκοταδει δεν δεινχει τιποτα μονο το πσ ακουψ που δουλευει Ε,άρα κάνεις εσύ λάθος έχει έναν κέρσορα πάνω αριστερά που αναβοσβήνει. Που σημαίνει ότι κάτι δεν ρύθμισες σωστά με τον δίσκο, μέσα στο bios ο δίσκος που θέλεις να βάλεις το λειτουργικό πρέπει να τον βλέπει σαν ide 1 master και το cd σαν ide1 secondary ή ide 2 ό,τι θέλεις.
dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ε,άρα κάνεις εσύ λάθος έχει έναν κέρσορα πάνω αριστερά που αναβοσβήνει. Που σημαίνει ότι κάτι δεν ρύθμισες σωστά με τον δίσκο, μέσα στο bios ο δίσκος που θέλεις να βάλεις το λειτουργικό πρέπει να τον βλέπει σαν ide 1 master και το cd σαν ide1 secondary ή ide 2 ό,τι θέλεις. οπα για κανε μου το λιγο λιανα να καταλαβω και πως το κανω...
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δες εδώ http://www.mikeshardware.com/howtos/howto_connect_ide_hd.html δίνει προσοχή στην πρώτη εικόνα,πρέπει δηλαδή να βρεις ποιο είναι το primary ide στην δική σου μητρική Και στην τελευταία,βάζεις τον δίσκο εκεί που λέει master και το cd όπου θες αλλού. Επίσης κοιτάς το jumper από τον δίσκο να είναι στο master ή στο cable select αυτό είναι απλά παράδειγμα πρέπει να δεις τον δικό σου δίσκο το τι λέει.
dimi5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δες εδώ http://www.mikeshardware.com/howtos/howto_connect_ide_hd.html δίνει προσοχή στην πρώτη εικόνα,πρέπει δηλαδή να βρεις ποιο είναι το primary ide στην δική σου μητρική Και στην τελευταία,βάζεις τον δίσκο εκεί που λέει master και το cd όπου θες αλλού. Επίσης κοιτάς το jumper από τον δίσκο να είναι στο master ή στο cable select αυτό είναι απλά παράδειγμα πρέπει να δεις τον δικό σου δίσκο το τι λέει. λες αυτο να φταιει φιλε? να σε καλα 8α το δοκιμασω και θα σου πω αν δουλεψει το εκανα φιλε αλλα παλι τιποτα βασικα ηταν σωστα που τα ειχα τα καλωδια
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Βάζεις άλλη συσκευή CD/dvd για να δεις μπας και έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει το δισκάκι. Αν μπορείς βάζεις και τον σκληρό σε άλλο Η/Υ για να δεις σε τι κατάσταση είναι αυτός.
dimi5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Βάζεις άλλη συσκευή CD/dvd για να δεις μπας και έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει το δισκάκι. Αν μπορείς βάζεις και τον σκληρό σε άλλο Η/Υ για να δεις σε τι κατάσταση είναι αυτός. τωρα να ρωτησω κανενα φιλο αν εχει αλλο CD/dvd.... τον σκληρο τον εχω δοκιμασει στο αλλο πσ και δουλευει?
dimi5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 νταξει ρε βρηκα το προβλημα ηταν το cd/dvd reader;P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα