Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει το Destiny? Σε κρατάει να το παίξεις και να το τερματίσεις;

Αλλιώς κρατώ σφιχτά τα λεφτά και παω για Sunset Ov. !?

Sunset Overdrive φίλος ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια στις κονσολες κανουν οτι μπορουν για να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα, δεν ειναι pc που αναλογα το hardware σου ανεβαζεις η κατεβαζεις ρυθμισεις για να πετυχεις το frame rate που θελεις. Στις κονσολες δεν εχεις αυτη την επιλογη οποτε η εμπειρια δεν διαφερει και παρα πολυ ειναι ομοιόμορφη. Το digital foundry ειναι για να τροφοδοτει ανουσιες κοντρες και τιποτε αλλο στις περισσοτερες περιπτωσεις, εβλεπα πχ στο GTA V να εχει 3-4 frames διαφορα σε καποιο σημειο και να η κοντρα απο κατω..

Μεγαλη διαφορα θα ηταν 30 με 60 frames, υπαρχει καποιο τετοιο παραδειγμα?? Δεν γνωριζω πραγματικα οποτε ρωταω, αν ναι τοτε εκει μπορεις να μιλησεις για μεγαλη διαφορα γιατι οσο και αν λενε το αντιθετο μερικοι 30 με 60 frames ειναι χαοτικη διαφορα στο gaming..

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια στις κονσολες κανουν οτι μπορουν για να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα, δεν ειναι pc που αναλογα το hardware σου ανεβαζεις η κατεβαζεις ρυθμισεις για να πετυχεις το frame rate που θελεις. Στις κονσολες δεν εχεις αυτη την επιλογη οποτε η εμπειρια δεν διαφερει και παρα πολυ ειναι ομοιόμορφη. Το digital foundry ειναι για να τροφοδοτει ανουσιες κοντρες και τιποτε αλλο στις περισσοτερες περιπτωσεις, εβλεπα πχ στο GTA V να εχει 3-4 frames διαφορα σε καποιο σημειο και να η κοντρα απο κατω..

Μεγαλη διαφορα θα ηταν 30 με 60 frames, υπαρχει καποιο τετοιο παραδειγμα?? Δεν γνωριζω πραγματικα οποτε ρωταω, αν ναι τοτε εκει μπορεις να μιλησεις για μεγαλη διαφορα γιατι οσο και αν λενε το αντιθετο μερικοι 30 με 60 frames ειναι χαοτικη διαφορα στο gaming..

Τomb Raider (reboot), 60fps στο μπλεϊστέσιο (με dips σε συγκεκριμένο σημείο που είναι ζιγκα στα transparency και particle effects).

Eδώ μέσα βέβαια διαβάσαμε οτι παρόλα αυτά, είναι προτιμότερο να το παίξεις στην κονσόλα που το τρέχει στα 30 γιατί..."λόγοι" (Γειά σου Cortana μόρτη :mrgreen: )

Aντικειμένικότητα - τι είναι αυτό ?

θα το ξαναπώ : καλά κάνει και μας κράζει το PC master race, εδω μετά βιας πιάνουμε στο 90% των τiτλων τα 30fps και μαλώνουμε για τα 1-2 καρέ που κερδίζει η μια έκδοση έναντι της άλλης σε συγκεκριμένες σκηνές - και το αντίθετο...Meanwhile, in PC land, 120fps+ :D

Eίμαστε αξιολύπητοι.

Δημοσ.

Ο μονος λογος να το παιξεις στα 30 στο x1 ειναι αν στις μαχες η συχνα επεφτε απο 60 σε 30 και στο ps4 ε εκει ειναι χειροτερο απο το σταθερο 30αρι οκ. Αν απο την αλλη "κραταγε" 60 με καποια φυσιολογικα drops οκ δεν λεμε κολλημενο ουτε στο pc γινεται αυτο τοτε δεν τιθεται θεμα.

Η pc land εχει αλλα προβληματα και κολληματα βεβαια.. :P Αλλα νομιζω πρεπει να ερθει καποια στιγμη οι console gamers να απαιτησουν το 60αρι σαν default, δεν ειμαστε παιδάκια πλεον να εντυπωσιαστουμε απο τα γραφικα και μονο. Καλα ειναι να υπαρχουν οκ αλλα gameplay > all.

Δημοσ.

Τomb Raider (reboot), 60fps στο μπλεϊστέσιο...

Μιας και το ανέφερες, είναι πραγματικά κατόρθωμα να κάνεις reboot παιχνίδι να τρέχει στα 60 fps στο ps4 και 30 fps στο one την ώρα που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one. Όχι τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Δημοσ.

...ρε παιδια .....pc και κονσολα ΕΓΩ τα βρίσκω δια φορετικα και απορώ πως μπορούν κάποιοι(...που έχουν κονσολα) να μπαίνουν στην διαδικασία να συγκρίνουν δυο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες στο χώρο....αν με ρωτήσεις εμένα που παιζω περισσότερο θα σου πω στη κονσολα...γιατι;λογο κοινότητας,λόγο του ότι όλοι παίζουν με χειριστήριο,λόγο του ότι οι σέρβερς ειναι καλητεροι στις κονσόλες,λόγο του ότι έχει πολύ περισσότερο κόσμο στα multiplayer....κ.ο.κ....φυσικά όμως θα  παίξω και στο PC ....και θα παίξω όπως παίζω στην κονσόλα...με χειριστήριο...ετσι έπαιζα,πριν παρω κονσόλα,και έτσι μου αρέσει να παιζω..

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το ανέφερες, είναι πραγματικά κατόρθωμα να κάνεις reboot παιχνίδι να τρέχει στα 60 fps στο ps4 και 30 fps στο one την ώρα που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one. Όχι τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Μετατόπιση τέρματος Χαρη μου, κακό πράμα, μην το κάνεις...To "όποτε μόνο μας βολεύει" ζει και βασιλεύει.

Επίσης : Οταν πας να "επιχειρηματολογήσεις" πρέπει να ξέρεις και να το κάνεις - το οτι "δεν είναι κατόρθωμα" που τρεχει στα 60fps στο μπλεϊστέσιο...τι λεει αυτό για την έκδοση στο One που τρέχει στα 30 ? Ε?

Δε μου λες, Witcher 3, Dying light..."πραγματικά" next-gen παιχνίδια είναι ή όχι ? Για να ξέρουμε και εμείς ρε φίλε... 900p Vs 1080p, επίσης, το fox engine του kojima (ουτε καν της Konami)...720p...Μάλλον "κουλός" είναι και ο Hideo και "lazy dev", καλα τα λέω φίλε ?

Είπαμε ρε παιδιά, όχι και έτσι, τουλάχιστον οταν πατε να παραθέσετε "επιχειρήματα" κάντε το σωστά, συζήτηση πάμε να κάνουμε, οχι ραντεβού έξω απο γήπεδο.

• Like 2
Δημοσ.

που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one.

Αν το αναφέρεις καμία δεκαριά φορές ακόμη, μπορεί να μας πείσεις. Δεν έχει καμία σημασία τι λένε όλοι οι άλλοι, μόνο εσύ ξέρεις.

Δημοσ.

Μετατόπιση τέρματος Χαρη μου, κακό πράμα, μην το κάνεις...To "όποτε μόνο μας βολεύει" ζει και βασιλεύει.

Επίσης : Οταν πας να "επιχειρηματολογήσεις" πρέπει να ξέρεις και να το κάνεις - το οτι "δεν είναι κατόρθωμα" που τρεχει στα 60fps στο μπλεϊστέσιο...τι λεει αυτό για την έκδοση στο One που τρέχει στα 30 ? Ε?

Δε μου λες, Witcher 3, Dying light..."πραγματικά" next-gen παιχνίδια είναι ή όχι ? Για να ξέρουμε και εμείς ρε φίλε... 900p Vs 1080p, επίσης, το fox engine του kojima (ουτε καν της Konami)...720p...Μάλλον "κουλός" είναι και ο Hideo και "lazy dev", καλα τα λέω φίλε ?

Είπαμε ρε παιδιά, όχι και έτσι, τουλάχιστον οταν πατε να παραθέσετε "επιχειρήματα" κάντε το σωστά, συζήτηση πάμε να κάνουμε, οχι ραντεβού έξω απο γήπεδο.

Red1 σε εχω ξαναρωτησει φιλτατε ξερεις να μου εξηγησεις τεχνικα γιατι στο ps τρεχει 60 και στο xbox οχι? και δεν εχω παρει απαντηση ακομα..... Ξερεις χωρις ειρωνια τι ειναι τα api και τι ρολο βαρανε και στο hardware? Μηπως ξεχνας το δικο σου παραδειγμα με το hardware λαθος της sony με το software λαθος της ms και πως τα συσχετίζεις?

Δημοσ.

Red1 σε εχω ξαναρωτησει φιλτατε ξερεις να μου εξηγησεις τεχνικα γιατι στο ps τρεχει 60 και στο xbox οχι? και δεν εχω παρει απαντηση ακομα..... Ξερεις χωρις ειρωνια τι ειναι τα api και τι ρολο βαρανε και στο hardware? Μηπως ξεχνας το δικο σου παραδειγμα με το hardware λαθος της sony με το software λαθος της ms και πως τα συσχετίζεις?

lepa μην "μορφώνεσαι" μονο απο το GAF, μάθε άλλα buzzwords και έλα να το ξανασυζητήσουμε. :)

Mάθαμε ολοι τι είναι τα api/sdk/fillrate/rendering pipeline/overdraw κτλπ κτλπ, σαν αυτούς που βάλανε μια 24αρα γραμμή πριν μερικά χρονάκια, ξεσκίστηκαν να κατεβάζουν ταινίες απο το piratebay και μου έγιναν ξαφνικά σινεφίλ ;) Ελα τώρα..."δεν"...μην το κάνεις...

Υποθέτω πως το "High definition" νομίζεις πως επινοήθηκε με την έλευση της προηγούμενης γενιάς κονσολών, καλά τα λέω ?

Μια ματιά φίλος να ρίξει κανείς στο ιστορικό μηνυμάτων και...δεν χρειάζεται να απαντήσω

• Like 2
Δημοσ.

lepa μην "μορφώνεσαι" μονο απο το GAF, μάθε άλλα buzzwords και έλα να το ξανασυζητήσουμε. :)

Mάθαμε ολοι τι είναι τα api/sdk/fillrate/rendering pipeline/overdraw κτλπ κτλπ, σαν αυτούς που βάλανε μια 24αρα γραμμή πριν μερικά χρονάκια, ξεσκίστηκαν να κατεβάζουν ταινίες απο το piratebay και μου έγιναν ξαφνικά σινεφίλ ;) Ελα τώρα..."δεν"...μην το κάνεις...

Υποθέτω πως το "High definition" νομίζεις πως επινοήθηκε με την έλευση της προηγούμενης γενιάς κονσολών, καλά τα λέω ?

Μια ματιά φίλος να ρίξει κανείς στο ιστορικό μηνυμάτων και...δεν χρειάζεται να απαντήσω

Παλι ομως αποφευγεις να μου απαντησεις τι ειναι και τι κανει... ασε τι ξερω εγω και ποσο καλα το ξερω η οχι, εσυ θελω να μου πεις τι ξερεις και περιμενω να μου απαντησεις... μπορεις να μου απαντησεις? το ποτε επινοηθηκε το hd και ποτε εγω το εμαθα δεν παιζει κανενα ρολο. 

Επισης το απο που μορφώνομαι και πως μορφωνομαι νομιζω δεν εχει καμια σημασια εδω μεσα σε αυτο το τοπικ...

Δημοσ.

Ερώτηση παιδιά. Σε ποια ευρωπαική χώρα παίζουν οι καλύτερες τιμές για το Live;

Εννοώ σε ποια χώρα να βάλω πως είμαι για να παίρνω κάποια παιχνίδια πιο φθηνά.

Εσενα σε ξεχασαμε με ολη αυτη την βαβουρα :P ... κανε την πατεντα με το χονκ κονγκ αν παιζει ακομα.... Εχω πολυ καιρο να αγορασω κατι. Γιατι Ευρωπη οι τιμες ειναι ιδιες και δεν κερδιζεις κατι.

Δημοσ.

Το ξανά λέω 900p είναι και το Evolve αλλά είναι ανώτερο οπτικά απ την έκδοση του 1080p του ps4. Αλλά είπαμε οι αριθμοί έχουν σημασία όχι το αποτέλεσμα. Γεγονός πάντως είναι ότι πέρα από τα exclusives που έχει φύγει πολύ μπροστά το one πλέον βλέπουμε και σημαντικά multiplatforms να τρέχουν καλύτερα σε αυτό και σε συνδυασμό με το live το κάνουν την πιο ολοκληρωμένη κονσολα αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

Το ξανά λέω 900p είναι και το Evolve αλλά είναι ανώτερο οπτικά απ την έκδοση του 1080p του ps4. Αλλά είπαμε οι αριθμοί έχουν σημασία όχι το αποτέλεσμα. Γεγονός πάντως είναι ότι πέρα από τα exclusives που έχει φύγει πολύ μπροστά το one πλέον βλέπουμε και σημαντικά multiplatforms να τρέχουν καλύτερα σε αυτό και σε συνδυασμό με το live το κάνουν την πιο ολοκληρωμένη κονσολα αυτή την στιγμή.

Πες το αλλη μια ρε μαν γιατι εγω δεν το καταλαβα!

• Like 2
Δημοσ.

Πες το αλλη μια ρε μαν γιατι εγω δεν το καταλαβα!

Μην νομίζεις φίλε Αναστάση, ακόμα και μετά από τόσες φορές που το είπα κάποιοι θα συνεχίσουν την ίδια καραμελα με τις αναλύσεις και του πίνακες με τα 1080p και 900p. Μήπως ξέρεις πότε πέφτει η Δευτέρα του Πάσχα του 2016;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...