talope Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα. Θελω να κανω shoutcast streaming απο εναν υπολογιστη Mac σε εναν υπολογιστη windows τοπικα. Θελω ουσιαστικα να παιζω μουσικη με το Virtual DJ 7 (σγκεκριμενα με αυτο το προγραμα οχι με winamp, vlc, sam) απο το mac και απο το windows pc να παρω αυτο το stream και να το ακουσω-επεξεργαστω κλπ. Εχω ψαξει αρκετες ωρες σε αγγλικα forums αλλα δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο. Η μονη λυση που εχω βρει ειναι να το κανω αυτο μεσω ιντερνετ αλλα χρειαζομαι 1 σερβερ για αυτο εστω και free, πραγμα το οποιο γεμιζει την συνδεση μου στο ιντερνετ (δεν θελω να γινει μεσω ιντερνετ για διαφορους λογους). Θα ημουν πραγματικα ευγωμων αν καποιος μπορουσε να μου δωσει εναν πληρες οδηγο για να γινει αυτο η να μου περιγραψει ολη την διαδικασια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο με το vlc αν τα καταφέρεις,που υπάρχει και για τους δύο win+mac δες εδώ τα λέει απλά,το μόνο που πρέπει να βρεις είναι το IP που έχει το pc στο δίκτυο.
talope Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει το Mac μουσικη απο το Virtual Dj και αυτος ο ηχος να γινεται stream απο το mac στο pc για να μπορω να περνω και το album & title streaming. Το vlc το δουλεψα αλλα για live εκπομπη δν κανει δουλεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα