savra19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον παιδια θελω να κανω format το pc.....πηρα οτι αρχεια ηθελα απο μεσα τα εβαλα σε εναν σλκηρο και τωρα θελω να μου πειτε τι κανω μετα.....εχω κατευασει τα windows 7 x64....αυτα που ειχα και τωρα δηλαδη....θελω να μπου πειτε πως σβηνω τα παντα τωρα και μετα πως κανω εγκατασταση τα 7αρια.....ευχαριστω απο τωρα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/162--windows-7 Πολυ ευκολα
savra19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/162--windows-7 Πολυ ευκολα οκ φιλε σε ευχαριστω γ αυτο...αλλα μπορεισ να μου πεισ πως θα σβησω τα παντα απο το pc για να φτασω στο σημειο που μου εστειλες???
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οταν σου βγαλει που θα εγκαταστησεις τα windows θα επιλεγξεις το c και στις επιλογες δισκων θα επιλεγεις διαμορφωση.Μετα ολα ευκολα...
savra19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οταν σου βγαλει που θα εγκαταστησεις τα windows θα επιλεγξεις το c και στις επιλογες δισκων θα επιλεγεις διαμορφωση.Μετα ολα ευκολα... οκ...θα το κανω και οτι δεν μπορεσω θα σε ρωτησω... Οταν σου βγαλει που θα εγκαταστησεις τα windows θα επιλεγξεις το c και στις επιλογες δισκων θα επιλεγεις διαμορφωση.Μετα ολα ευκολα... ναι αλλα στο πρωτο βημα απο το λινκ που μου εστειλεσ εχει σαν πρωτο την ρυθμιση bios....δεν βλεπω κατι σαν αυτο π λεσ ....
savra19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τα εχω κανει ολα μεχρι στιγμης σωστα αλλα τωρα που κανει εγκαταστασει εχει 20 λεπτα κ παραπανω που μου βγαζει μια μαυρη οδονη...τιποτα αλλο....
savra19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τα εχω κανει ολα μεχρι στιγμης σωστα αλλα τωρα που κανει εγκαταστασει εχει 20 λεπτα κ παραπανω που μου βγαζει μια μαυρη οδονη...τιποτα αλλο.... κανεισ βοηθεια???
savra19 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καποιος ν με βοηθησει....ξαναπροσπαθησα να το κανω εγκατασταση και εκει ποθ φτανεισ στην ολοκληρωση εγκαταστασεις μου βγαζει μια μαυρη οθονη....το αφησα για ωρα μηπως γινει τιποτα αλλα τιποτα τελικα.....τι λετε να φταιει?
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τελειώνει την αντιγραφή των αρχείων και στην επανεκκίνηση βράζει μαύρη οθόνη;
savra19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τελειώνει την αντιγραφή των αρχείων και στην επανεκκίνηση βράζει μαύρη οθόνη; ναι εκει που λεει ολοκληρωση εγκαταστασης και παει να κανει επανακινηση μ βγαζει μαυρη οθονη...αλλ το pc συνεχιζει να λειτουργει/....μηπως φταιει που εχς 2 σκληρους που πρεπει να εχουν διαφορετικουσ connectors???
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή ξεσύνδεσε τον δίσκο στον οποίο δεν γίνεται εγκατάσταση και ξανά δοκίμασε.
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ναι εκει που λεει ολοκληρωση εγκαταστασης και παει να κανει επανακινηση μ βγαζει μαυρη οθονη...αλλ το pc συνεχιζει να λειτουργει/....μηπως φταιει που εχς 2 σκληρους που πρεπει να εχουν διαφορετικουσ connectors??? Αν σ' βγάζει μαύρη οθόνη με μια παυλίτσα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει,τότε δεν κάπου μπερδεύεται η εγκατάσταση και δεν ξέρει ο Η/Υ από που να ξεκινήσει. Κάνε αυτό που λέει ο Alexzzz
petralona1997 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Εχω ενα λαπτοπ..σχολικο..το οποιο οταν ανοιγω και παει στο μενου επιλογης..επιλεγω WINDOWS XP. και μετα το λαπτοπ κολλαει...θα ηθελα να μ πειτε πως κανω φορματ...αλλα οχι απο CD ROM αλλα απο σκληρο δισκο η USB...μαγκες περιμενω απαντηση
Boltaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Εχω ενα λαπτοπ..σχολικο..το οποιο οταν ανοιγω και παει στο μενου επιλογης..επιλεγω WINDOWS XP. και μετα το λαπτοπ κολλαει...θα ηθελα να μ πειτε πως κανω φορματ...αλλα οχι απο CD ROM αλλα απο σκληρο δισκο η USB...μαγκες περιμενω απαντηση Αυτο που εχεις ειναι netbook και εχει ubuntu/win xp , οταν θα εχεις πληροφορικη στο σχολειο σου κρατα το notebook + usb που σου ειχαν δωσει οταν το πηρες , ο καθηγητης σου θα σου βρει λυση χωρις format ...
filipp16 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασε αλλο λογισμικο πχ win7 32bit η win xp, μπορει το λειτουργικο που κατεβασες να ειναι προβληματικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα