Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 4 κουτιά για εξωτερικούς δίσκους της ίδιας εταιρίας. αντί να έχω 4 τροφοδοτικά, μπορώ να φτιάξω ένα τροφοδοτικό με 4 εξόδους, ένα για κάθε σκληρό?

Δημοσ.

Πολύ μανούρα. Καλύτερα να συνεχίσεις να έχεις 4 τροφοδοτικά.

Ε,όχι και πάρα πολύ,παίρνεις ένα τροφοδοτικό πισιού και «απλά» αλλάζεις 4 βύσματα,ΑΝ δουλεύουν με τα στάνταρ 5 και 12V.

Δημοσ.

Ότι γίνεται μετατροπή στα καλώδια κλπ, οκ, γίνεται. Το θέμα όμως είναι αν αυτό ενδείκνεται.

Μήπως παραζεσταθεί ο μετασχηματιστής? Μήπως γίνει καμία εκρηξούλα και οι HDD πάνε στον αγύριστο?

Αυτό θέλει περισσότερο ψάξιμο απ' ότι πιστεύουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ μια φορά δεν εννοούσα το ίδιο πράμα,αντί για 4 μετασχηματιστές βάζεις ένα τροφοδοτικό από PC και βάζεις τα απαραίτητα βύσματα στα molex(ή τέλος πάντων στα καλώδια τους).

Ναι βρε, το καταλάβαμε. Το διευκρίνησες εξ' αρχής αφού.

Δημοσ.
Εγώ μια φορά δεν εννοούσα το ίδιο πράμα' date='αντί για 4 μετασχηματιστές βάζεις ένα τροφοδοτικό από PC και βάζεις τα απαραίτητα βύσματα στα molex(ή τέλος πάντων στα καλώδια τους).

Αν δεν κανω λαθος για να δωσει ρευμα το τροφοδοτικο πρεπει να επικοινωνήσει με την μητρική. Διαφορετικα θελει μοντα. Επισης εστω οτι γινεται πρεπει να δεις αν εχει περιθώριο ο controller της καθε θηκης να κουμπωσει μονο την sata και οχι την τροφοδοσία .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος για να δωσει ρευμα το τροφοδοτικο πρεπει να επικοινωνήσει με την μητρική. Διαφορετικα θελει μοντα. Επισης εστω οτι γινεται πρεπει να δεις αν εχει περιθώριο ο controller της καθε θηκης να κουμπωσει μονο την sata και οχι την τροφοδοσία .

Δεν κάνεις λάθος. Aκριβώς όπως τα λες είναι...

Δημοσ.

Ενα διακοπτακι που θα ενώνει το πράσινο καλώδιο με την γείωση όταν θέλεις να το βάλεις μπρος και είσαι οκ δεν θέλει επικοινωνία με την μητρική για να δουλέψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...