Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω είναι έμπιστοι αυτοί οι Τεχνικοί Υπολογιστών από αγγελίες ?

Μια φορά που χάλασε το πσ το έιχα πάει σε επώνυμο μαγαζί και με χρέωσε 50Ε , αλλά αυτός από την αγγελία που βρήκα λέει για να το φτιάξει θέλει 20Ε ...

Να τον εμπιστευτώ,έχει κανείς σας ανάλογη εμπειρία επί του θέματος ?

Δημοσ.

γιατι θα σου δωσει το καταστημα? :P

απόδειξη ναι

εγγύηση επίσης , αν το pc σου ειναι μέσα στην εγγύηση και το πας στο κατάστημα που το αγορμσανς.

Δημοσ.

τελικά τον φώναξα μου τον έκανα μια χαρά δε λέω ,το πσ πετάει τώρα.......

άποδειξη δε μου έκοψε όμως.... :mad:

λέτε να σηkώνει καταγγελία αυτό?

Δημοσ.

τελικά τον φώναξα μου τον έκανα μια χαρά δε λέω ,το πσ πετάει τώρα.......

άποδειξη δε μου έκοψε όμως.... :mad:

λέτε να σηλώνει καταγγελία αυτό?

Πλακα κανεις?

Δημοσ.

πολύ απλά δεν μου 'κοψε καν...εντάξει τώρα τι 'να κάνουμε ? δεν αλλάζει και τίποτα...σημασία για ΄μενα εχει που μου κανε το πσ σε πολυ καλη τιμή...

Δημοσ.

Μα καλά τι περιμένετε ρε παιδιά??? Απο την μία θέλετε να φτιάξετε φτηνά το pc σας απο την άλλη θέλετε και απόδειξη. Φιλοσοφία θέλει ότι ο τεχνικός που πέρνει 25 ευρώ μόνο ή και 20 σε άλλες περιπτώσεις ΔΕΝ κόβει απόδειξη???

Δηλαδή αν με 25 ευρώ έκοβε και αποόδειξη τότε ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ να σας το φτιάξει σε αυτή την τιμή?

Απορώ πραγματικά ώρες ώρες με πολλούς... Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Οι πιο πολύ απο αυτούς τους τεχνικούς είναι άτομα που το κάνουν αυτό για ένα συμπλήρωμα στο μισθό τους.

Νομίζω ότι δεν θέλει και πολύ σκέψη πως όποιος θέλει απόδειξη πάει σε κατάστημα. Αλλά εκεί ξεχνάει τα 20-25 ευρώ.

Δημοσ.

Μα καλά τι περιμένετε ρε παιδιά??? Απο την μία θέλετε να φτιάξετε φτηνά το pc σας απο την άλλη θέλετε και απόδειξη. Φιλοσοφία θέλει ότι ο τεχνικός που πέρνει 25 ευρώ μόνο ή και 20 σε άλλες περιπτώσεις ΔΕΝ κόβει απόδειξη???

Δηλαδή αν με 25 ευρώ έκοβε και αποόδειξη τότε ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ να σας το φτιάξει σε αυτή την τιμή?

Απορώ πραγματικά ώρες ώρες με πολλούς... Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Οι πιο πολύ απο αυτούς τους τεχνικούς είναι άτομα που το κάνουν αυτό για ένα συμπλήρωμα στο μισθό τους.

Νομίζω ότι δεν θέλει και πολύ σκέψη πως όποιος θέλει απόδειξη πάει σε κατάστημα. Αλλά εκεί ξεχνάει τα 20-25 ευρώ.

σε αυτο θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο..

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας..

και εξαλλου τη την θες την αποδειξη να την βαλεις στην εφορια να παρεις λεφτα πισω? εδω μας τρωνε λεφτα θα μας δωσουνε κιολας?

Δημοσ.

Φίλε μου, επειδής ήθελα να κάνω και εγώ το συγκεκριμένο άθλημα, και είχα ψάχτει για να το κάνω εντελώς νόμιμα, με αποδείξεις κλπ, να σου πω ότι η εφορία, το ΤΕΒΕ, κλπ ζητάνε τα κερατά μας, αν κάποιος έκοβε και αποδείξεις θα έπρεπε να σε χρεώσει τουλάχιστον τα διπλάσια λεφτά, δηλαδή όσο και τα νόμιμα καταστήματα, προκειμένου να τα βγάλει πέρα (και μετά σου λένε γιατί υπάρχει φοροδιαφυγή). Οπότε διαλέγεις, είτε πληρώνεις 50 ευρώ και παίρνεις απόδειξη ή πληρώνεις 20 και δεν ζητάς απόδειξη.

Δημοσ.

καλα ενταξει δε φτανει που ηρθε και στο εφτιαξε και με τα μισα λεφτα χωρις να το τρεχεις πουθενα θες να του κανεις και καταγγελια.

ο ορισμος της αχαριστιας

ασε που παιζει να ειχε και αποδειξη και θα σου ελεγε τα διπλα.

δε βγαινει αλλιως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...