athlios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Euromedica κυρίως και προωθούν τις δικές τους υπηρεσίες οπότε δεν με άφησαν. Μιλησες με καποιον υπευθυνο?
FyLpa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μιλησες με καποιον υπευθυνο? Όταν μπήκα με ρώτησαν αν θέλω να επισκεφτώ κάποιον. Με είδα και με τα φυλλάδια και μου είπαν ΟΧΙ διαφημιστικά. Στην συνέχεια είπα στην κοπέλα της υποδοχής ότι είμαι φοιτητής κλπ κλπ και μου είπε ότι η εταιρεία τους προσφέρει ήδη πιστοποιημένη και ολοκληρωμένη φροντίδα αν ζητηθεί.
scullyist Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Για τη φροντίδα μην βάζεις με τίποτα ανα ώρα, δεν πρόκειται ν'ακούσεις τηλεφώνημα ποτέ. Διότι συνήθως χρειάζονται για πολλές ώρες την ημέρα -άλλοι γίνονται κανονικα μέλη του σπιτιού ολημερίς κι ολονυχτίς- οπότε αν το μετρήσουν με πχ 3-4Ε ανα ώρα για κάτι καραφουλ time, θα έβγαινε κοντά 2-3χίλιαρο/μηνα (χα, αυτό είναι ανέκδοτο άνευ εποχής). Σ'αυτές τις περιπτώσεις η κουβέντα γίνεται κανονικά σε επίπεδο τόσα/μήνα για Χ ώρες. Οπότε άστο ανοιχτό και κουβέντα από κοντά/τηλ. για το πόσα προσφέρουν και για τι ώρες. Απλό παράδειγμα: Μπορεί να σου πουνε 650-700Ε/μηνα για 8ωρο. Για τις ανάγκες που περιέγραψες, όχι δεν θα έλεγες (δεν συζητάμε τα αυτονόητα για το αν είναι δίκαιο το ποσό κλπ κλπ). Αν το μετρησεις όμως με 4ευρω/h αυτό θα ήταν 960Ε τα οποία πιθανόν να μην διατίθενται να τα δώσουν κ δεν θα καλέσουν ποτέ, θα ψάξουν κάτι άλλο. Για τα ιδιαίτερα είναι μετρημένα κουκιά οι ώρες και οι μέρες, οπότε θεωρώ εκεί δεν χάνεις να το αναφέρεις, κερδίζεις. Το παράδειγμα που είπα ότι είχα δει εγώ, έγραφε 5Ε/h. Οι άλλες δεν γράφανε τίποτα.
FyLpa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ΟΚ, έτσι είχα βάλει ήδη. Απλά ίσως πρέπει να βάλω σε περισσότερα μέρη. Θα πάω αύριο Ιπποκράτειο, Αχέπα, Γεννηματά, Άγιο Παύλο και θα βάλω και στις στάσεις και για ιδιαίτερα. Άντε να δούμε... Τελικά για φυλλάδια στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καμία εταιρεία? Διότι συνήθως χρειάζονται για πολλές ώρες την ημέρα -άλλοι γίνονται κανονικα μέλη του σπιτιού ολημερίς κι ολονυχτίς- Αυτό είναι κάπως ανησυχητικό, παρόλο που θέλω να φροντίσω κάποιον για χρήματα σκεφτόμουν κάτι σε 8ωρο-10ωρο. Δεν μπορώ να είμαι εσωτερικός. Το έχω σκεφτεί και η ιδανική περίπτωση (ιδανική) είναι άτομα με άνοια ή κινητικά προβλήματα που θέλουν κάποιον να μαγειρεύει να ψωνίζει και να βάζει τα φάρμακα σε μια σειρά. Επίσης μπορώ να κρατάω καλή παρέα. Ο παππούς μου είχε Alzheimer και τον φρόντιζα αρκετές φορές. Το ίδιο και άτομα στο νοσοκομείο.
scullyist Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ε δεν είπα ότι όλοι χρειάζονται εσωτερικό, σίγουρα υπάρχουν και πολλοί που απλά εργάζονται και θέλουν άτομο μόνο για εκείνο το 8-10ωρο μέχρι να γυρίσουν και να συνεχίσουν αυτοί.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 FyLpa, Κατ αρχήν ρώτα και ψάξου λίγο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μήπως μπορέσεις να κάνεις κάτι με τις δόσεις του δανείου. Κατά τα άλλα γέμισε τις στάσεις με χαρτάκια για ιδιαίτερα, ρώτα στην express service εκεί στη Σοφούλη. Ρώτα για delivery και στο food plaza στην Καλαμαριά, απασχολεί πάρα πολλά άτομα και μη σου πω ότι έχει προσλάβει περισσότερα απ όσα χρειάζεται. Πήγαινε στο γραφείο διασύνδεσης, στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, πήγαινε στον ΟΑΕΔ και γράψου χωρίς να τους πεις ότι είσαι φοιτητής. Βάλε εδώ μια αγγελία, αλλά πήγαινε να χτυπήσεις και 2-3 πόρτες. Μπορείς να απευθυνθείς και σε συναδέλφους σου, για βοηθός. Επίσης μπορείς αν είσαι τελευταίο έτος να σκιστείς, μπας και μπεις σε κανένα αγροτικό του χρόνου να παίρνεις κανένα φράγκο.
