Προς το περιεχόμενο

coca cola cherry / vanilla...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια γλυκιάς ανάμνησης χτες τυχαία βρήκα σε ένα περίπτερο στη Βούλα την coca cola Vanilla! Δεν σας κρύβω  ότι τρελάθηκα μόλις την είδα και επειδή έψαξα να δω αν όντως κυκλοφόρησε ξανά, έπεσα εδώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Πότε εληγε κοιταξες ?

Δημοσ.

Πότε εληγε κοιταξες ?

χαχαχα κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά ήταν όλα καλά. Μάλιστα όταν ρώτησα τον περιπτερά μου είπε ότι ξεκίνησε να φέρνει πρόσφατα!

Δημοσ.

Πότε εληγε κοιταξες ?

Όχι γιατί το πήρε κατευθείαν από το ράφι με τα ληγμένα.   :Ρ

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα να πίνω pepsi γιατί η coca cola μου προκαλεί καούρα στο στομάχι. Η zero οκ πίνεται αλλά σε σύγκριση με την pepsi max προτιμώ την δεύτερη. Η coca cola η κανονικη είναι θάνατος. Πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα παλιότερα. Γεράματα.

Δημοσ.

H Vanilla ηταν η καλυτερη, ειχα την εντυπωση οτι αρεσε μονο σε εμενα.. :P

κι ομως, αρεσε και σε μενα πολυ! Θυμαμαι που την επινα οταν ημουν μικρος, πριν κανα 10ρι χρονια, αλλα μετα εξαφανιστηκε. Ηταν καλη, και απ'οτι θυμαμαι εγω την επινα μονο... Θα θελα να ξαναδοκιμασω παντως! Απ'ο,τι διάβασα ξανακυκλοφορησε φετος στην Αγγλία και σιγα σιγα επεκτείνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και μαλλον απο αυτά που ειπε ενας φιλος απο πανω, ότι το βρηκε σε περιπτερο εδώ, μαλλον αρχιζει να εμφανιζεται και στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Είχα πιει πριν λίγο καιρό στο εξωτερικό που κυκλοφορούν κανονικά. (και αυτό γιατί είχα διαβάσει το θέμα του insomnia!!!)

Η βανίλια καλή είναι στις 3-4 πρώτες γουλιές. Μετά δεν καταλαβαίνεις γευση. Η κεράσι δεν μου έλεγε κ κάτι. γενικά αποτυχημένες εκδόσεις !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πότε εληγε κοιταξες ?

Μην ανησυχεις, τετοιου ειδους ροφηματα ειναι τοσο σαπια απο μονα τους που δε χρειαζεται να σε απασχολει η αναφερομενη ημερομηνια ληξης :lol:

Δημοσ.

Το target group της βανίλιας ήταν οι αγορές της Ασίας κατά κύριο λόγο.

Καλή προσομείωση της βανίλιας είναι το malibu-cola πάντως, και έχει και αλκοόλ. :-D

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλα τα post οποτε δεν ξέρω αν απάντησαν.

Αθηνα θυμάμαι πάνω στην λεωφόρο μεσογείων δεν θυμάμαι αριθμό είναι ένα περίπτερο πάντως μεταξύ των goodys και everest που είναι εκεί.

Επίσης έχει και ηράκλειο από επαρχία.. τώρα παραπάνω δεν ξέρω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρηκα και τις δυο γευσεις σε περιπτερο πανω στη Φωκιωνος Νεγρη, απεναντι απο την καφετερια Select.

.Δε θυμαμαι νουμερο. 

1ευρω εκαστη

Fail h vanilla.. h cherry κατι λεει ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...