hexenlord Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, kostiger είπε ΑΡΡΩΣΤΙΑ!! https://www.eurogamer.net/articles/2018-04-11-red-dead-redemption-now-xbox-one-x-enhanced θελω πραγματικά να δω πως θα ειναι και το swfu, που ετσι και αλλιως ηταν power house στα γραφικα για την εποχή του. πραγματική φοβερή δουλεια απο μικροσοφτ 1 ώρα πριν, babis13 είπε Καλησπερα θα γινω συντομα κατοχος ενος xbox one s και εχω κάποιες ερωτησεις 1) το game pass παει μονο μηνα με τον μηνα; 2)ειχα το wired control του xbox one για pc χρειαζεται κατι επιπλεον να λειτουργησει στο xbox;καποιον adapter κλπ 3)υπαρχει κανα αξιοπιστο σαιτ για xbox live; 4)υπαρχουν καποια must have παιχνιδια;εστω και παλια...εχω να ασχοληθω με κονσολα 10 χρονια Ευχαριστω για τον χρονο σας 1. Εχει κάρτα ενός μηνα, 3ων, 6μηνου και 12μηνου 2.δεν θα εχεις θεμα 3. Αυτο που αναφέρθηκε και g2a 4. Oτι αναφέρθηκε, επιπλέον halo, halo wars2,forza horizon 3 1
yioults Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλημέρα σε όλους Μια ερώτηση. Τα παιχνίδια του Live Gold μπορείς να τα παίξεις και μετά την λήξη της συνδρομής? Ευχαριστώ
kostiger Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, hexenlord είπε θελω πραγματικά να δω πως θα ειναι και το swfu, που ετσι και αλλιως ηταν power house στα γραφικα για την εποχή του. πραγματική φοβερή δουλεια απο μικροσοφτ Τουμπανο θα ειναι, οπως και καθε αλλο πατσαρισμενο παιχνιδι κατα τη γνωμη μου. Οσα εχω δει τουλαχιστον γιατι δεν με ενδιεφερε να τα σκαλισω και ολα.. 1
hexenlord Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, yioults είπε Καλημέρα σε όλους Μια ερώτηση. Τα παιχνίδια του Live Gold μπορείς να τα παίξεις και μετά την λήξη της συνδρομής? Ευχαριστώ του 360 ναι, του ονε οχι.
hexenlord Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, yioults είπε Αν ξανακάνω συνδρομή υπάρχει διαθέσιμο? Aγαπητε τα πραγρματα ειναι απλα. Η ΜΣ κανει δώρο καθε μηνα 2 παιχνιδια χβοχ 360 και 2 παιιχνιδια χβοχ ονε. οτι παιχνίδι χβοχ360 κατεβάσεις στην κονσολα σου μένει για παντα στο προφίλ σου και μπορείς να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή, είτε εισαι σιλβερ είτε εισαι γκολντ. Ότι παιχνίδι χβοχ όνε κατεβάσεις επισης μένει στο προφίλ σου και μπορείς να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή με την προϋπόθεση να εισαι παράλληλα γκολντ συνδρομητής. Αν γίνεις σιλβερ, τα παιχνιδια χβοχ ονε θα ειναι στο προφίλ σου αλλα δεν θα τρέχουν. Αν ξαναγίνεις γκολντ (παρεις παλι συνδρομή δλδ), αυτομάτως θα αρχίσουν παλι να τρέχουν. 1
yioults Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, hexenlord είπε Aγαπητε τα πραγρματα ειναι απλα. Η ΜΣ κανει δώρο καθε μηνα 2 παιχνιδια χβοχ 360 και 2 παιιχνιδια χβοχ ονε. οτι παιχνίδι χβοχ360 κατεβάσεις στην κονσολα σου μένει για παντα στο προφίλ σου και μπορείς να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή, είτε εισαι σιλβερ είτε εισαι γκολντ. Ότι παιχνίδι χβοχ όνε κατεβάσεις επισης μένει στο προφίλ σου και μπορείς να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή με την προϋπόθεση να εισαι παράλληλα γκολντ συνδρομητής. Αν γίνεις σιλβερ, τα παιχνιδια χβοχ ονε θα ειναι στο προφίλ σου αλλα δεν θα τρέχουν. Αν ξαναγίνεις γκολντ (παρεις παλι συνδρομή δλδ), αυτομάτως θα αρχίσουν παλι να τρέχουν. Το έκανες όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται. Ευχαριστώ πολύ
babis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ακομα μια ερωτηση ειδα το g2a εχει καλες τιμες και σε καρτες και σε παιχνίδια...δέχεται prepaid της Πειραιώς;για το pc ψωνιζα μονο απο instamt gaming κ δεχοταν,επισης προτιμοτερο θεωρειται το ea pass η του xbox;
pollop Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 παλιοτερα πυ ειχα παρει καποια πραγματακια μια χαρα περναγε η καρτα της Πειραιως στο g2a. προσεχε, το ea acess δινει καποια στανταρ παιχνιδια της ea για οσο χρονο εχεις συνδρομη, τα οποια ανανεονονται κατα καιρους. το xbox pass δινει αρκετα παιχνιδια απο διαφορες εταιρειες (καινουρια και παλια)για τον χρονο παλι που εισαι συνδρομητης τσεκαρε τις λιστες με τα παιχνιδα(google search), καθως και το ποσο της συνδρομης που στην πρωτη περιπτωση https://psngames.org/games/xbox-one/ea-access-12-months-xb1 βγαινει λιγο πανω απο εικοσαρικο τον χρονο, ενω στην δευτερη γυρω στο δεκαρικο τον μηνα, αν δεν κανω λαθος
lak10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 ερχεται το xbox την παρασκευη. ειναι μεγαλα τρολ στην ms στις 5/4 μου στελνουν e-mail οτι λαβανε την κονσολα (ενω την ειχαν λαβει 26/3) και στις 6 την στελνουν παλι την ιδια βεβαια δεν την αλλαξαν ουτε τωρα
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Eχω πάθει ψιλο εγκεφαλικάκι με το red dead x one enhancement! Μιλάμε για κανονικό remastered! Χαίρομαι που έχω ακόμα τη συλλογή από το 360 ακόμα! BTW εχει στο store to undead nightmare expansion με 4,75€! Επρεπε η ΜS να το εβαζε σε ένα κουτάκι και να το εβγαζε retail. θα πούλαγε τρελά! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Socratis_g 1
comfuzio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Φτιάξανε επιτέλους και το Gears of War 2 για xbox one X! Εμένα είχε κανά χρόνο που δεν έλεγε να ανοίξει στο xbone από την στιγμή που είχα αγοράσει ένα DLC, αλλά τώρα παίζει GG και με πολύ αναβαθμισμένα γραφικά! (x9 pixel count λέει). Δώσανε δωρεάν και πολλά DLC για το 2 και 3
Socratis_g Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πραγματική μπόμπα! το ψήνω να το ξαναπιάσω πρίν τον οκτώβριο που θα βγει το καινούριο
lak10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 εγω δυστυχως το τελειωσα στο x πριν κανα 3μηνο αν ηξερα οτι θα αναβαθμιστει θα περιμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις