gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το getitnow κάνει δωρεάν παράδοση σε ΕΛΤΑ. Ούτε ταχυδρομείο έχετε; Αν μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους μπορείς να συνεννοηθείς παράδοση στο κοντινότερο ΕΛΤΑ. http://www.getitnow.gr/deliveryhelp Πω ρε φίλε τι λες τώρα; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν το έχει κάνει άλλος αυτό. Ταχυδρομείο απλό Ελτά έχουμε. Παίζει να είναι το μόνο κατάστημα που κάνει τέτοια διευκόλυνση. Από δω και στο εξής θα παραγγέλνω μόνο εκεί. Φίλε μου με έσωσες, βρήκα κι όλας ότι ήθελα. Από δω και στο εξής μόνο get it now. Πως δεν το πήρε το μάτι μου παλιότερα;
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τι ασκησεις κανεις και δε μπορεις να κανεις με 2 αλτηρες μαζι? κατι μου λεει οτι κανεις καγκουριες και βαζεις περισσοτερα κιλα απ οσα πρεπει,απλα για να νομιζεις οτι εισαι δυνατος. δοκιμασε με λιγοτερα κιλα να κανεις σωστα την ασκηση
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πω ρε φίλε τι λες τώρα; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν το έχει κάνει άλλος αυτό. Ταχυδρομείο απλό Ελτά έχουμε. Παίζει να είναι το μόνο κατάστημα που κάνει τέτοια διευκόλυνση. Από δω και στο εξής θα παραγγέλνω μόνο εκεί. Φίλε μου με έσωσες, βρήκα κι όλας ότι ήθελα. Από δω και στο εξής μόνο get it now. Πως δεν το πήρε το μάτι μου παλιότερα; Excited και το κλασσικό...
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τι ασκησεις κανεις και δε μπορεις να κανεις με 2 αλτηρες μαζι? κατι μου λεει οτι κανεις καγκουριες και βαζεις περισσοτερα κιλα απ οσα πρεπει,απλα για να νομιζεις οτι εισαι δυνατος. δοκιμασε με λιγοτερα κιλα να κανεις σωστα την ασκηση βασικά είναι λίγο μεγάλοι οι αλτήρες στο μήκος και με χτυπάνε στην κοιλιά όταν κατεβάζω κάτω το χέρι μου, επιπλέον είμαι εντελώς αγύμναστος, ναι μεν έχω λίγα κιλά αλλά κουράζομαι γρήγορα. Έχω σκοπό να πάρω και 2ο αλτήρα αλλά ποιό μετά.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 βαλε ακομα πιο λιγα κιλα. θα εκπλαγεις για το αποτελεσμα μπορει να νομιζεις οτι με πολλα κιλα δυναμωνεις πιο γρηγορα,αλλα αν κανεις λαθος την ασκηση απλα κουραζεσαι χωρις να γυμναζεσαι καθολου.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 βασικά είναι λίγο μεγάλοι οι αλτήρες στο μήκος και με χτυπάνε στην κοιλιά όταν κατεβάζω κάτω το χέρι μου, επιπλέον είμαι εντελώς αγύμναστος, ναι μεν έχω λίγα κιλά αλλά κουράζομαι γρήγορα. Έχω σκοπό να πάρω και 2ο αλτήρα αλλά ποιό μετά. Όταν κατεβάζεις το χέρι σου, τον αλτήρα τον γυρνάς κάθετα σε σχέση με όταν είναι πάνω το χέρι σου. Εσύ κάνεις όλη την κίνηση ίδια, που δεν είναι το σωστό
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Όταν κατεβάζεις το χέρι σου, τον αλτήρα τον γυρνάς κάθετα σε σχέση με όταν είναι πάνω το χέρι σου. Εσύ κάνεις όλη την κίνηση ίδια, που δεν είναι το σωστό έχεις δίκιο, αλλά τώρα έχω ξεκινήσει, δεν έχω μάθει ακόμη. Έχω δει αρκετά βιντεάκια στο youtube με ασκήσεις με αλτήρες αλλά δεν έχω καθήσει ακόμη να τα μελετήσω διεξοδικά.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εννοώ όταν κάνεις δικέφαλους. Αν κατάλαβες πως το είπα, κάνε το έτσι και θα δεις ότι θα σου φαίνεται πολύ πιο φυσιολογική η κίνηση και δεν θα βρίσκουν πάνω σου και οι αλτήρες
spyroskonst Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 φίλε μου ψάξτο όσο μπορείς καλύτερα γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθος τις ασκήσεις (ειδικά όταν προτιμάς έναν αλτήρα την ώρα που είχες 2ο στην διάθεσή σου), και το κυριότερο μπορεί να τραυματατιστείς άσχημα & να σε πάει βδομάδες/μήνες πίσω.
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Με πόσα κιλά κάνεις δικέφαλους; στο ένα έχω 5 κιλά, στο άλλο 7.5. Πότε κάνω με το ένα, πότε με το άλλο.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 στο ένα έχω 5 κιλά, στο άλλο 7.5. Πότε κάνω με το ένα, πότε με το άλλο. ποσα κιλα εισαι και ποσο υψος και ηλικια?
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ποσα κιλα εισαι και ποσο υψος και ηλικια? 25 χρονών, 1.72 μέτρα και 84 κιλά, πριν είμουν γύρω στα 96 αλλά κατάφερα να χάσω 12 κιλά εως τώρα. Αν χάσω άλλα 10 μέχρι το καλοκαίρι να γίνω 74 μια χαρά θα είναι. Κάνω και άλλες ασκήσεις (ποδήλατο, τρέξιμο, μπάσκετ, κολύμπι το καλοκαίρι κλπ)
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 μη βιαζεσαι να χασεις κιλα και να γυμναστεις,μονο προβληματα θα κερδισεις. χαλαρα χαλαρα ξεκινα με τους αλτηρες ακομα και σκετες τις λαβες χωρις εξτρα βαριδια,και κανε πολλες επαναληψεις μεχρι να μαθει το σωμα σου να κανει την ασκηση.και μετα ανεβαζε σιγα σιγα(πολυ σιγα)
Dimitris362 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 βγαλε βιντεο τον εαυτο σου και συγκρινε την κινηση με αυτην που βλεπεις στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα