Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το getitnow κάνει δωρεάν παράδοση σε ΕΛΤΑ. Ούτε ταχυδρομείο έχετε;

Αν μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους μπορείς να συνεννοηθείς παράδοση στο κοντινότερο ΕΛΤΑ.

http://www.getitnow.gr/deliveryhelp

Πω ρε φίλε τι λες τώρα; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν το έχει κάνει άλλος αυτό. Ταχυδρομείο απλό Ελτά έχουμε. Παίζει να είναι το μόνο κατάστημα που κάνει τέτοια διευκόλυνση. Από δω και στο εξής θα παραγγέλνω μόνο εκεί. Φίλε μου με έσωσες, βρήκα κι όλας ότι ήθελα. Από δω και στο εξής μόνο get it now. Πως δεν το πήρε το μάτι μου παλιότερα;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ασκησεις κανεις και δε μπορεις να κανεις με 2 αλτηρες μαζι?

κατι μου λεει οτι κανεις καγκουριες και βαζεις περισσοτερα κιλα απ οσα πρεπει,απλα για να νομιζεις οτι εισαι δυνατος.

δοκιμασε με λιγοτερα κιλα να κανεις σωστα την ασκηση

Δημοσ.

Πω ρε φίλε τι λες τώρα; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν το έχει κάνει άλλος αυτό. Ταχυδρομείο απλό Ελτά έχουμε. Παίζει να είναι το μόνο κατάστημα που κάνει τέτοια διευκόλυνση. Από δω και στο εξής θα παραγγέλνω μόνο εκεί. Φίλε μου με έσωσες, βρήκα κι όλας ότι ήθελα. Από δω και στο εξής μόνο get it now. Πως δεν το πήρε το μάτι μου παλιότερα;

Excited

excited-crocodile-32715-1246917566-3.jpg

image-11.gifexcited.gifdance2orcelebrateeee.gif

και το κλασσικό...

340x-1.gif

Δημοσ.

τι ασκησεις κανεις και δε μπορεις να κανεις με 2 αλτηρες μαζι?

κατι μου λεει οτι κανεις καγκουριες και βαζεις περισσοτερα κιλα απ οσα πρεπει,απλα για να νομιζεις οτι εισαι δυνατος.

δοκιμασε με λιγοτερα κιλα να κανεις σωστα την ασκηση

βασικά είναι λίγο μεγάλοι οι αλτήρες στο μήκος και με χτυπάνε στην κοιλιά όταν κατεβάζω κάτω το χέρι μου, επιπλέον είμαι εντελώς αγύμναστος, ναι μεν έχω λίγα κιλά αλλά κουράζομαι γρήγορα. Έχω σκοπό να πάρω και 2ο αλτήρα αλλά ποιό μετά.

Δημοσ.

βαλε ακομα πιο λιγα κιλα.

θα εκπλαγεις για το αποτελεσμα

μπορει να νομιζεις οτι με πολλα κιλα δυναμωνεις πιο γρηγορα,αλλα αν κανεις λαθος την ασκηση απλα κουραζεσαι χωρις να γυμναζεσαι καθολου.

Δημοσ.

βασικά είναι λίγο μεγάλοι οι αλτήρες στο μήκος και με χτυπάνε στην κοιλιά όταν κατεβάζω κάτω το χέρι μου, επιπλέον είμαι εντελώς αγύμναστος, ναι μεν έχω λίγα κιλά αλλά κουράζομαι γρήγορα. Έχω σκοπό να πάρω και 2ο αλτήρα αλλά ποιό μετά.

Όταν κατεβάζεις το χέρι σου, τον αλτήρα τον γυρνάς κάθετα σε σχέση με όταν είναι πάνω το χέρι σου. Εσύ κάνεις όλη την κίνηση ίδια, που δεν είναι το σωστό

Δημοσ.

Όταν κατεβάζεις το χέρι σου, τον αλτήρα τον γυρνάς κάθετα σε σχέση με όταν είναι πάνω το χέρι σου. Εσύ κάνεις όλη την κίνηση ίδια, που δεν είναι το σωστό

έχεις δίκιο, αλλά τώρα έχω ξεκινήσει, δεν έχω μάθει ακόμη. Έχω δει αρκετά βιντεάκια στο youtube με ασκήσεις με αλτήρες αλλά δεν έχω καθήσει ακόμη να τα μελετήσω διεξοδικά.

Δημοσ.

Εννοώ όταν κάνεις δικέφαλους. Αν κατάλαβες πως το είπα, κάνε το έτσι και θα δεις ότι θα σου φαίνεται πολύ πιο φυσιολογική η κίνηση και δεν θα βρίσκουν πάνω σου και οι αλτήρες

Δημοσ.

φίλε μου ψάξτο όσο μπορείς καλύτερα γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθος τις ασκήσεις (ειδικά όταν προτιμάς έναν αλτήρα την ώρα που είχες 2ο στην διάθεσή σου), και το κυριότερο μπορεί να τραυματατιστείς άσχημα & να σε πάει βδομάδες/μήνες πίσω.

Δημοσ.

στο ένα έχω 5 κιλά, στο άλλο 7.5. Πότε κάνω με το ένα, πότε με το άλλο.

ποσα κιλα εισαι και ποσο υψος και ηλικια?

Δημοσ.

ποσα κιλα εισαι και ποσο υψος και ηλικια?

25 χρονών, 1.72 μέτρα και 84 κιλά, πριν είμουν γύρω στα 96 αλλά κατάφερα να χάσω 12 κιλά εως τώρα. Αν χάσω άλλα 10 μέχρι το καλοκαίρι να γίνω 74 μια χαρά θα είναι. Κάνω και άλλες ασκήσεις (ποδήλατο, τρέξιμο, μπάσκετ, κολύμπι το καλοκαίρι κλπ)

Δημοσ.

μη βιαζεσαι να χασεις κιλα και να γυμναστεις,μονο προβληματα θα κερδισεις.

χαλαρα χαλαρα

ξεκινα με τους αλτηρες ακομα και σκετες τις λαβες χωρις εξτρα βαριδια,και κανε πολλες επαναληψεις μεχρι να μαθει το σωμα σου να κανει την ασκηση.και μετα ανεβαζε σιγα σιγα(πολυ σιγα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...