Προς το περιεχόμενο

logitech z906 vs logitech z5500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε θελω να γινομαι κουραστικος... Ηδη ριχνουμε το επιπεδο του forum με τον αλλο απο πανω... Παραδεχομαι ομως, ωραιο. Δε ξερω αν ειναι το ιδιο δυνατο και εξτρα χαρακτηρηστικα αλλα φαινεται πολυ καλο.

Δημοσ.

επειδη εχω και τα Z5500 και παρομοιο συστημα με αυτο

οταν αντικατεστησα τα Ζ5500 με το LG τρελλαθηκα.απλα καταλαβα οτι τα logitech δε παιζαν απο καποιες συχνοτητες και πανω

αυτο κανει η ελλειψη tweeter.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειχα ξανακουσει για ελλειψη μεσσαιων, αλλα πρωτη φορα ακουω για ελλειψη ψηλων. Ειναι μειον οι δορυφοροι ενος δρομου, αλλα προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο. Τωρα με το 2ο σετ σκεφτομαι να βαλω bookshelf ηχεια 3 δρομων μπρος, και τα Pioneer S-CR24-QL 2 δρομων κεντρο και πισω, πιστευω να δω διαφορα στα 2 σετ. :)

Δημοσ.

Η αντίληψή μου είναι τόσο κολλημένη και οι παρωπίδες μου τοσο μεγάλες που άρχισα να απαξιώ το σύστημα που εσύ γουστάρεις. Ναι.... Εγώ το έκανα αυτό. Πάρε χαμπάρι ότι το θέμα ακουστικής είναι σαν όλες τις άλλες αισθήσεις, καθαρά προσωπικό θέμα. Και ξεκινάμε..

1) Είχα άδικο, οκ? Όπου γουστάρει ο καθένας τα ακουμπάει. Οπότε αυτό δικό μου λάθος.. Το παίρνω πίσω.

2) Άμα τα θεωρείς .... το 3ο το μακρύτερο και σε άλλο topic.

3) Πρέπει να είσαι και λίγο ηλίθιος ε? Από μεταφορές δεν καταλαβαίνεις...

4) Πολύ που με νοιάζει αν έχει ταμπελάκια. Εγώ θέλω οι χαμηλές να ταλαντεύουν τα πάντα μέσα στην οικοδομή. Το έχω... Εξάλλου είπαμε, θέμα γούστου. Αλλά και αυτό στα τέτοια σου γραμμένο το έχεις. Είσαι εσύ, η πάρτη σου, και η γνώμη σου.

5) Εναποθέτεις για άλλη μια φορά τα δικά σου γούστα. Πολύ όμορφα.

Και από τη στιγμή που δεν παραμορφώνουν στο 100% ναι θα τα θεοποιήσω στα λεφτά τους.

Γ/σέ τα χιούμορ έχεις! Άλλο πράμα ε?

Εσύ είσαι αυτός που δεν έχει πάρει χαμπάρι, ότι άλλο είναι το τι γουστάρει ο καθένας και άλλο το τι ισχύει. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα και μετρήσιμα μεγέθη, καθώς και για υλικά κατασκευής, επιλογές μονάδων και σχεδίαση, τα οποία καθορίζουν αυτά τα μεγέθη.

Προσωπικά θέματα μπορούν με τη λογική σου να είναι τα πάντα. Κάποιος μπορεί να γουστάρει ένα αυτοκίνητο χωρίς καθόλου ανάρτηση, διότι το κοπάνημα τού σπάει τα άλατα στο σβέρκο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να επισημαίνεται ως λάθος, το να μην έχει ανάρτηση ένα αυτοκίνητο.

1-3: Ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού.

4: «Εγώ θέλω οι χαμηλές να ταλαντεύουν τα πάντα μέσα στην οικοδομή. Το έχω...»

Έχει καταστεί σαφές το ποιο είναι το κριτήριό σου όταν αξιολογείς ένα σύστημα αναπαραγωγής μουσικής. Το είπες και ο ίδιος, ότι έχεις χαμηλές απαιτήσεις. Τι να κάνουμε όμως που η αξιολόγηση των μηχανημάτων δεν γίνεται με βάση τις χαμηλές απαιτήσεις, αλλά αντιθέτως, με το κατά πόσο μπορούν να πλησιάσουν τις όσο το δυνατόν πιο υψηλές;...

Εσύ γουστάρεις να ακούς θόρυβο και πόρτες να τρίζουν. Μαγκιά σου! Οι υπόλοιποι όμως δε συζητάμε σύμφωνα με το μαζοχισμό τού καθενός.

5: Την παραμόρφωση δεν την αντιλαμβάνεσαι εσύ, ή τουλάχιστον δεν τη θεωρείς ενοχλητική. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει, ούτε ότι δεν είναι ενοχλητική για οποιονδήποτε δεν είχε την ευλογία να γεννηθεί κουφός. Υπάρχει και είναι εντονότατη (Όχι μόνο σε ηχεία των 100, 200 και 300 €. Κανένα σύστημα ηχείων-ενισχυτή, ακόμα και κατηγορίας χιλιάδων €, δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στο maximum, χωρίς να παραμορφώσει. Δεν ήταν εφικτό ποτέ - από τεχνικής πλευράς - κάτι τέτοιο και συνεχίζει να μην είναι. Θεοποίησε λοιπόν ό,τι σου λένε τα βουλωμένα αυτάκια σου και άσε εμάς να λέμε τα δικά μας...

...ή μη μας αφήνεις, ξέρω 'γω...κάνε μας αναφορά, μπας και μας μπανάρουν οι mods και μείνεις μόνος σου στο topic, να συμφωνείς με την πάρτη σου...

• Like 4
Δημοσ.

+1 στο φίλο dee

αδυνατώ να πιστέψω οτι υπάρχουν σήμερα άνθρωποι με συμπεριφορές όπως του toulisoriginal,αν δεν τρολλάρει λυπάμαι,πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο απόλυτος φίλε μου γενικότερα και να μάθεις να κρίνεις τα πράγματα γύρω σου

Δημοσ.

+1 στο φίλο dee

αδυνατώ να πιστέψω οτι υπάρχουν σήμερα άνθρωποι με συμπεριφορές όπως του toulisoriginal,αν δεν τρολλάρει λυπάμαι,πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο απόλυτος φίλε μου γενικότερα και να μάθεις να κρίνεις τα πράγματα γύρω σου

Που μόλις γράφτηκε κιόλας...

Δημοσ.

Ηδη ριχνουμε το επιπεδο του forum με τον αλλο απο πανω...

Αρκεί που έχουμε κάποιους εδώ μέσα να το ανεβάζουν:

Εγώ θέλω οι χαμηλές να ταλαντεύουν τα πάντα μέσα στην οικοδομή.

Επίπεδο, όχι

...
Δημοσ.

Ειχα ξανακουσει για ελλειψη μεσσαιων, αλλα πρωτη φορα ακουω για ελλειψη ψηλων. Ειναι μειον οι δορυφοροι ενος δρομου, αλλα προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο. Τωρα με το 2ο σετ σκεφτομαι να βαλω bookshelf ηχεια 3 δρομων μπρος, και τα Pioneer S-CR24-QL 2 δρομων κεντρο και πισω, πιστευω να δω διαφορα στα 2 σετ. :)

θα βαλεις αλλα ηχεια πανω στον ενισχυτη των z5500?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πο πο ρε παιδιά με το ζόρι να παραδεχτώ ότι είναι σκατένια. Όχι δεν έχω την ίδια γνώμη με σας, λυπάμαι. Άποψή σας, τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ κάθετα.

deesnider ας το κόψουμε εδώ με τις ειρωνίες γιατί θα πάρω κιάλλη προσβλητική ειδοποίηση. Ξεκόλλα. Άντε αγόρι μου, να είσαι γερός με τα αυστηρότερα κριτήρια να παίρνεις τα καλύτερα ηχεία. Άσε μας εμάς με τα σκατένια τα Logitech.

Αα, και παρεπιπτόντως όταν λέω 100% εννοώ μέχρι εκεί που τερματίζουν οι μπάρες στο control. Έχει και άλλα 11 επίπεδα boost, που σημαίνει ότι είναι αρκετά πριν το πραγματικό 100%.

Ntinaras ναι, θα πάρω το sub σκέτο, 2ο αποκωδικοποιητή έχω και μένει να βάλω κάποια ηχεία πάνω.

Δημοσ.

ΌΧΙ, κανείς δεν είπε ότι είναι σκατένια. Για τα λεφτά τους, για το συγκεκριμένο target-group και για τη συγκεκριμένη δουλειά (bang for the buck 5.1-style!) είναι ΟΚ.

Από κει και πέρα, αν κάποιος γνωρίζει τα βασικά περί ήχου, μπορεί κάλλιστα να στραφεί σε άλλες λύσεις οι οποίες φαντάζουν λιγότερες θεαματικές, κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως επικεντρώνονται στην ουσία του πράγματος (i.e. ο ολοκληρωμένος ήχος - πάντα στο μέτρο του εφικτού).

Δημοσ.

Πο πο ρε παιδιά με το ζόρι να παραδεχτώ ότι είναι σκατένια. Όχι δεν έχω την ίδια γνώμη με σας, λυπάμαι. Άποψή σας, τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ κάθετα.

deesnider ας το κόψουμε εδώ με τις ειρωνίες γιατί θα πάρω κιάλλη προσβλητική ειδοποίηση. Ξεκόλλα. Άντε αγόρι μου, να είσαι γερός με τα αυστηρότερα κριτήρια να παίρνεις τα καλύτερα ηχεία. Άσε μας εμάς με τα σκατένια τα Logitech.

Αα, και παρεπιπτόντως όταν λέω 100% εννοώ μέχρι εκεί που τερματίζουν οι μπάρες στο control. Έχει και άλλα 11 επίπεδα boost, που σημαίνει ότι είναι αρκετά πριν το πραγματικό 100%.

Ntinaras ναι, θα πάρω το sub σκέτο, 2ο αποκωδικοποιητή έχω και μένει να βάλω κάποια ηχεία πάνω.

δε χρειαζεται να παραδεχτεις τιποτα,ειναι δεδομενο οτι τωρα αυτα τα ηχεια σε σχεση με τον ανταγωνισμο δεν αξιζουν

οταν ειχανε βγει δεν ειχανε αντιπαλο,αλλα παρ ολα αυτα η ποιοτητα ηχου τους ειναι κατω του μετριου.

προφανως και δε ξερεις πως λειτουργει ενας ενισχυτης,αν λες οτι τα βαζειες στο 100% και εχεις και καβατζα το boost...

συντομα θα μυρισουμε καμμενο

πιθανοτατα θα καψεις τον ενισχυτει αν βαλεις αλλα ηχεια πανω,η και τα ηχεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΌΧΙ, κανείς δεν είπε ότι είναι σκατένια. Για τα λεφτά τους, για το συγκεκριμένο target-group και για τη συγκεκριμένη δουλειά (bang for the buck 5.1-style!) είναι ΟΚ.

Από κει και πέρα, αν κάποιος γνωρίζει τα βασικά περί ήχου, μπορεί κάλλιστα να στραφεί σε άλλες λύσεις οι οποίες φαντάζουν λιγότερες θεαματικές, κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως επικεντρώνονται στην ουσία του πράγματος (i.e. ο ολοκληρωμένος ήχος - πάντα στο μέτρο του εφικτού).

+1

Δεν προσπαθώ να πω κάτι διαφορετικό τόση ώρα, αλλά τόση απαξίωση με κάνει να πιστεύω πως τα αυτιά μου ομορφαίνουν τον ήχο.

"συντομα θα μυρισουμε καμμενο

πιθανοτατα θα καψεις τον ενισχυτει αν βαλεις αλλα ηχεια πανω,η και τα ηχεια."

Ούτε καν.

Και γράφεται "ενισχυτής".

Δημοσ.

Το ότι ξέρεις πως γράφεται δε σημαίνει ότι ξέρεις και πως να του συνδέσεις διαφορετικά ηχεία. Ελπίζω να ξέρεις αν όχι και παίζεις στο 100% σε 2 μέρες θα μυρίσει όντως καμμένο.

Δημοσ.

deesnider ας το κόψουμε εδώ με τις ειρωνίες γιατί θα πάρω κιάλλη προσβλητική ειδοποίηση. Ξεκόλλα. Άντε αγόρι μου,...

Το ότι πήρες ειδοποίηση, λογικά θα έπρεπε να προβληματίζει εσένα κι όχι εμένα. Το ότι εγώ δεν έχω πάρει, ίσως να σημαίνει, ότι στα δικά μου post δεν εντοπίστηκαν αδικαιολόγητες ειρωνίες. Οπότε την προτροπή «ας το κόψουμε», καλό θα ήταν να την απευθύνεις στον καθρέφτη σου. Συμμετέχουμε σ' ένα δημόσιο διάλογο, ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων στη μεγαλύτερη πλειοψηφία μας. Δεν ξέρω δε ποια ακριβώς εικόνα έχεις στο μυαλό σου εσύ, περί τού τι είναι «δημόσιος διάλογος», αλλά εγώ, για αγνώστους οι οποίοι μου απευθύνονται με «ξεκόλλα» και «άντε αγόρι μου», αδιαφορώ παντελώς για το πόσες ειδοποιήσεις θα δεχθούν...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...