Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια θελω να κανω format το pc.....πηρα οτι αρχεια ηθελα απο μεσα τα εβαλα σε εναν σλκηρο και τωρα θελω να μου πειτε τι κανω μετα.....εχω κατευασει τα windows 7 x64....αυτα που ειχα και τωρα δηλαδη....θελω να μπου πειτε πως σβηνω τα παντα τωρα και μετα πως κανω εγκατασταση τα 7αρια.....ευχαριστω απο τωρα....

Δημοσ.

Οταν σου βγαλει που θα εγκαταστησεις τα windows θα επιλεγξεις το c και στις επιλογες δισκων θα επιλεγεις διαμορφωση.Μετα ολα ευκολα...

οκ...θα το κανω και οτι δεν μπορεσω θα σε ρωτησω...

Οταν σου βγαλει που θα εγκαταστησεις τα windows θα επιλεγξεις το c και στις επιλογες δισκων θα επιλεγεις διαμορφωση.Μετα ολα ευκολα...

ναι αλλα στο πρωτο βημα απο το λινκ που μου εστειλεσ εχει σαν πρωτο την ρυθμιση bios....δεν βλεπω κατι σαν αυτο π λεσ ....

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα μεχρι στιγμης σωστα αλλα τωρα που κανει εγκαταστασει εχει 20 λεπτα κ παραπανω που μου βγαζει μια μαυρη οδονη...τιποτα αλλο....

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα μεχρι στιγμης σωστα αλλα τωρα που κανει εγκαταστασει εχει 20 λεπτα κ παραπανω που μου βγαζει μια μαυρη οδονη...τιποτα αλλο....

κανεισ βοηθεια???

Δημοσ.

παιδια καποιος ν με βοηθησει....ξαναπροσπαθησα να το κανω εγκατασταση και εκει ποθ φτανεισ στην ολοκληρωση εγκαταστασεις μου βγαζει μια μαυρη οθονη....το αφησα για ωρα μηπως γινει τιποτα αλλα τιποτα τελικα.....τι λετε να φταιει?

Δημοσ.

Τελειώνει την αντιγραφή των αρχείων και στην επανεκκίνηση βράζει μαύρη οθόνη;

ναι εκει που λεει ολοκληρωση εγκαταστασης και παει να κανει επανακινηση μ βγαζει μαυρη οθονη...αλλ το pc συνεχιζει να λειτουργει/....μηπως φταιει που εχς 2 σκληρους που πρεπει να εχουν διαφορετικουσ connectors???

Δημοσ.

ναι εκει που λεει ολοκληρωση εγκαταστασης και παει να κανει επανακινηση μ βγαζει μαυρη οθονη...αλλ το pc συνεχιζει να λειτουργει/....μηπως φταιει που εχς 2 σκληρους που πρεπει να εχουν διαφορετικουσ connectors???

Αν σ' βγάζει μαύρη οθόνη με μια παυλίτσα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει,τότε δεν κάπου μπερδεύεται η εγκατάσταση και δεν ξέρει ο Η/Υ από που να ξεκινήσει.

Κάνε αυτό που λέει ο Alexzzz

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Εχω ενα λαπτοπ..σχολικο..το οποιο οταν ανοιγω και παει στο μενου επιλογης..επιλεγω WINDOWS XP. και μετα το λαπτοπ κολλαει...θα ηθελα να μ πειτε πως κανω φορματ...αλλα οχι απο CD ROM αλλα απο σκληρο δισκο η USB...μαγκες περιμενω απαντηση :P

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Εχω ενα λαπτοπ..σχολικο..το οποιο οταν ανοιγω και παει στο μενου επιλογης..επιλεγω WINDOWS XP. και μετα το λαπτοπ κολλαει...θα ηθελα να μ πειτε πως κανω φορματ...αλλα οχι απο CD ROM αλλα απο σκληρο δισκο η USB...μαγκες περιμενω απαντηση :P

Αυτο που εχεις ειναι netbook και εχει ubuntu/win xp , οταν θα εχεις πληροφορικη στο σχολειο σου κρατα το notebook + usb που σου ειχαν δωσει οταν το πηρες , ο καθηγητης σου θα σου βρει λυση χωρις format ...

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο λογισμικο πχ win7 32bit η win xp, μπορει το λειτουργικο που κατεβασες να ειναι προβληματικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...