Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο τιτλο οι διαφορες ειναι τεραστιες ,οσο αναφορα τον οπτικο τομεα

https://www.dualshockers.com/final-fantasy-xv-xbox-one-x-ps4-pro-comparison/

Ναι όντως - τώρα το βρήκα στο Neogaf. Είναι μέρα με την νύχτα γιατί συγκρίνουν στο βίντεο το lite mode (1080p) με το RES+HDR το οποίο είναι κανονικά unplayable από το ασταθές frame pacing στο pro, ενώ στο 1x είναι κορυφή....

Για να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε και θα μάθουμε...

Σαφως και ειναι σε πιο υψηλα επιπεδα στο χ αλλα δεν παυει να ειναι φρεσκο μηχανημα.σε μερικες μαχες το ειδα στα 25 frames.το αποτελεσμα δηλαδη δεν ειναι καλο.σκεφτομαι οτι αν δεν βγει μηχανημα με βαρβατο επεξεργαστη δεν θα ανεβει ο πυχης.για καποιον που σκεφτεται να παρει καποια κονσολα το χ ειναι κορυφη.σαν αναβαθμιση εμενα απο το προ στο χ με κολησε στο τοιχο

Αυτήν την καραμέλα με τον επεξεργαστή αφήστε την. Αν δεν ξέρετε, δεν ψάχνεστε μην την πετάτε. Πραγματικά.

Ναι δεν είναι rysen η Cpu στα pro/x1x αλλά ποιος σας είπε ότι χρειάζεται και τέτοια. Τι είστε system integrators, programmers, devs? Εγώ δεν είμαι αλλά ακούστε τι λένε ή διαβάστε. Δεν θα μιλήσω για το pro γιατί δεν με απασχολεί αλλά πραγματικά έχετε δει στα PC το όριο cpu και ειδικά σε σχέση με τις αναλύσεις και πως όσο ανεβαίνουν οι αναλύσεις ο επεξεργαστής είναι το τελευταίο πρόβλημα?

Θυμάστε τα benchmarks με mantle που οι FX κατά κάποιο μαγικό τρόπο φτάνανε σε απόδοση σχεδόν core i7?

Λοιπόν πριν πετάξετε ξανά την καραμέλα λες και είναι το x1x κανένα PC που θα τρέχει word και excel και Autocad και και και

δείτε κανένα slide από την GDC τι αλλαγές κάνανε στον "jaguar" του One Χ., δείτε πως τα περισσότερα draw calls του DX12 υλοποιήθηκαν σε επίπεδο hardware και στην CPU αλλά και στην GPU (command processors), αναρωτηθείτε πως είδατε GOW σε 4K/60 και πως ΔΕΝ θα δούμε GoW σε 4K/60 (ακόμα και τα racing αντίστοιχα δηλαδή...) και ελάτε να μου ξαναπείτε για αδύναμη CPU. Ένα σκασμό caches βάλανε επίσης εκεί μέσα. Κάποιοι μάλιστα σε forum που ασχολούνται με το επάγγελμα αναμένουν πότε αυτά υλοποιηθούν και σε επίπεδο discreet gpu....στα PC.

Το μόνο bottleneck σε αυτό το mid-gen upgrade είναι το PS4pro και ο πάτος gpu bandwidth του σε συνδυασμό με την χαμηλή μνήμη του. To 1Χ θα μπορούσε να θεωρηθεί και next gen υπό προϋποθέσεις.

Ψαχτείτε λίγο πριν γράψετε ότι να είναι. Πάντα θα υπάρχει το καλύτερο αλλά το x1x είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή και κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω. Κοινώς η CPU του 1Χ μόνο για "σκούπισμα"  είναι σχεδόν στο μηχανάκι και το λειτουργικό. Το παραμυθάκι τελείωσε. Ο δράκος είναι οι μηχανές (game engines) και το parity....

Απλώς θα σας πω πως και ps5/xbox2 να βγει με τα κέρατά του πάλι κάποιοι devs θα στοχεύσουν 4k/30 απλώς γιατί θέλουν πιο μεγάλο show.

Use the power of the Internet!

Εγώ είμαι ένα φερέφωνο απλό.

@ Chris πάσα μου έδωσες δεν μιλούσα προσωπικά προς θεού.

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν αρχισει αναφορες στο νεογκαφ ότι μερικα χβοχ ονε χ εχουν προβλήματα υπερθεμανσης με αποτέλεσμα να κλεινει η κονσολα μετα από ένα χρονικο διαστημα(ευχομαι να είναι μονο μεμονωμένα)και να μην είναι θεμα τροφοδοτικου κυριως.Παιδια για οσους αποκτησανε την κονσολα καλο θα ηταν να την στρεασαρετε καλα πρωτα για καποιες ωρες για να δειτε αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα..Υ.Γ Καλοριζικες και απροβλημάτιστες για οσους την αποκτησανε.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1457391&page=6

https://forums.xbox.com/en-US/thread...8-37af5179aad3

https://forums.xbox.com/en-US/thread...4-ad1194b7821b

https://forums.xbox.com/en-US/thread...6-1682cdb39abd

https://forums.xbox.com/en-US/thread...0-6272e793f464

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν κυκλοφορησει παιχνιδια οπως το Cuphead,το Forza 7 και φυσικα τα γνωστα multiplatform τυπου wolfenstein 2,call of duty ww2,evil within 2. Περαν απο το forza 7 που το εχει αναφερει αν θυμαμαι καλα ενας συμφορουμιτης σε γενικες γραμμες δεν εχει γινει καμια αναφορα/κουβεντα για καποιο παιχνιδι,αλλα η κουβεντα γυρναει γυρω απο την νεα κονσολα της MS και το εσωτερικο που φοραει.

Ρωτησα πιο πισω ποτε παιζουν οι εκπτωσεις στο store της microsoft για να αγορασω το forza 7 και τα dlc του Forza horizon 3,παλι απαντηση δεν πηρα.

Σου εχω απαντησει για το Forza παρεμπιπτοντως καποια ποστ πισω..

Δημοσ.

Το άφησα ανοιχτό να κατεβάζει απο τις 18:00 χθες μέχρι τις 7:00 το πρωί σήμερα. Χωρίς να έχει παιχνίδι βεβαια μέσα. Το πρωί ούτε που έκαιγε, απλά ζεστό. Στο forums.xbox.com μιλάνε για κονσόλες που δεν βγάζαν καθόλου αέρα απο πίσω.

Αλλά μην τρελενόμαστε, μην κάνουμε τώρα θέμα το τίποτα για μερικές ελάχιστες αστοχίες υλικού. Απο το Χβοχ 360 slim και μετά η MS έχει κάνει απίστευτη δουλειά σε θέμα ποιότητας κατασκευής και ψύξης. Το θεωρώ απίθανο να έκανε πισογύρισμα τώρα στο ΟΝΕ Χ.

Επίσης ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για συκγρίσεις με ps4 PRo. Tα παιχνίδια που συγκρίνουν έχουν πάρει όλα patch? 

Εμένα χθες στο Assanis ORIG, κατέβασε 1,8 γίγα. Σε αντίθεση με το forza7 που θέλει 45 γιγα update.

Xbox One X games: How to check for Enhanced updates on new console

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/876230/Xbox-One-X-games-guide-how-to-check-for-Enhanced-update-dashboard-release-date

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα χθες στο Assanis ORIG, κατέβασε 1,8 γίγα. Σε αντίθεση με το forza7 που θέλει 45 γιγα update.

Σε βλεπω πιο πολυ να κατεβαζεις παρα να παιζεις αν ειναι να κατεβαινουν τοσο μεγαλα updates :P

Μα καλα το Quantum break εφτασε τα σχεδον 180gb χωρου?Δηλαδη που να ειχε και multiplayer ....

Δημοσ.

Σε βλεπω πιο πολυ να κατεβαζεις παρα να παιζεις αν ειναι να κατεβαινουν τοσο μεγαλα updates :P

Μα καλα το Quantum break εφτασε τα σχεδον 180gb χωρου?Δηλαδη που να ειχε και multiplayer ....

Για τις πρώτες μέρες είναι δεδομένο αυτό, το έχουμε ξαναπεί.

Αλλά η τεχνολογία προς τα εκεί εξελίσσεται, μην κοιτάς που στο ελλάδα είμαστε ακόμα με τις αστείες "24αρες" adsl της vodafone και της wind κτλ. 

Δημοσ.

Επίσης να σημειωσουμε πως για το quantum break το μέγεθος μειώνεται στο μισό αν επιλέξει κάποιος να μην αντιγράψει τα live action episodes στο σκληρό. Ειναι καλο που υπάρχουν επιλογές.

Δημοσ.

Επίσης να σημειωσουμε πως για το quantum break το μέγεθος μειώνεται στο μισό αν επιλέξει κάποιος να μην αντιγράψει τα live action episodes στο σκληρό. Ειναι καλο που υπάρχουν επιλογές.

Ναι αλλά καλο θα ήταν να είχαμε περισσότερες δυνατότητες στην εγκατάσταση ενός παιχνιδιού, όπως π.χ. Εγώ εχω fullhd οθονη και δεν χρειάζομαι τα 4κ textures, όταν θα πάρω 4κ τηλεόραση τότε ναι... Αλλά με 5 παιχνίδια και ελευθερο χωρο 500gb... Είναι λίγο δύσκολο να έχεις αρκετα παιχνίδια στην κονσόλα.

Δημοσ.

Ναι σε αυτο συμφωνώ, γινεται στο πλει προ? Υποθέτω αν γινεται εκει καλα θα κανει η ΜΣ ενσωματωσει παρόμοια επιλογή αν δεν γινεται ούτε εκει σημαίνει πως δεν ειναι ακομη τεχνολογικα ώριμο. Ίσως σε μελλοντικό update

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε αυτο συμφωνώ, γινεται στο πλει προ? Υποθέτω αν γινεται εκει καλα θα κανει η ΜΣ ενσωματωσει παρόμοια επιλογή αν δεν γινεται ούτε εκει σημαίνει πως δεν ειναι ακομη τεχνολογικα ώριμο. Ίσως σε μελλοντικό update

Ελπίζω να το δούμε σύντομα... Γιατι αλλιώς θα βγάζουμε και θα βάζουμε εξωτερικούς δίσκους με το τσουβάλι... :P

• Moderators
Δημοσ.

Μετά τη χθεσινή απομάκρυνση μηνυμάτων και καθώς βλέπω διάθεση να ανέβουν οι τόνοι πάλι, υπενθυμίζω τα εξής, δεδομένης και της φρέσκιας κυκλοφορίας του Xbox One X:

• Αν εντοπίζετε προβληματικό μήνυμα στέλνετε report. Δεν απαντάτε σε αυτό, πόσω μάλλον σε επιθετικό τόνο ή εκνευρισμένο ύφος.
  • Μηνύματα που απευθύνονται σε άλλα μέλη με υποτιμητικό ή προσβλητικό ύφος θα διαγράφονται άμεσα και με συνέπειες στα μέλη που τα δημοσιεύουν.
  • Παραμείνετε on-topic. Μηνύματα που εκτροχιάζουν τη συζήτηση θα υπόκεινται σε διαγραφή όπου εντοπίζονται.

Απορίες για συντονιστικές ενέργειες και συστάσεις αποκλειστικά μέσω PM.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...