FyLpa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 FyLpa, Κατ αρχήν ρώτα και ψάξου λίγο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μήπως μπορέσεις να κάνεις κάτι με τις δόσεις του δανείου. Κατά τα άλλα γέμισε τις στάσεις με χαρτάκια για ιδιαίτερα, ρώτα στην express service εκεί στη Σοφούλη. Ρώτα για delivery και στο food plaza στην Καλαμαριά, απασχολεί πάρα πολλά άτομα και μη σου πω ότι έχει προσλάβει περισσότερα απ όσα χρειάζεται. Πήγαινε στο γραφείο διασύνδεσης, στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, πήγαινε στον ΟΑΕΔ και γράψου χωρίς να τους πεις ότι είσαι φοιτητής. Βάλε εδώ μια αγγελία, αλλά πήγαινε να χτυπήσεις και 2-3 πόρτες. Μπορείς να απευθυνθείς και σε συναδέλφους σου, για βοηθός. Επίσης μπορείς αν είσαι τελευταίο έτος να σκιστείς, μπας και μπεις σε κανένα αγροτικό του χρόνου να παίρνεις κανένα φράγκο. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με την τράπεζα αλλά θέλει χρόνο. Επίσης πήγα στο γραφείο διασύνδεσης. Έχει αρκετές δουλειές, αλλά κυρίως για πτυχιούχους μηχανικούς. Δεν έχει κάτι για εμένα για την ώρα, άφησα βιογραφικό και τηλέφωνο. Στον ΟΑΕΔ πως γίνεται να γραφτώ. Δεν θα έχω πρόβλημα (νομικά εννοώ). Σε μερικά οδοντιατρεία που ρώτησα δεν θέλουν άντρα. Γενικά για βοηθούς ψάχνουν γυναίκες (ρατσισμός όχι; ). Κορυφαία αγγελία της ημέρας. Μερικές φορές πρέπει να τα ηχογραφώ αυτά που μου λένε Αγγελία: ζητείται γυναίκα σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και για την καθαριότητά του που να θέλει δεύτερη εργασία για 3-4 ώρες για Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή μέχρι 40 ετών -Ναι για σας, για την θέση που προσφέρετε τηλεφωνώ. -Ναι πείτε μου. -Εϊμαι φοιτητής και ενδιαφέρομαι για τη θέση. Είναι ακόμα διαθέσιμη; -Φοιτητής; Άντρας; -Ναι -Για γυναίκα ενδιαφερόμαστε. -Μπορώ να εργαστώ σε αυτή τη δουλειά και είμαι πολύ εργατικός, μήπως θα μπορούσα να περάσω από το ζαχαροπλαστείο να μιλήσουμε; -Κώλο έχείς; -Εεεε.... -Κώλο, κώλο έχεις; -Συγγνώμη τι εννοείτε; -Εμείς γκόμενα θέλουμε ρε φίλε να βλέπουμε και κάτι. ΚΡΑΝΓΚ!! τουτ, τουτ, τουτ. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να γίνουν κινήσεις με δικηγόρο, όχι με την τράπεζα . Τόσα νέα παιδιά υπάρχουν, συμβουλέψου κάποιον. Η ταρίφα αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 600-700 ευρώ για τα υπερχρεωμένα. Αν πέσεις σε καλό άνθρωπο μπορεί να σου πάρει και λιγότερα.
Dropsreef Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Με ένα γρήγορα search βρήκα αυτό. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=892630&sa=1
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 κι εγώ που πήρα την τετάρτη αγγελιοφόρο αν θυμάμαι καλά είχε μέσα αγγελία για φυλλάδια
danni1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα στείλε μου ένα email στο [email protected], σου έχω κάτι
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τελικα ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα αν πρεπει να περασει 1 χρονος για να βρεις δουλεια μοιραζοντας φυλλαδια 3
lambroszekis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα στείλε μου ένα email στο [email protected], σου έχω κάτι Μουλτι λεβελ μαρκετινγκ...;
deesnider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μουλτι λεβελ μαρκετινγκ...; Τογκόβω! Αλλά όχι πυραμίδα. Θα τού παρουσιάσει μια ευκαιρία να γίνει επιχειρηματίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα