gokuthelegend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα τα έχω όλα υπόψην μου, εννοείται ότι θέλω να κάνω σωστή γυμναστική.
Adon1s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά γειά σας, αντιμετωπίζω το εξής κουλό πρόβλημα. Είπα να ξεκινήσω βάρη και ένας φίλος μου μου δάνεισε τους αλτήρες που είχε με τα αποσπώμενα βάρη διάφορων κιλών. Σε αυτό το στυλ δηλαδή. επειδής του παιδιού του τα έχω τόσο καιρό πρέπει κάποια στιγμή να του τα επιστρέψω πίσω, έτσι θα αγοράσω δικά μου. Όμως δεν με βολεύει να κάνω και με τους δύο αλτήρες ταυτόχρονα, κουράζομαι γρήγορα, κάνω μόνο με έναν αλτήρα, μια φορά με το ένα χέρι μια φορά με το άλλο, εναλάξ, και επειδής είμαι και άνεργος δυστηχώς λόγω οικονομίας αποφάσισα για αρχή να πάρω μόνο έναν αλτήρα και μερικά βάρη για τον ένα αλτήρα και μόνο. Το κουλό είναι το εξής. Πάω στο πρώτο κατάστημα με είδη γυμναστικής και ζητάω έναν αλτήρα και μερικά βάρη. Ο πωλητής μου λέει ότι είναι σετ και δεν μπορώ να πάω μόνο ένα, πρέπει να πάρω δύο, και όσο επέμενα εγώ να πάρω μόνο έναν αλτήρα, τόσο επέμενε και αυτός να πάρω δύο. Τελικά έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα γιατί όπως είπα δεν βγαίνω στα λεφτά να πάρω 2 αλτήρες με τα ανάλογα βάρη. Πάω στο δεύτερο κατάστημα και σε αυτό παρατήρησα ότι είχε χύμα σε έναν πάγκο αλτήρες και βάρη διάφορων κιλών. Τονίζω ότι τα είχε χύμα, δεν ήταν συσκευασμένα. Ζητάω έναν αλτήρα και αρχίζει και αυτός το ίδιο βιολί, ότι πρέπει να πάρω δύο γιατί είναι σετ. Τελικά ρε παιδιά για πείτε μου, σας έχει τύχει εσάς κάτι τέτοιο; τι μπορώ να κάνω; Πρέπει να πάρω αναγκαστικά δύο αλτήρες ή είναι θέμα μάρκετινκ να σου λένε ότι χρειάζεσαι 2 αλτήρες για να πουλάνε περισσότερο; Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. φίλε μου εννοείται οτι μπορείς να πάρεις και 1 μόνο αλτήρα με αποσπώμενα βάρη . Εγω είχα 1 αλτήρα και την προηγούμενη εβδομάδα πήγα σε μαγαζί με αθλητικά , ζητησα 1 αλτήρα με 2 αποσπώμενα βάρη , μου τα έδωσαν και έφυγα . Το ίδιο και ο κολλητός μου σε μαγαζί με αθλητικά στην γειτονιά του . Θέλω να πώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το οτι πωλούνται μόνο σετ , με την καμία . Μόνο αν είναι αυτα τα πακέτα που τα βαρη είναι μονοκόματα σε κάτι γκεουλίστικα χρώματα γαλάζια,ροζ κλπ (καταλαβες φαντάζομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα