Luxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει ανωνυμια σε ο,τι γραφουμε, ακομα και σε διαφορα τσατ ή blogs, ναι ή οχι;
kostas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Βεβαιως και υπαρχει το Google ειναι φιλος σου , για σενα το κανει , για να μην ψαχνεις , δρομους , τσατ blogs ( ενα παραδειγμα σου αναφερα).
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει,μέχρι να κάνεις κάτι χοντρά παράνομο και αρχίσουν να σε κυνηγήσουν,έννοια σου και το κράτος σε βρίσκει.
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ακομα και με anonymaizers; Ο,τι γραφουμε το βλεπουν; Δλδ εαν γραψω μια βλακεια οτι παω να σκοτωσω καποιον, θα το δουν; Λογικα δε γινεται να ψαχνουν ολο το ιντερνετ, θα υπαρχουν ορισμενες φρασεις-κλειδια που θα ελεγχουν με καποιο προγραμμα, ειτε με κλησεις που θα κανουν πολιτες στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
soso75 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακομα και με anonymaizers; Ο,τι γραφουμε το βλεπουν; Δλδ εαν γραψω μια βλακεια οτι παω να σκοτωσω καποιον, θα το δουν; Λογικα δε γινεται να ψαχνουν ολο το ιντερνετ, θα υπαρχουν ορισμενες φρασεις-κλειδια που θα ελεγχουν με καποιο προγραμμα, ειτε με κλησεις που θα κανουν πολιτες στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Πολύ γενίκα το λές όμως κάτι ποιό συγκεκριμένο; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2012 από soso75
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω κατι συγκεκριμενο, ουτε σκοπευω να κανω κατι εγω. Απλα διαβαζω για την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος οτι εχει αποτρεψει αρκετες αυτοκτονιες, επειδη ο αλλος εγραψε στο τσατ του facebook οτι θα αυτοκτονησει, και τους βρηκαν αμεσως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Διαφημιστικό κόλπο είναι, για να υπάρχει θετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, σε τέτοιου είδους υπηρεσίες.
kinq1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Στην ελλάδα, το απόρρητο αίρεται μόνο σε περιπτώσεις κακουργημάτων. Αν πεις ότι θα σκοτώσεις κάποιον δεν ενδιαφέρεται κανείς, αν όντως σκοτώσεις κάποιον όμως... θα βρουν στο ιντερνετ ότι είχες προειδοποιήσει. Οπως έγινε πριν μερικούς μήνες με ένα νορβηγό νομίζω, που σκότωσε πολλά άτομα και βρήκαν ότι είχε κάνει προετοιμασίες μέσω ιντερνετ.
Luxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Διαφημιστικό κόλπο είναι, για να υπάρχει θετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, σε τέτοιου είδους υπηρεσίες. Δλδ ολες αυτες οι ειδησεις, ειναι ψευτικες; :S
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτές οι ειδήσεις δεν ειναι ψεύτικες αλλά ειναι σταγόνα στον ωκεανό. Υπάρχει ειδική συμφωνία των αρχών με παροχείς και μεγάλους ιστοτόπους. Αν γράψω αυτοκτονώ στο fb και υπάρξει κινητοποίηση, σε λίγες ώρες θα μου σπάσουν την πόρτα. Αν όμως γράψω στο fb οτι μαμιέται ο τάδε, τότε δεν θα γίνει τίποτα.
pp6210 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν γράψω αυτοκτονώ στο fb και υπάρξει κινητοποίηση, σε λίγες ώρες θα μου σπάσουν την πόρτα. Αν όμως γράψω στο fb οτι μαμιέται ο τάδε, τότε δεν θα γίνει τίποτα. ....εκτός αν ο τάδε είναι συγκεκριμένο χοντρό πολιτικό ...γουρούνι, που έκανε μήνυση σε blog πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμιση...
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ....εκτός αν ο τάδε είναι συγκεκριμένο χοντρό πολιτικό ...γουρούνι, που έκανε μήνυση σε blog πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμιση... Όποιος και να είσαι και να κάνεις μήνυση,αν αυτή έχει βάση,θα γίνει έλεγχος και αν είναι θα τον βρουν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτές οι ειδήσεις δεν ειναι ψεύτικες αλλά ειναι σταγόνα στον ωκεανό. Υπάρχει ειδική συμφωνία των αρχών με παροχείς και μεγάλους ιστοτόπους. Αν γράψω αυτοκτονώ στο fb και υπάρξει κινητοποίηση, σε λίγες ώρες θα μου σπάσουν την πόρτα. Αν όμως γράψω στο fb οτι μαμιέται ο τάδε, τότε δεν θα γίνει τίποτα. Δεν σου κάνει εντύπωση, πως μια υπηρεσία που έχει σκοπό την δίωξη του οικονομικού εγκλήματος, να διαφημίζεται για αποτροπές αυτοκτονιών; Η δράση της περιλαμβάνει μόνο εκείνες τις συμπεριφορές που έχουν αξιόποινο χαρακτήρα και εξετάζονται από τις Δικαστικές Αρχές. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1763&Itemid=378
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα