dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν ψάχνω το όνομα της χορεύτριας στο video clip του Πανταζή μαζί με τους Master Tempo ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ. 1)Ξέρω πόσο ηλίθιο ακούγεται αλλά χρειάζομαι να το βρώ. 2)Εχω φάει το Internet αλλά το video clip δεν υπάρχει ούτε κάποια οποιαδήποτε αναφορα. 3)οτι και να πεις κανείς ε'ιναι λίγο...
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε ειμαι με ενα φίλο θελει να βρει αυτην την χορευτρια στο internet γιατι λεει τότε είχε φαιε φλασια.Εχει να κανει με την παιδική του ηλικία. Τεσπα αν μπορει κάποιος να μου πει το όνομα μιας χορευτριας σε ενα video clip πριν 8 χρονια που δεν υπάρχεο πουθενα... Ζηταω πολλά..
parasaser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε ειμαι με ενα φίλο θελει να βρει αυτην την χορευτρια στο internet γιατι λεει τότε είχε φαιε φλασια.Εχει να κανει με την παιδική του ηλικία. Τεσπα αν μπορει κάποιος να μου πει το όνομα μιας χορευτριας σε ενα video clip πριν 8 χρονια που δεν υπάρχεο πουθενα... Ζηταω πολλά.. καλε θα ψαξουμε μην αρπαζεσαι!
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ΟΧι ρε συ σκέφτομαι το δούλεμα που θα κανα σε αναλογη περίπτωση.. Μιράντα Παπαοικονόμου ??
zazik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μιράντα Παπαοικονόμου βγάζει αυτό , ψεματούρη .....!!!!!! ΟΧι ρε συ σκέφτομαι το δούλεμα που θα κανα σε αναλογη περίπτωση.. Ότι κάνεις επιστρέφεται.
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλό.. Βασικά λεω να πάρω τηλέφωνο τον Κωστόπουλο γιατί απο ότι θυμαμαι είχε ξεβρακωθεί και σε ενα περιοδικό του κάτι σε φάση Nitro.
green gordon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πηγαινε οπου τραγουδαει ο λεπα κ ρωτα τον. Αυτος θα θυμαται σιγουρα.
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά υπάρχει και άλλος τρόπος να μπω σε κανα φαν κλαμπ του ή να του στειλω mail
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=R6sK04h050k είναι το μονο που υπαρχει αλλά δεν έχει εικόνα. Με΄τα απο τόσα χρόνια αυτο έχει μείνει
Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πηγαινε οπου τραγουδαει ο λεπα κ ρωτα τον. Αυτος θα θυμαται σιγουρα. πρωτον...σιγα μη θυμαται, λογω ηλικιας! δευτερον..κι η ηλικια να μην ηταν, ο πορνογερος εχει παει με τοσες, που επισης σιγα μην θυμαται!
dimitrakis199 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρούλα Αλεκοβίνου Μαρια Πενταγιώτισσα.. Οχι
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καμία εικόνα αυτής; Θα βοηθούσε την αναζήτηση σου, έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις