nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οτι λέει και ο τίτλος! Επειδή είμαι τελείως άσχετος , πως μπορώ να μετατρέψω euro σε δολάρια ? Μιλάμε για μικροποσα 200 euro για παράδειγμα. Θέλω να τα πάρω μετρητά και όχι να αλλάξει απλά το νόμισμα στον λογαριασμό μου. Δηλαδή να πάω με 200 euro και να πάρω τα αντίστοιχα usd. πως μπορώ να το κάνω ?έχει βαβούρα/γραφειοκρατία να κάνεις κάτι τέτοιο ? σοβαρές απαντήσεις μόνο παρακαλώ. ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να πας στη Τράπεζα της Ελλάδας στη πανεπιστημίου αλλά σου ζητάνε VISA για Αμερική. Είχα πάει και όταν τους ρώτησα αν το ίδιο ισχύει και στις ιδιωτικές τράπεζες μου είχαν πει πως ναι αλλά απλά πολλές φορές κάνουν τα στραβά ματια.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ειμαι Πάτρα οπότε χρειάζομαι visa .. θα προσπαθήσω μήπως και κάνουν τα στραβά μάτια γιατι δεν σκοπεύω να πάω Αμερική .. οπότε .. ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
not87not Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δε θα ζητησουν τιποτα. Αν θυμαμαι καλα δε ζητανε καν ταυτοτητα, καλο ειναι να την εχεις. Πηγαινε στην Εθνικη τραπεζα σε οποιονδηποτε υπαλληλο και πες επι λεξη " Θελω να μετατρεψω τα ευρω μου σε δολλαριο Αμερικης". Θα κανουν τη μετατροπη, θα σου δωσουν ενα χαρτι και θα σε στειλουν σε εναν ταμει να παρεις τα δολλαρια. Εγω τα δικα μου ετσι ακριβως τα κανω.
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δε θα ζητησουν τιποτα. Αν θυμαμαι καλα δε ζητανε καν ταυτοτητα, καλο ειναι να την εχεις. Πηγαινε στην Εθνικη τραπεζα σε οποιονδηποτε υπαλληλο και πες επι λεξη " Θελω να μετατρεψω τα ευρω μου σε δολλαριο Αμερικης". Θα κανουν τη μετατροπη, θα σου δωσουν ενα χαρτι και θα σε στειλουν σε εναν ταμει να παρεις τα δολλαρια. Εγω τα δικα μου ετσι ακριβως τα κανω. Ναι σε τράπεζες είναι χαλαροι, στην τράπεζα της ελλάδας (που απλά δείνει λίγο καλύτερη ισοτιμία) είναι λίγο πιο τυπικοί.
andreapaog328 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 +1 και μενα δε μου ζητησαν βίζα. απλά πήγαινε σε μεγάλο κατάστημα, γιατι μπορεί να μην έχει εκέινη την ώρα.
deesnider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ο άνθρωπος μπορεί π.χ. να πρέπει να καλύψει μια συγκεκριμένη υποχρέωση, την οποία - για λόγους που ούτε μας αφορούν, ούτε έχουν κάποια σημασία - πρέπει να την καλύψει σε δολάρια. (Το παραπάνω δεν είναι παρά ένα απλό παράδειγμα) Παραβλέποντας το γεγονός ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι ιδιαίτερα απλό, δεν απαιτεί καμία εξειδικευμένη πληροφόρηση - σε ...1,000,000 σημεία μπορείς να αλλάξεις χρήματα, από το ένα νόμισμα στο άλλο, όχι μόνο σε τράπεζες - και για τους περισσότερους από μας δε θα υπήρχε καν νόημα να το ρωτάμε σε ένα forum, αναρωτιέμαι για το εξής: Αποφάσισε να ρωτήσει εδώ. Δικαίωμά του είναι και δεν απαγορεύεται νομίζω...μόνο που η συγκεκριμένη απόφαση έχει συνέπειες. Διότι, δίνονται τρεις άμεσες και επί της ουσίας απαντήσεις και μετά... ..."γιατί να τα κάνετε δολλάρια ?"!!! Άμα ο t.s. απαντήσει "διότι ...έτσι γουστάρουμε!" θα φταίει;
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ναι θα φταίει. Να μην μιλάμε καθόλου δηλαδή; Δεν τον ρωτήσαμε και τι κάνει στο κρεβάτι κιόλας
deesnider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Να μην μιλάμε καθόλου δηλαδή; Όχι ότι σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα, αλλά όταν μιλάς απλά για να μιλάς, χωρίς να έχεις κάτι να πεις επί του εκάστοτε θέματος, είσαι απλά φλύαρος. Δικαίωμά σου είναι να είσαι, δικαίωμά μου είναι να το θεωρώ βλακώδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα