Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας, αντιμετωπίζω το εξής κουλό πρόβλημα. Είπα να ξεκινήσω βάρη και ένας φίλος μου μου δάνεισε τους αλτήρες που είχε με τα αποσπώμενα βάρη διάφορων κιλών. Σε αυτό το στυλ δηλαδή. επειδής του παιδιού του τα έχω τόσο καιρό πρέπει κάποια στιγμή να του τα επιστρέψω πίσω, έτσι θα αγοράσω δικά μου. Όμως δεν με βολεύει να κάνω και με τους δύο αλτήρες ταυτόχρονα, κουράζομαι γρήγορα, κάνω μόνο με έναν αλτήρα, μια φορά με το ένα χέρι μια φορά με το άλλο, εναλάξ, και επειδής είμαι και άνεργος δυστηχώς λόγω οικονομίας αποφάσισα για αρχή να πάρω μόνο έναν αλτήρα και μερικά βάρη για τον ένα αλτήρα και μόνο.

Το κουλό είναι το εξής. Πάω στο πρώτο κατάστημα με είδη γυμναστικής και ζητάω έναν αλτήρα και μερικά βάρη. Ο πωλητής μου λέει ότι είναι σετ και δεν μπορώ να πάω μόνο ένα, πρέπει να πάρω δύο, και όσο επέμενα εγώ να πάρω μόνο έναν αλτήρα, τόσο επέμενε και αυτός να πάρω δύο. Τελικά έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα γιατί όπως είπα δεν βγαίνω στα λεφτά να πάρω 2 αλτήρες με τα ανάλογα βάρη.

Πάω στο δεύτερο κατάστημα και σε αυτό παρατήρησα ότι είχε χύμα σε έναν πάγκο αλτήρες και βάρη διάφορων κιλών. Τονίζω ότι τα είχε χύμα, δεν ήταν συσκευασμένα. Ζητάω έναν αλτήρα και αρχίζει και αυτός το ίδιο βιολί, ότι πρέπει να πάρω δύο γιατί είναι σετ.

Τελικά ρε παιδιά για πείτε μου, σας έχει τύχει εσάς κάτι τέτοιο; τι μπορώ να κάνω; Πρέπει να πάρω αναγκαστικά δύο αλτήρες ή είναι θέμα μάρκετινκ να σου λένε ότι χρειάζεσαι 2 αλτήρες για να πουλάνε περισσότερο; Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι αλτήρες πωλούνται πάντα σε ζευγάρι. Τουλάχιστον από τις εταιρείες που γνωρίζω. Με έναν αλτήρα δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη προπόνηση. Ψάξε για μεταχειρισμένο ή κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσεις να πάρεις και τους 2. Σε τί τιμές τους βρίσκεις;

Δημοσ.

www.getitnow.gr/cat/me-and-home/athlisi-ygeia/mikra-organa-aksesoyar/barakia-elatiria/

Τα πουλάνε ένα ένα.

μένω επαρχία σε χωριό και θα μου βγει ο κούκος αηδόνι αν παραγγείλω βάρη, λόγω μεταφορικών και εξαιτίας του βάρους.

Οι αλτήρες πωλούνται πάντα σε ζευγάρι. Τουλάχιστον από τις εταιρείες που γνωρίζω. Με έναν αλτήρα δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη προπόνηση. Ψάξε για μεταχειρισμένο ή κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσεις να πάρεις και τους 2. Σε τί τιμές τους βρίσκεις;

Έχεις δίκιο ότι με έναν αλτήρα δεν μπορώ να κάνω ολοκληρωμένη προπόνηση, αλλά όπως είπα στο αρχικό μύνημα ένας φίλος μου μου δάνεισε τους αλτήρες του αλλά δεν μπορώ να κάνω και με τους δυο ταυτόχρονα δεν με βολεύει, δηλαδή εγώ τώρα κάνω μόνο με τον ένα, τον άλλο τον έχω στην άκρη. Έλεγα να πάρω τώρα έναν αλτήρα και να έκανα μόνο με αυτόν και στο μέλλον όταν ξαναμαζέψω λεφτά να έπερνα και άλλον αλτήρα.

Σχετικά με τις τιμές, στον δεύτερο που πήγα που είχε τους αλτήρες και τα βάρη χύμα σε έναν πάγκο μου είπε ότι οι αλτήρες κοστίζουν 10 ευρώ ο ένας, και για κάθε κιλό που προσθέτω πάει 2ευρώ/κιλό.

Αν δεν γίνεται αλλιώς θα πάρω και τους δυο αλτήρες αφού είναι σετ, αλλά θα πάρω βάρη μόνο για τον ένα, και με τον καιρό θα αγοράσω και άλλα βάρη για τον δεύτερο αλτήρα.

Δημοσ.

Που να ψάξω για πάγκο ασκήσεων; Οι τιμές που έχω δει είναι υπερβολικά υψηλές!

Στο amazon πάντως έχει μια σουπερ προσφορά...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GTCBWU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Από Ελλάδα υπάρχει τίποτα;

Στην Θεσσαλονίκη ή κάποιο ειδικό eshop;

Δημοσ.

Δηλαδή ήθελες να πάρεις ένα τέτοιο και δεν στο έδινε?? Πάρτο από το ηλεκτρονικό κατάστημα και αγόρασε τα κιλά από κατάστημα.

ακριβώς, ήθελα να πάρω ένα τέτοιο και να προσθέσω μερικά κιλά, αλλά μου λένε ότι τέτοια πουλάνε μόνο σε σετ των δύο. Δεν δείνουν μόνο ένα.

Αν σε ενδιαφέρει με 33Ε, 17κιλά 4 x 0.5kg, 4 x 1.25kg, 4 x 2.5kg discs + δύο αλτήρες

http://www.amazon.co.uk/York-20kg-Cast-Iron-Dumbell/dp/B004ELB550/ref=pd_sim_sg_1

Δεν θέλω να μπλέξω με εξωτερικό, ούτε με αποστολές (ακόμη και από Ελλάδα) λόγω μεγάλου κόστους μεταφορικών. Εξάλου έχω μια προπληρωμένη κάρτα Visa και για κάποιο άγνωστο λόγο δεν την δέχετεο το Amazon.co.uk (ήθελα να παραγγείλω κάτι άλλο από εκεί παλιότερα και δεν τα κατάφερα).

Δηλαδή ήθελες να πάρεις ένα τέτοιο και δεν στο έδινε?? Πάρτο από το ηλεκτρονικό κατάστημα και αγόρασε τα κιλά από κατάστημα.

επείσης στο λινκ που μου δείνεις μπορεί φαινομενικά να είναι φθηνότερο από το τοπικό κατάστημα, αλλά αν υπολογίζεις και τα έξοδα αποστολής τελικά βγαίνει ποιό ακριβό.

Δημοσ.

Δεν θέλω να μπλέξω με εξωτερικό, ούτε με αποστολές (ακόμη και από Ελλάδα) λόγω μεγάλου κόστους μεταφορικών. Εξάλου έχω μια προπληρωμένη κάρτα Visa και για κάποιο άγνωστο λόγο δεν την δέχετεο το Amazon.co.uk (ήθελα να παραγγείλω κάτι άλλο από εκεί παλιότερα και δεν τα κατάφερα).

Δεν πληρώνεις μεταφορικά και μπορείς να κάνεις αγορά με μία απλή χρεωστική χωρίς προβλήματα.

Αν επιμένεις Ελλάδα πέρνα και απο κάποιο praktiker/carrefour αν και τα τσιμπάνε απότι θυμάμαι

Δημοσ.

Που μένεις; Δεν υπάρχει getitnow κοντά;

Μένω σε χωριό στην επαρχία, δεν είμαι πουθενά κοντά. Πάνω στον τομέα που με ενδιαφέρει, δηλαδή είδη γυμναστικής δεν έχουμε κανένα μεγάλο κατάστημα - αλυσίδα, έχουμε μόνο μερικά συνοικιακά καταστήματα.

Δεν πληρώνεις μεταφορικά και μπορείς να κάνεις αγορά με μία απλή χρεωστική χωρίς προβλήματα.

Αν επιμένεις Ελλάδα πέρνα και απο κάποιο praktiker/carrefour αν και τα τσιμπάνε απότι θυμάμαι

Είσαι σίγουρος για τα μεταφορικά; είναι ανεξαρτήτου βάρους;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για τα μεταφορικά; είναι ανεξαρτήτου βάρους;

Ναι, έχω πάρει 2 απο αυτά + 1 σετ με 4χ5kg χωρίς μεταφορικά και μάλιστα τα είχα πετύχει 18-20λίρες έκαστο.Μου τα έστειλα με κούριερ της dhl στο σπίτι.

Να επιλέξεις το free super saver εκεί που λέει μέθοδο αποστολής και να πληρώσεις σε λίρες, περισσότερα μπορείς να βρεις με μια αναζήτηση στο forum ;)

Δημοσ.

Μια απλή χρεωστική από Πειραιώς ή Alphabank δουλεύει κανονικά στο amazon.

Ενώ Εθνική-Εμπορική-Τ.Τ δεν νομίζω να κάνουν για αγορές μέσω ιντερνετ.

Δημοσ.

Λοιπόν, επαναλαμβάνω για πολυωστή φορά ότι είμαι στην μέση του πουθενά, δεν έχουμε τίποτα από τα μεγάλα καταστήματα - αλυσίδες που υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Δεν είμαι πουθενά κοντά σε κάποια μεγάλη πόλη.

Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι φυσικό να μην μπορούν να σου πουλήσουν μόνο έναν αλτήρα και να σε αναγκάζουν να αγοράσεις σετ των δύο. Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω, είμαι σε ενδιασμό αλλά ίσως επειχειρήσω να κάνω μια δοκιμή με το Amazon να δω αν θα δεχτεί την απλή χρεωστική κάρτα που έχω, και μετά θα δω τι θα κάνω.

Δημοσ.

Λοιπόν, επαναλαμβάνω για πολυωστή φορά ότι είμαι στην μέση του πουθενά, δεν έχουμε τίποτα από τα μεγάλα καταστήματα - αλυσίδες που υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Δεν είμαι πουθενά κοντά σε κάποια μεγάλη πόλη.

Το getitnow κάνει δωρεάν παράδοση σε ΕΛΤΑ. Ούτε ταχυδρομείο έχετε;

Αν μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους μπορείς να συνεννοηθείς παράδοση στο κοντινότερο ΕΛΤΑ.

http://www.getitnow.gr/deliveryhelp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...