jeanthira7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας, Δημιούργησα αυτό το thread έτσι ώστε να μπορούμε να ανταλλάζουμε απόψεις σχετικά με εστιατόρια από τα οποία (μέσω των site προσφορών) προμηθευόμαστε κουπόνια προκειμένου να περάσουμε ένα όμορφο και ...χορταστικό γεύμα ή δείπνο. 1.Αξίζουν όντως? 2.Είναι τα πράγματα όπως περιγράφονται στην προσφορά? 3.Ποια καινούργια προσφορά υπάρχει όπου αξίζει τον κόπο να αγοράσουμε?
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 1) Κάποια αξίζουν και κάποια όχι. 2) Είνα όπως τα λένε στην προσφορά. Δεν γίνεται να σου λένε επιλογή σαλάτας και να μην σου φέρουν σαλάτα (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει). 3) Δεν γνωρίζω.
soso75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Νόστιμο θέμα αλλά μην ξεχνάτε να λέτε και για ποιά πόλη-περιοχή της Ελλάδος είναι η όποια προσφορά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2012 από soso75
jeanthira7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 1) Κάποια αξίζουν και κάποια όχι. 2) Είνα όπως τα λένε στην προσφορά. Δεν γίνεται να σου λένε επιλογή σαλάτας και να μην σου φέρουν σαλάτα (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει). 3) Δεν γνωρίζω. To θέμα είναι και τι σαλάτα σου φέρνουν... Θυμάμαι μία προσφορά από τα Ruby tuesdays στο Mall πέρυσι όπου έκανα το λάθος και πήρα 2 κουπόνια και πήγα 2 φορές για να φάω χαμηλής ποιότητας φαγητό.
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Έχω φάει με 50 ευρώ στο εστιατόριο του Λυκαβητού με 2 σαλάτες, 2 γλυκά, 2 κυρίως πιάτα με θέση ακριβώς στο φρύδι της βεράντας και όλη την Αθήνα πιάτο. Οι εμπειρίες μου είναι καλές so far
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα