PaNtErAz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63616038 http://bleakrida.blogspot.com/2012/02/blog-post_1861.html Τι έχετε να πείτε;
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι έχετε να πείτε; Εσύ τί έχεις να πεις;
slygeo87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ας μας πει κάποιος και τις επιπτώσεις του νέου μνημονίου. Φτάνει πια με τις σκηνές βίας.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω για το ψωρομισθό που παίρνει κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
PaNtErAz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ τί έχεις να πεις; Πολύ οργανωμένο όντως για να είναι αντιεξουσιαστές-αναρχικοί. Περισσότερο μου ταιριάζει σε παρακράτος και ακόμη περισσότερο σε "ξένους πράκτορες" (Δεν ξέρω πως να τους πω). Επαγγελματίες που κάνουν αυτή την δουλειά... Πόσο δύσκολο να ήταν για την αστυνομία να συλλάβει αυτόν και τους γύρω; Γιατί ήταν πιο εύκολο να βαράνε όποιον να'ναι άσχετο όμως αυτούς που βάζαν φωτιά και σπάγαν να μην τους αγγίζουν; Ποιον συμφέρει αυτό που έγινε χθες; Όλα τα στενά γύρω από την Βουλή ήταν πήχτρα στον κόσμο που ήθελε να διαδηλώσει, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και με το μπαμ διαλύθηκαν και δεν έγινε τίποτα...
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πουτσες μπλε.Ενα ματσο ξεφτιλισμενοι τσιροι ειναι καποιων που τους εκμεταλευονται,για να εκμεταλευονται τις αναλογες καταστασεις.Ψαχνω προχειρη ιδεολογια που ταυτιζεται με την μπαζα απο iphone/galaxy s και λοιπα κινητα και δε μου ρχεται.Βοηθηστε με καποιος. Πραγματικα στεναχωριεμαι για αυτους που χασαν τις περιουσιες τους και γιαυτους που θα τις χασουν στο μελλον.
green gordon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ολοι στη φωτογραφια μια παρεα ειναι. Τα ιδια αφεντικα εχουν και οι μεν και οι δε,απο την ιδια τσεπη πληρωνονται. Αυτοι που ζηταγανε λεφτα απο τους μαγαζατορες για να μην τους καψουνε,και αυτοι που κανανε πλιατσικο δεν ξερω ποιοι ειναι. Παντως πρεπει να του δωσουμε καποιους ποντους για την επιλογη χρωματος στην ομπρελα
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ οργανωμένο όντως για να είναι αντιεξουσιαστές-αναρχικοί. Περισσότερο μου ταιριάζει σε παρακράτος και ακόμη περισσότερο σε "ξένους πράκτορες" (Δεν ξέρω πως να τους πω). Επαγγελματίες που κάνουν αυτή την δουλειά... Πόσο δύσκολο να ήταν για την αστυνομία να συλλάβει αυτόν και τους γύρω; Γιατί ήταν πιο εύκολο να βαράνε όποιον να'ναι άσχετο όμως αυτούς που βάζαν φωτιά και σπάγαν να μην τους αγγίζουν; Ποιον συμφέρει αυτό που έγινε χθες; Όλα τα στενά γύρω από την Βουλή ήταν πήχτρα στον κόσμο που ήθελε να διαδηλώσει, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και με το μπαμ διαλύθηκαν και δεν έγινε τίποτα... υποψιν ο αναρχικος δεν εχει καμια σχεση με αυτο. ο οριτζιναλ αναρχικος ειναι κατα της βιας και της παρανομιας,ο αναρχικος του μεγκα και του σκαι ειναι χουλιγκανος,που στη πραγματικοτητα ειναι ειτε καθυστερημενα παιδαρελια που μολις βγηκαν απο το γηπεδο,ειτε φασιστοειδη μπατσακια που δρουν παρακρατικα.
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λέω και εγώ!Τόσα επεισόδια, δεν θα καταγγείλει κάποιος τους ασφαλίτες;
slygeo87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σταματήστε να ασχολείστε με αυτά που σας πλασάρουν και ας μιλήσουμε για την πούτσα θα φάμε.
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λέω και εγώ!Τόσα επεισόδια, δεν θα καταγγείλει κάποιος τους ασφαλίτες; Μια χαρα παιδια ειναι οι ασφαλιτες!!!Απλα δεν μπορουν να βγαλουν τη δουλεια!!!30 χρονια ειχαν να δουλεψουν που να ξεβολευονται τωρα!!!
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι έχετε να πείτε; Ότι εγώ θα έκανα καλύτερη δουλειά. Ερασιτέχνες.
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σταματήστε να ασχολείστε με αυτά που σας πλασάρουν και ας μιλήσουμε για την πούτσα θα φάμε. οσο και να την αναλυσουμε η ιδια θα μεινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα