iolakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 έχω 4 κουτιά για εξωτερικούς δίσκους της ίδιας εταιρίας. αντί να έχω 4 τροφοδοτικά, μπορώ να φτιάξω ένα τροφοδοτικό με 4 εξόδους, ένα για κάθε σκληρό?
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πολύ μανούρα. Καλύτερα να συνεχίσεις να έχεις 4 τροφοδοτικά.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πολύ μανούρα. Καλύτερα να συνεχίσεις να έχεις 4 τροφοδοτικά. Ε,όχι και πάρα πολύ,παίρνεις ένα τροφοδοτικό πισιού και «απλά» αλλάζεις 4 βύσματα,ΑΝ δουλεύουν με τα στάνταρ 5 και 12V.
sakis.kom Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ότι γίνεται μετατροπή στα καλώδια κλπ, οκ, γίνεται. Το θέμα όμως είναι αν αυτό ενδείκνεται. Μήπως παραζεσταθεί ο μετασχηματιστής? Μήπως γίνει καμία εκρηξούλα και οι HDD πάνε στον αγύριστο? Αυτό θέλει περισσότερο ψάξιμο απ' ότι πιστεύουμε...
alex89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Oi εξωτερικοί σκληροί μετασχηματιστή δεν έχουν; Έχουν και τροφοδοτικό;
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο πράμμα εννοούσε : τροφοδοτικό=μετασχηματιστή.....
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ μια φορά δεν εννοούσα το ίδιο πράμα,αντί για 4 μετασχηματιστές βάζεις ένα τροφοδοτικό από PC και βάζεις τα απαραίτητα βύσματα στα molex(ή τέλος πάντων στα καλώδια τους).
alex89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο πράμμα εννοούσε : τροφοδοτικό=μετασχηματιστή..... ΟΚ thank you
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ μια φορά δεν εννοούσα το ίδιο πράμα,αντί για 4 μετασχηματιστές βάζεις ένα τροφοδοτικό από PC και βάζεις τα απαραίτητα βύσματα στα molex(ή τέλος πάντων στα καλώδια τους). Ναι βρε, το καταλάβαμε. Το διευκρίνησες εξ' αρχής αφού.
basilis5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ μια φορά δεν εννοούσα το ίδιο πράμα' date='αντί για 4 μετασχηματιστές βάζεις ένα τροφοδοτικό από PC και βάζεις τα απαραίτητα βύσματα στα molex(ή τέλος πάντων στα καλώδια τους). Αν δεν κανω λαθος για να δωσει ρευμα το τροφοδοτικο πρεπει να επικοινωνήσει με την μητρική. Διαφορετικα θελει μοντα. Επισης εστω οτι γινεται πρεπει να δεις αν εχει περιθώριο ο controller της καθε θηκης να κουμπωσει μονο την sata και οχι την τροφοδοσία . Sent from my iPhone using Insomnia
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν κανω λαθος για να δωσει ρευμα το τροφοδοτικο πρεπει να επικοινωνήσει με την μητρική. Διαφορετικα θελει μοντα. Επισης εστω οτι γινεται πρεπει να δεις αν εχει περιθώριο ο controller της καθε θηκης να κουμπωσει μονο την sata και οχι την τροφοδοσία . Δεν κάνεις λάθος. Aκριβώς όπως τα λες είναι...
ice25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ενα διακοπτακι που θα ενώνει το πράσινο καλώδιο με την γείωση όταν θέλεις να το βάλεις μπρος και είσαι οκ δεν θέλει επικοινωνία με την μητρική για να δουλέψει
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, αυτή είναι η μόντα που ανέφερε ο Βασίλης...
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ...δεν το λες και μόντα, όταν μπορείς αντί για διακοπτάκι να βάλεις ένα κομμάτι σύρμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα